Sari la conținut

barbie-jessica

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    154
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre barbie-jessica

  • Dată Naștere 03.11.1993

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    CRAIOVA

Vizitatori Recenți Profil

5.152 citiri profil

barbie-jessica's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

29

Reputație

  1. Revin curand! Voi scrie aici! Puppp
  2. Multumesc frumos,dragule! Mereu te voi astepta cu drag!
  3. Nu a vorbit nimeni cu tine! Abtine-te de la comentarii !
  4. Curand,si te voi anunta! Multumesc!
  5. Multumesc dragule! Faza cu finalizatul pe funduletul meu,nu mi-o aduc aminte,insa daca e asa ma voi revansa data viitoare! Cu siguranta o sa ajung si acolo curand,te voi anunta ! Mersi!! Te puppp!
  6. Esti bolnav? Ai nevoie de un psihiatru? Daca nu intelegi, nu te mai baga in seama ! Hai pa, nu-mi tine tu mie teorii!!
  7. Stai linistit, singura problema ar fi ca detaliile pe care le-ai dat tu,sunt cam asemanatoare(pe langa faptul ca nici macar nu ai reputatie),asta insemnand ca e probabil sa cochetezi cu cineva,pentru a-mi face rau! Daca nu iti permiti sa vi la mine,de ce mai pui intrebari stupide?!?!? Cred ca am fost destul de clara cu toata lumea(inclusiv in anunt,acolo unde specific totul,foarte clar)! In fine,te rog sa iti vezi de viata ta,si sa nu mai postezi pe topic-ul meu ! La revedre! ( Rog pe cei care sufera de ei,sa nu se mai bage in seama aiurea) !!! Multumesc Apropo,asta e valabila pentru toti cei care suna,programeaza , si INCURCA AIUREA,DEGEABA!!!!
  8. Bun, in primul rand, persoanele care ma cunosc cu adevarat , stiu faptul ca eu chiar am caracter. Asadar, accept alte fantezii , insa nu "fantezi",cum spui tu! Nu inteleg de ce pui astfel de intrebari,cand tu mergi la concurenta (respectiv la 40,50 lei),asta insemnand ca nu iti permiti sa ma vizitezi ????!!!! Detaliile care ma scot din sarite,sunt acelea ca: ceea ce ai descris tu il alta parte,e 99% asemanator! Culmea e ca nu ai nici reputatie! Deci in momentul de fata,sper ca a inteles toata lumea la ce ma gandesc ( inclusiv tu)?!?! Asta e gen "hai sa vorbim sa nu adormim"(sau sa scriem) , DIN PARTEA TA !!
  9. Va astept dragii mei! GARANTEZ REVENIREA! Promit clipe DE VIS!
  10. Hai gata,saracilor, CA I-AM FACUT SI ASTEIA RECLAMA! AR TREBUI SA IMI MULTUMESTI,FATAAAA, datorita mie ai mai facut si tu reputatie! Aviz celorlalti,tineti-va gura daca nu ati inteles despre ce e vorba ! GATA, ma retrag,pt ca nu am cu cine ! vorbiti SINGURI!!!!!
  11. FRUSTRATULE,pozele mele sunt mai mult decat REALE!!!!!!
  12. In primul rand,stai linistita ca si eu muncesc! Iar in al doilea rand, nu am absolut nici-o frustrare,spre deosebire de tine! Nu as avea cum sa am,vreodata! Nu insemni nimic pentru mine, asa ca nu te mai da rotunda!
  13. Esti falsa,si asta pentru ca ma copiezi la fiecare pas! Daca eu mi-am scris anuntul intr-un anumit fel,ai facut-o si tu,RAPID! La fel si cu numarul de telefon,toata lumea stie ca eu am fost PRIMA care si-a scris nr. pe poze.... mai nou vad ca ai inceput si tu sa faci asta ! Draga mea,orice ai face,nu vei fi ca mine! Nu ma mai copia,pentru ca este URAT! Mai sunt si altele care incearca sa ma copieze,asta daca te incalzeste cu ceva! Se pare ca sunt IDOLUL vostru!
×
×
  • Creează nouă...