Sari la conținut

marann

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre marann

  • Dată Naștere 04.08.1986

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Galați

marann's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. Pe ce numere se joaca aici ca am încercat sa sun si are tel inchis ....
  2. Are fete? Da un nr de tel valabil ... Si cand ai fost ultima oara ....
  3. Pana la urma sunt sau nu vizitat ? Am ramas uimit de toate recenziile ... Adica na ... Super fete, cu super atitudine si super profesionalism ....
  4. Tot nu inteleg... Este de neînțeles ... Oare de ce asa...?
  5. In momentul respectiv ,adica a actului sexual,am optat pentru o Căprița si am observat undeva pe fesa dreapta un coș mai mare,cap prea mare! Era si aproape de Zona analului! Mi-a creat o stare de disconfort ,dar na,am mers mai departe,eram destul de încălzit!
  6. Am fost in vizita la doamna hara si nu stiu daca va recomand ceva din ce am văzut! Doar am intrat si am iesit! Mi-am cerut scuze si am plecat! Chiar nu a fost pe placul meu nici ea nici domnișoara mai tânara găsită in apartament! sorry!
  7. Cam tarziu cu recenzia dar consider ca este bine venită! Am vizitat domnișoara pe un viscol si un frig groaznic! Are locația pe Saturn vis a vis de Petrom! Apartamentul curat ,simplu dar cam friguletz Per total ii dau un 8! Este ascultătoare si isi da silință! Serviciile care mi-au fost oferite un oral neprotejat de 8 spre 9 , un girl on top cu balonaș, oleak de doggy ,destul de Okey păsărica ii dau un 9 ,igiena un 9 stie de ce, anal nu am facut deși plătisem! Prosopul 150 lei pt 30 de min! Spor la treaba futaciosi!
  8. Frumoasa rau! Daca ar da si detalii.....
  9. Ai niste recenzii foarte frumoase! Chiar as vrea ca maine sa iti fac si eu o vizita pentru prima oară,sa raman si eu uimit si înmărmurit !
  10. Va dau un sfat! Am fost la domnișoara si nu va recomand din nici un punct de vedere! In afara faptului ca iti da o senzație sinistra ca acum iti da unu una in cap,si este setată pe telecomanda dintr-o camera alăturată ,total dezinteres si oleacă de **spam editat**at! In rest din toate punctele de vedere,de la aspect,igiena,atitudine,orice doriți este de dat bir cu fugiții!
  11. Sunt nou ,si observ seriozitate din toate punctele de vedere ale acestui forum! Mi-a fost recomandat cu încredere! Deși as fi vrut sa încep dimineața cu ceva matinal dar am fost reticient... Ce îmi puteți recomanda pentru o ora asa matinala Asa de început ...
×
×
  • Creează nouă...