Sari la conținut

joeblack213

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre joeblack213

joeblack213's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. mai fata asta are 18 ani apropo de poza ? fara misto acum
  2. pune poze reale cu tine daca vrei sa vin sa ma futi in cur. nu pot sa vin la tine si cand deschizi sa apara king kong. oi fi eu o tarfa care vrea pula dar nici chiar asa. macar o descriere ceva
  3. de ce intrebi lucrezi la rutiera?
  4. salut am fost si eu la hara locatia e decebal langa zvon pret 200 sedinta am stat o ora fata frumoasa, inalta subtirica si blonda foarte de treaba si foarte experimentata dupa o scurta introducere am trecut la treaba, eu am vrut strapon play si de asta am avut parte din plin m-a futut in toate pozitiile, exact cum am vrut stie cum si cred ca ne-am placut unul pe altul pt ca senzatia nu a fost de sedinta de dominare ci mai degraba de sex doar cu rolurile putin inversate... mi-a placut tot, o sa mai merg la ea pt ca e ca o amica f buna cu care poti sa faci orice.
  5. arata bine de tot dar niste poze mai recente ar fi fost bune... eu am vorbit la tel cu ea si a fost super ok numai ca nu putea ea cand am vrut eu. si acum tot sun si nu raspunde. cat despre partea cu riscurile...na acum peste tot exista riscuri, nu cred ca e cineva atat de nebun incat sa si le asume.
  6. va rog...o foto de la gat in jos face tot filmul.
  7. vai falcosul mor de ras nu mai pot hai ca a fost tare rofl
  8. salut unde gasesc cateva poze reale cu voi...?
  9. va salut sunt nou pe forum...si e prima oara cand merg la o fata. am sunat, am vorbit, am ajuns si erau 2 fete, una cea din poza (oana) si inca o fata (andreea) mai mica de inaltime dar mai draguta si de care mi-a placut mai mult. ambele fete foarte amabile, foarte dragute, locatia curata. (dupa zvon mai mergi 20 de metri, treci de mon cher parca si faci stanga in gangul cu bcr, la un bloc de pe straduta aceea-e un cabinet de stomatologie la parter). 100/finalizarea, 150/ora. am vrut initial o ora dar fetele aveau programari asa ca m-am multumit cu o finalizare. am experienta 0, cum ziceam e prima oara asa ca nu am termen de comparatie, nu am ce note sa dau. oricum a fost dragut, m-am simtit ok, cred ca o sa mai merg. va salut si multumesc pentru informatiile de pe forum, aveam o cu totul alta impresie despre fenomenul asta.
×
×
  • Creează nouă...