Sari la conținut

iulian1997

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    110
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre iulian1997

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Constanta

Vizitatori Recenți Profil

3.279 citiri profil

iulian1997's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

158

Reputație

  1. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/prima-zi-in-oras-la-mine-sau-la-tine/228g2412360678g8e9d3d7d3250504e0.html Nouă la tine în oraș! Dacă iti doresti sa petreci clipe frumoase si discrete alături de mine într-un cadru plăcut fără grabă fără stres ,eu sunt persoana potrivită! ❤Igiena ma reprezintă ! Sunt o persoană dulce fară figuri cu bun simț ! Și tot asta aștept si de la tine !Nu răspund la număr privat!!!❤❤ Minion❤❤
  2. Buna ma.numesc Raluca am 20 de ani si te astept in locatia mea sa petrecem clipe fierbinti! Pozele reale facute in locatie,confirm cu tatuaju!
  3. Am incercat sa adaug o poza cu locatia dar nu merge.. Undeva inainte de sensul giratoriu de la Tonis Trade
  4. In fiecare seara cand trec de la munca vad o blonda (putin plinuta ) dar nu pare de etnie . Sta singura intr-un refugiu in care poti oprii masina fix pe marginea drumului . Stie cineva ?
  5. Se pare ca domnisoare locuieste in acelasi bloc cu mine :)) Ce intalnire interesant ar putea fii dar daca sta cu iubi nu ma mai bag :))
  6. Cred ca toata lumea asteapta cu nerabdare niste poze noi ca sa ne aducem aminte .
  7. Am zarit astazi un specimen nou langa taxiul abandonat . Era imbracata astfel incat toata lumea sa-i admire picioarele de gazela atractive si foateeeeeee lungi .
  8. Domnisoara/Doamna este insotita cam tot timpul de pestele ei.
  9. Este o fata in locatia precizata de tine. Chiar in aceasta seara am trecut si era o fata langa foc dar nu am putut sa zaresc ceva detalii !
  10. nu cred.. fara era foarte tanara.
  11. Astazi , in jurul orei 15 , in drum spre munca am observat fara sa vreau vis-a-vis de Maritimo o blonda imbracata foarte lejer , in ciuda frigului de afara , cu o pereche de colanti o geaca subtire si o poseta foarte cocheta . Datorita traficului am reusit sa o admir de aproape si am observat ca este tanare , in jur de 20 de ani , dar cel mai important lucru ca era neobisnuit de frumoasa pentru strada. In prima faza am crezut ca asteapta pe cineva la parcul auto dar saracuta se plimba de zor pentru a se incalzii . Am ramas surprins de frumusetea ei si corpul bine proportionat dar din cauza ca eram presat de timp nu am reusit sa obtin mai multe detalii. Daca cineva a mai vazut-o si stie ceva mai multe sa ne ofere si noua informatii .
  12. Cand ne delectezi cu niste poze noi Karla ?
×
×
  • Creează nouă...