Sari la conținut

bozo the clown

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bozo the clown

  • Dată Naștere 17.06.1981

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Transilvania

Vizitatori Recenți Profil

2.846 citiri profil

bozo the clown's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

18

Reputație

  1. Intreb pentru un prieten: cum naiba sa fac, ce sa scriu pe declaratie ca sa pot merge la fetite? N as vrea sa ma coste doua mii de lei o finalizare sau maxim doua. Plus ca termin si repede... Am acumulat mult stres intre patru pereti si de cand e carantina ma simt obligat sa mi fut prea des sotia.
  2. Am vizitat o luna trecuta, convins de ce am citit pe aici ca gasesc ce am vazut in anunt. Ma bucurez ca am facut o caci n ati exagerat, tipa chiar arata foarte bine si e foarte sexy. Stabilit interactiunea la telefon, stabilit 150 fin, voce calma, confirmat cu un apel pt detalii exacte cand am ajuns la locatia zona Ibis, curte, discret max. Un pic greu cu parcara. Impresie ireprosabila, proaspat iesita de la dus, tinuta sexy eleganta, fizic de fotomodel, atitudine prietenoasa dar un pic retinuta, poate din cauza mea, am borbit una alta si am trecut la fapte. La actiune nimic de reprosat, oral forte bine executat, bine sani superbi, ba mint, are sanii perfecti. Nota maxima, cei mai frumosi vazuti, atinsi, sarutati vreodata. Inaintea carabasanului am trimis cateva limbute in cercetare, gust placut, miros imbietor, epilata țais. Carabasanul s a bucurat de cateva contre fantastice, miscari cum trebuie, du te vin o delir, finalizare exploziva, super experienta. Foarte tare tipa, adaug si eu recomandare la recomandarile vostre. Locatia: decenta, discreta, curata Aspect: tipa are un corp de invidiat si arata extra forte bine la corp, frumoasa. Sani wow Oral p: nu m am concentrat sa primesc, la asa corp m am axat sa i dau eu si np Normal p: delir, taman am vazut ca a revenit, motiv pt care m am si laudat aici, ca sigur ii mai fac o vizita.
  3. Marti am facut programare si am vizitat dameza, prima impresie: o fata inalta (in jur de 1.80), bine impanata, aveai unde sa pui mana. Amabila, ma pofteste in camera de tortura, unde dupa ce spun ce pofteam de la ea (varianta la 150 tigri, mentionata in postarea ei din anuntul de masaj), primesc un prosop si tusti la dus! Ies, si ma intind pe rugul din camera din fund cu fata in jos, asteptand sa inceapa actiunea. Vine si Tatiana si se porneste cu un masaj body si erotic bine si incitant executat: frecat sanii aia mari de spate si fese, maini cu atingeri usoare si perverse peste tot si la bilute si cartabos, oftaturi si gemete perverse in ureche! Ce mai, se ridicase steagul binisor! Sunt poftit sa ma intorc pe spate si Tatiana continua cu atingerile, dupa care scuipa pe urias si il ia la frecat usurel (am aflat ca lucrase pe dincolo prin Italia, asa ca se descurca bestial) si la suflat aer cald peste el. Placuta si inedita senzatie! O rog sa dam drumul la proba orala, asa ca se porneste fratilor cu un oral corect, spre deep deeeep cu mare atentie la anexe. Infierbantandu-se treaba cam tare propun sa incepem lucrurile serioase cu lady on top. Frumoasa privelistea tatelor mari si care saltau in ritmul actiunii, mai strangem, mai lingem un sfarc, fata facea 8-uri de mare angajament si cand ma gandeam sa incercam o capra, TRADARE! Au venit marinarii in valuri! Tatiana parea ca a terminat si ea, asa ca ne tragem un pic sufletul, si mititica ma curatat bine. Locatia: apartament curat, si corecta cu baia OK. Nota: 9 Aspect: fata este solida (cei cu placeri mai spre slim sa nu-si piarda timpul), cu forme generoase, si cu o tara de burta. Nota: 8,5 GFE: amabila, draguta si cu ceva vorbe la ea. Nota: 9 Oral: cu atentie la anexe. Nota: 9 Normal: bun, din pacate nu am incercat si alte pozitii. Nota: 8,5 Anal, CIM, COF, etc sunt im meniu, merita discutat.
  4. Eu sunt interesat de erotic. Probabil nu sunt singurul caci arati bestial in poze.
  5. Vreau sa incerc si eu fata dar nu raspunde la telefon, sper sa revina.
  6. Din nou in trecere prin Sibiu, am pastrat numarul de telefon si m-am intors la Mirunica dar nu am mai gasit-o. Aceiasi locatiede 8 dar nu m-am dus sa stau acolo. M-au intampinat 3 colege, bine dispuse. Am decis sa raman sa invat o boaba de chineza. Am facut un dush scurt, aceleasi conditii, nimic de reprosat, ca veneam de pe drum. Actiunea a decurs cu un oral decent timp in care am cam explorat formele ei pana am sesizat ca s-a inflacarat si umezit pupaza. Asa ca am bagat cucul inauntru. Tipa e scunda, draguta, forme misto, un pic distanta la inceput dar dupa ce s-a incalzit a devenit pasionala sau a simulat chiar foarte bine. Am facut click cu ea, cum imi place sa zic. Terminat in caciulita si dus am fost. Am vazut recenziile de mai sus doar dupa ce am facut vizita. Daca as fi vazut inainte probabil ziceam pas dar per total cu mine tipa a fost ok. Am lasat 150 dar n-am stat mult. Note: Corp, fatza:9 Locatie: 8 Gfe: 9 (pt click)
  7. Fiind in trecere prin Sibiu m-am bagat la Mirunica. Am ajuns la locatie si am fost primit fara probleme. Apartament la casa, dar camera "de lucru" aranjata cu gust, pat mare si comod. Nota 8. Fata e amabila (are colege), imbracata ca in anunt http://www.detoatepentrutoti.ro/SUNT-SEXI-MIRUNICA-0746400174-472473.html , deloc grabita, asa ca am decis sa raman pentru un numar "de test"(100RON), cu optiunea de prelungire in caz de chef. Am primit un prosop curat, dush gel la alegere, am facut un dus scurt, fata ma astepta deja dezbracata. Fiind cam incalzit am sarit peste oral si am optat pentru cateva "giugiuleli", igiena impecabila, nu am facut cunni, dar nimic de reprosat. Nota 10. Apoi am trecut eu deasupra si am terminat destul de repede. Gemete din partea ei, nu stiu cat de reale, oricum daca a fost simulat a facut-o bine. Am luat apoi o pauza de gandire daca sa mai raman la al doilea numar, timp in care am schimbat cateva impresii. Fata vorbareata, si Ok ca persoana, dar nu prea am facut click ( stiti voi genul ala de conversatii care treneaza din lipsa de subiecte ). Cumulat cu faptul ca tocmai mi-a sunat telefonul amintindu-mi ca trebuia sa ajung undeva, am spus PAS la al doilea numar. Pe total o experienta agreabila la care nu am nimic de reprosat. Note: Corp 8,5 (dpmdv) Fatza 8: Igiena: 10 Apartament la casa: 8 GFE:8 ( FK, dar fara click )
×
×
  • Creează nouă...