Sari la conținut

bogdancal

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bogdancal

  • Dată Naștere 07.03.1981

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Constanta

bogdancal's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputație

  1. Maine, pana in pranz, esti disponibila?
  2. Fata este super tare. Buna mar. Nota mea este 9 pe linie. Inca ceva mai trebuie apreciat la Katy: stie sa se exprime si foloseste virgula corect. Parerea mea.
  3. Mai activeaza? Am incercat sa o contactez...dar probabil a setat telefonul sa dea ton "ocupat". Are bunul simt si a dezactivat mesageria... sa nu ramana apelul pe desfasurator...
  4. Salutare tuturor, Am fost la ea...am platit 100 lei pentru 1 numar. Parerea mea este urmatoarea...Fata este de nota 6-7... este anorexica (cred) nu are muschi... este doar piele si os, dar este discreta, curata, si incearca sa intre in vorba cu tine, vrea sa te faca sa te simti bine. Daca as vedea-o pe strada ... si as putea sa o agat...as fugi cat mai repede (adica nu as fute-o nici moca avand in vedere riscurile oricarui futai cu o necunoscuta). Dar pentru 100 lei tinand cont de locatie, discretie, atitudine...este OK. Nu stiu daca voi mai reveni...dar cel putin va spun ca nu am plecat dezamagit....O alta parere este ca ... nu cred ca se hraneste... nu stiu din ce cauza e asa slaba. (probabil sunt niste probleme psihice, ca doar bani are). Adelina ... daca citesti... pune mana si mananca, ca nu vei ajunge departe... Sau cere ajutoru'
  5. Mai pune si tu cateva poze mai actuale te rog. Maine trec o fuga prin Constanta... si ... poate cine stie? Mersi.
  6. Din poze esti buna mar. Joi sau vineri te-as vizita. Esti disponibila?
  7. Salutare, Am vizitat-o pe d-soara...si am plecat cam dezamagit....de fapt pe moment ma simteam "rezolvat"... dar a doua zi mi-am dat seama ca am aruncat 100 lei(parerea mea). Fata este incepatoare, nu prea stie meserie, la fata ii dau nota 5, la corp nota 8, tate mici , fundul nu e bombat si e moale. La oral ii dau cea mai mare nota - 9 iar la normal nota 7. Precizez ca am ales oral +normal ambele protejate. Nu era spalata si nu s-a spalat nici dupa ce am terminat. S-a imbracat intr-un minut... in asteptarea de noi clienti. Fata m-a intrebat de la inceput daca vreau sa raman sau nu. Pe viitor... ori fut una calumea...ori stau cuminte si ma uit la un film porno. Aceasta este doar parerea mea pe care am vrut sa o impartasesc cu voi...Imi cer scuze d-soarei, ea nu a gresit cu nimic, a fost alegerea mea, mai ales ca am avut optiunea sa renunt.
  8. Salutare, este prima data cand apelez la aceste servicii si sunt in cautare de o tipa frumoasa/buna, finuta si rabdatoare. O recomandati pe aceasta d-soara? Mersi.
  9. Salutare tuturor. Vreau si eu sa merg la d-soara. Este prima oara cand apelez la astfel de servicii si vreau neaparat sa ma feresc de "phishi-fish". As vrea pe cineva care are rabdare. Am mai incercat pe cineva acum ceva timp... dar am dat peste o golanca cu G mare si am fugit. O recomandati?
  10. Salutare tuturor. Ma puteti ajuta cu o recomandare buna in zona Mangalia-Costinesti-Eforie?
×
×
  • Creează nouă...