Sari la conținut

axl.maria

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    76
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

5 Urmăritori

Despre axl.maria

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Romania

Vizitatori Recenți Profil

14.939 citiri profil

axl.maria's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

202

Reputație

  1. Buna ziua, domnilor A trecut mai bine de un an de cand nu am mai intrat pe acest site/forum, asa ca voi incerca sa raspund la intrebarile pe care mi le-ati adresat: - m-am retras in urma cu un an - nu am revenit - nu intentionez sa revin - numarul de telefon este inactiv, SIM-ul este dezactivat, asa ca nu mai are rost sa sunati - nu m-am mai logat pe acest site de un an, asa ca nu va pot lamuri de ce par a fi activa aici (si eu ma intreb asta) In rest, va doresc sanatate tuturor (chiar si celor care abereaza incontinuu).
  2. La multi ani si tie! Sa ai un an plin de impliniri si sanatate! :couple De ce sa mai fac poze noi daca ma voi retrage in curand?! Sunt suficiente astea pe care le am. :wave
  3. Imi pare rau pentru tine, dar te sfatuiesc sa dai vina pe altcineva ptr ca in cazul meu, serviciile mele NU INCLUD cunnilingus, 69, sarut, sex oral/normal neprotejat. Modalitatea de transmitere a herpesului se face prin: - sperma - secretii vaginale - saliva (prin sărut, prin contactul cu saliva şi cu leziunile de pe buze) - in timpul sexului oral neprotejat (herpesul poate fi transmis de la organele genitale la gura si viceversa) - ori prin contactul de la piele la piele cu o persoana purtatoare, in cazul in care o persoana atinge o vezicula rezultata in urma herpesului si apoi se freaca sau se scarpina in alta parte a corpului. Daca as fi avut vreun herpes pe undeva: - nu aveai cum sa-l iei prin sex vaginal pentru ca totul a fost protejat - nu aveai cum sa-l iei prin sex oral pentru ca si acesta a fost protejat Acum probabil vei spune: Mi-ai lins testiculele! Da, asa este, dar daca aveam vreo buba la gura, banuiesc ca te-ai fi panicat si nu m-ai fi lasat sa fac asta! Nu stiu daca mai conteaza, dar nu am mai avut vreun contact sexual neprotejat de 5 sau 6 ani. Sunt foarte stricta si bine informata cu chestiile astea, motiv ptr care nu am acceptat sa ofer/primesc servicii neprotejate, asa ca va sfatuiesc si pe voi sa fiti mai precauti ptr ca sanatatea si somnul bun sunt foarte importante. Sper, totusi, sa fie doar o rautate din partea ta, pentru ca din postarile tale anterioare nu mi-ai lasat o impresie buna, ba cereai in mod obsesiv sa postez poze cu sanii, ba chiar te-ai oferit ca fotograf voluntar, mai apoi ai lansat un zvon cum ca lucrez in circuit inchis (total neadevarat).. Sper sa fie vorba despre rautate si sa nu ai nicio problema de sanatate. Daca nu, iti doresc sanatate!
  4. Buna seara, domnilor! Va anunt ca in curand imi voi lua 'la revedere' de la voi, pentru ca ma voi retrage. Nu stiu exact cand o voi face, dar va voi tine la curent! :350x
  5. O sa anunt cand ma voi retrage. Despre poze la plaja.. imi pare rau, nu am facut. Dar poti sa ma suni daca ti-e dor de mie, sau trimite-mi un sms, pentru ca de vreo 3 ani doar asta imi transmiti: Mariuca, mi-e dor de tine! Vreau poze noi! Suna-ma, daca ti-e dor! De ce raspund greu la telefon/sms? In toate postarile mele am explicat de ce :
  6. Buna! In perioada 8-12 mai nu voi fi disponibila (voi avea telefonul inchis). Mai multe poze gasiti pe http://mariucaescort.wixsite.com/mariuca Ne vedem peste o saptamana!
  7. Buna! Se aude asa pentru ca, probabil, il aveam inchis. Nu-mi tin telefonul deschis non stop. De fiecare data, cand am intrat pe acest forum, v-am anuntat ca: - programul meu de lucru este de LUNI pana VINERI, 3 SAPTAMANI/LUNA - daca nu raspund la telefon, inseamna ca sunt ocupata cu altul. Poti trimite un sms, sa-mi spui cine esti, ce vrei si pana la ce ora AM VOIE sa iti raspund! (unii sunteti insurati si nu vreau sa va treziti cu sms-uri din partea mea atunci cand sunteti cu nevasta). Asa ca, nu raspund la sms-uri daca nu specificati pana la ce ora puteti fi deranjati! - daca am telefonul inchis inseamna ca in ziua aia nu lucrez (din diferite motive), sau probabil sunt in afara programului de lucru. Programul meu de lucru este in intervalul 12:00 - 18:00 Programarile le fac cu o zi inainte sau, cel tarziu, in dimineata zilei in care iti doresti sa ne vedem. Cateodata pot fi disponibila si in afara programului (ex: orele 08:00, 09:00, etc..) doar daca ma anuntati cu 1-2 zile inainte. Repet: Sunt disponibila 3 saptamani/ luna. Daca am telefonul inchis mai multe zile, inseamna ca in acea saptamana sunt libera. NU lucrez cu circuit inchis. 150lei/30min si 250lei/h Tel: 0733.722.427 V-am pupat!
  8. Buna! Da, mai activez. Acelasi program, aceleasi preturi, aceeasi locatie. De fiecare data cand intru aici, repet aceeasi poezie: - daca nu raspund la telefon, inseamna ca sunt ocupata si nu e frumos sa-ti raspund in timp ce sunt ocupata cu altcineva..dar tu poti lasa un sms in care sa-mi spui cine esti, ce vrei si pana la ce ora am voie sa-ti raspund. - daca am telefonul inchis inseamna ca in ziua aia nu lucrez, sau probabil ai sunat in afara programului de lucru (programul incepe dupa ora 10 pana la 17-18, in functie de chef) - programul meu de lucru este de luni pana vineri, 3 saptamani/luna 150lei/30min si 250lei/h Programarile le fac cu o zi inainte sau, cel tarziu, in dimineata zilei in care iti doresti sa ne vedem. V-am pupat
  9. Imi pare rau ca nu am reusit sa vorbim dar am scris si ceva mai sus: daca am telefonul deschis dar nu-ti raspund, trimite-mi un sms, spune-mi ce-ti doresti si te rog, specifica in cat timp iti pot raspunde (este foarte important sa stiu in cat timp iti pot raspunde la sms, pentru ca altfel nu-ti raspund ca nu cumva sa deranjez). Nu raspund la sms-uri nici macar clientilor pe care-i cunosc, daca acestia nu specifica in sms in cat timp le pot da un raspuns. Se intampla sa vad sms-ul la 1-2 ore distanta si este foarte probabil ca raspunsul meu sa pice intr-un moment prost, asa ca, este foarte important sa-mi spuneti in ce interval orar va pot da un raspuns (sms/apel). Multumesc pentru urari, tie si lui Picon.
  10. Ai dreptate. Nu l-am deschis pe 1 ci l-am deschis pe 31 august dar diferenta a fost ca nu l-am deschis pe la orele 10, 11 dimineata (cum o faceam inainte) ci mai tarziu (in functie de cum m-am trezit, in functie de toane, etc ... ca asa e dupa vacanta ) Daca se intampla sa intervina ceva important (vacante, zile libere) si sa NU mai deschid telefonul, anunt aici sau pe blogul meu. Daca am telefonul deschis dar nu-ti raspund, inseamna ca-l fac pe altul fericit si nu pot intrerupe momentul, sau (mai rar) nu ma simt bine, sau nu aud telefonul, etc..., pot fi o gramada de motive. Daca vrei neaparat sa vorbim, sa stabilim o intalnire (dar nu-ti raspund la telefon cu toate ca-l am deschis) trimite-mi un sms, spune-mi ce-ti doresti si in cat timp iti pot raspunde (este important sa stiu in cat timp iti pot raspunde la sms, pentru ca altfel nu-ti raspund ca nu cumva sa deranjez) O zi buna!
×
×
  • Creează nouă...