Sari la conținut

maraonnes

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre maraonnes

  • Dată Naștere 07.08.1989

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.128 citiri profil

maraonnes's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. Fratiuerul meu... gata? A aterizat ideologia asta din vest si pe aici? Vrem o tara ca afara? Sa nu fie prea ca afara.
  2. Intrebarea mai importanta este cum au ajuns cei din vest in felul asta? E ceva in mancare...in apa.. in aer? Simplul comfort al civilizatiei? Nu au mai fost in razboi de prea mult timp pentru naturalul uman?
  3. Oficial? Cum se numeste un om care munceste 30-40 de ani pentru un apartament, care nu are voie sa aiba o opinie decat cea admisa (gen pro-feminism pro-liberalism, pro-lgbt, anti-rasista samd altfel este doxat, atacat, hulit, lasat fara loc de munca), care nu poate sa se insoare sau sa faca copii de teama unor legi pro-femeie gen alimony in america, si care munceste strict pentru a supravietui? Cum se numeste un asa om? Si sclavii pe timpuri trebuiau hraniti pentru a supravietui ca sa presteze. Asta este un om din vest. Ce ma eludeaza este de ce nu a inceput razboiul civil pe acolo. Eu unul nu pot decat sa sper ca o sa inceapa, si ca o sa se extinda peste tot.
  4. Eu zic ca ar trebuii sa facem o echipa de intervenție pt zdrențe din astea. Eu unul muncesc ca lumea pt bani și nu prea îmi place sa mi se talhareasca asa. Apropo un mic hint, căutați anti stab vest pe YouTube, cred ca ar folosi una în mașină pt o intervenție mica.
  5. 0761912955 https://nimfomane.com/forum/topic/111611-symona%E2%9D%A4%E2%9D%A4%E2%9D%A4nerva-traian%F0%9F%92%99%F0%9F%92%99%F0%9F%92locuiesc-singura%99%F0%9F%92%8B%F0%9F%92%8B%F0%9F%92tel0761912955/page-2
  6. Nu ma crezi, du-te si intreaba. Desi madmoisella vede acum aceste postari. Eu nu prea postez pe aici, dar cand e caz de situatie grava cum ar fi prestarea fara prezervativ (normal si anal) trebuie sa postez, ca altfel ne umplem de fel de fel boli. Obisnuiesc sa testez escortele sa vad daca chiar presteaza si fara. E pacat de ea, pentru ca are servicii de calitate. Dar pentru o ora de simtit bine nota de plata vine in forma de diagnostic.
  7. Recomand la "de evitat". presteaza si fara prezervativ contra cost. Presteaza bine, e sexy, super servicii, dar poate ii spune cineva cat de grava e situatia cu BTS-urile.
  8. Recenzie: Stabilesc o programare la telefon, de ieri, pentru azi. Ajung cu 15 minute inainte de ora stabilita, si o sun. Imi comunica sa o sun din nou in 5 minute. Ceea ce si fac, dar de data asta numai raspunde. In decurs de 30 minute o tot sun, si nimic. Ii las si mesaj si nimic. Super tare. Daca era vreo problema trebuia sa ma suni din timp sa nu mai bat drumul pana acolo.
×
×
  • Creează nouă...