Sari la conținut

dresden

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre dresden

  • Dată Naștere 13.05.1990

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

560 citiri profil

dresden's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

27

Reputație

  1. Am fost astazi la Andreea, am prins-o chiar inainte sa se puna ploaia serios! Locatia este in zona Alba Iulia, langa UCECOM, e un apartament pe 2 etaje, foarte frumos si curat. Andreea e o tipa slabuta si inalta, cu un fund absolut demential. Recunosc, in departamentul sani nu prea ai ce sa gasesti, dar compenseaza cu funduletul minunat si cu o atitudine foarte prietenoasa si placuta. Dus, prosop, geluri, totul ok. Am sarit la actiune cu un oral np in picioare, la initiativa ei. Fata se straduieste, dar sincer sa fiu a fost un oral mediocru. Asa ca am montat caciula si am sarit in pat, domnisoara cu fundul in sus. Se misca incredibil de la spate! Geme, se impinge in tine, plus funduletul ala din care nu te poti abtine sa nu musti. Ne-am mai rostogolit un pic, fata foarte receptiva si friendly, pana mi-am dat duhul si am fugit la baie sa imi revin. Note: Locatia 10/10 Fata 8/10 ON 7/10 NP 9/10 100 - un foc (30 min) Multumesc mult Andreea, esti o dulceata!
  2. Fata e absolut delicioasa! Tanara, sexy, plina de viata, danseaza, zambeste, foarte prietenoasa si calda. Locatia e o garsoniera generica, pat, gel de dus, mi as fi dorit un prosop uscat, dar nu avea decat unul. Actiunea a fost ca in filme, cu dansuri, muzica, s a asezat in genunchi si a inceput oralul singura- umed, cu pasiune, ON. Montat cauciuc, ea deasupra, sarutari pe corp, una-doua si mi am dat duhul iar ea a fugit la baie razand. Fata 10+ Locatie 7 Oral 9 Normal 10 Factura 100 / 1 fin Merita facut abonament!
  3. Am fost la domnisoara Anaise ieri si pot sa zic ca a fost o adevarata placere. Fata este exact pe gustul meu, carnoasa, dulce si numai buna de gustat. Daca sunteti fani skinny, nu e pentru voi, ea este femeie serioasa... te poti ineca in sanii ei minunati... Locatia este superba, moderna, curata, multe oglinzi in camera, ceva aparat de luminite, atmosfera excelenta. Dus curat, gel de dus, apa calda, prosop, totul ok. Actiunea a inceput cu sarutari pe corp, domnisoara foarte calda si cu initiativa. Am trecut la un oral neprotejat in timp ce imi plimbam mainile peste tot, pana nu am mai rezistat, am pus cauciucul si ne-am rostogolit un pic. Cand am terminat am simtit ca mi-am dat duhul :) Tariful 100 lei pt 30 min, achitati in avans. Raport pret-calitate exceptional, de revenit sigur. Note: Fata: 9 Locatia 10+ ON: 8 NP: 9 GFE: 8 Multumesc Anaise, esti o bombonica si abia astept sa vin iar pe la tine :)
  4. Azi mi s-a pus pata sa ma descarc. Am pierdut vremea la work pe forum, dat cateva telefoane, nu s-a legat nimic. Am stat si m-am gandit, iar arunc banii... o sa se aleaga praful de mine. Dar ala micu nu se lasa, hai hai. Ok, fie. Caut dupa drumul taberei, dau de thread-ul asta. La 10 min de mine, mers pe jos. Epic. Sun, raspunde domnisoara. Nu prea se intelegea nimic, nu stiu ce telefon are, dar a trebuit sa imi repete de 3 ori ca sa o inteleg. Ajung in zona, intre 2 florerii incepe o straduta. Bloc 4 etaje, cam amarat, dar inca in picioare. Urc la etaj, bat la usa, deschide fata din poze. Bruneta, scunda, putin plinuta dar nu neplacut. Fata foarte draguta. Sani, nimic. Am ramas pentru fata aia dragalasa si inocenta. Si pentru ca aveam coaiele cat doi saci de box. Locatia cam urata, dar nu respingator, parea curat, dar n-am stat sa investighez. Se auzeau voci de fete din alta camera, colegele. N-am intrebat de ele. Am achitat 60 lei la inceput din initiativa mea, iar ea a inceput sa vorbeasca despre una si despre alta. Vorbeste fata ca o ciocanitoare vreo 5 min, eu cu gandul doar sa ii umplu gurita cu altceva. Dupa ce i se duce respiratia, realizeaza ca trece timpul si zice, haide, dezbracate. Am facut dus inainte sa plec de acas, dar nu m-a intrebat. N-am zis nimic nici eu, am trecut direct la actiune. M-am intins pe pat, ea igienizeaza pe ala micu si sare direct cu gurita pe el. Am avut doua ganduri atunci, ma da nepoliticos, nici macar nu s-a introdus micutului si a sarit direct pe el, si al doilea gand... aww yeah, suck it. Stiu, sunt un romantic... Dupa cateva minute se ridica, imi da un prezervativ, il montez, scoate niste ulei sa dea peste si se aseaza capra. Eu incerc ce incerc, dar nu avea unde sa intre. Foarte stramta fatuca. Schimba pozitia, ea sub eu deasupra, misca ea ce misca, se intinde si face si drege, pana la urma ii face loc inauntru. Iar de acolo, dai gheorghe, dai ca merge. Stramta, mici gemete, pielea catifelata si miros de parfum. Nu sunt pretentios, am dat cu zambetul pe buze. La un moment dat a sunat interfonul, iar ea a gemut "Hai". Mi-a cam picat prost si vroiam sa zic ceva, dar na. Ce pretentii sa am la 60 lei? Am dat si am dat pana am terminat. Mi-a dat niste servetele umede si a fugit "sa vada cine a venit". M-am curatat, m-am imbracat, a venit si ea. M-a condus la usa si am plecat. N-am mai intrebat de dus, m-am dus direct acas sa ma spal. La ce graba era cred ca ma lua la suturi daca intrebam. Note: Fata: 6, + pentru fata - pentru sani Locatia: 5 Oral: 7, neprotejat, scurt, dar ok Normal: 5, - pentru grabit evident GFE: 5, vorbeste mult si e draguta, dar cand vine vorba de pula e clar ca nu are nici un interes sa iti ofere mai mult decat minimul necesar Tarif 60 lei - 25 min DTD. Ca ideea, cand ai fute orice, merge. E foarte draguta ea (opinia mea), dar nu te astepta la altceva decat basic services. Iar la 60 lei sincer nu cautam mai mult. M-a rezolvat, sunt multumit.
  5. Este prima mea recenzie asadar voi fi scurt. Am fost in seara aceasta la domnisoara Sonia, vorbit la telefon cu 30 min inainte, locatia usor de gasit. M-a asteptat la usa, foarte calda, primitoare. Micuta, dulce rau de tot si corp demential. Locatia ok, dar intuneric rau. Presupun ca fetele sunt lilieci, m-a luat de mana si m-a ghidat in camera (altfel nu cred ca gaseam usa). Mi-a oferit posibilitatea sa vad colega si sa aleg, dar am decis sa raman cu ea. Camera curata, spatioasa, veioza rosie, intim si placut. Baie curata, apa calda, prosop curat. Actiunea a inceput cu sarutari, mangaieri. Corp exceptional, miscari foarte sexy. Sani dementiali. Prezervativ, inceput cu un oral, dupa care la initiativa ei s-a urcat deasupra. Miscari foarte bune. Am schimbat pozitia, eu deasupra. Sarutari, mangaieri. Am terminat la scurt timp dupa. Fata 10, draguta la chip si corp foarte sexy, igiena ireprosabila Oral 7, nu pot da mai mult pt protejat Normal 9, se implica, mangaieri, s-a umezit repede, parea ca se simte bine si ea FK 9, foarte dulce Anal n-am intrebat GFE 10, comunicativa, zambareata, primitoare (personal am fost cam tacut, nu prea vb mult de felul meu, dar ea a facut tot posibilul sa ma simt bine) Halatul 100 lei pentru 1 finalizare (n-am cronometrat, dar nu m-a grabit deloc) Per total o experienta foarte buna, clar de revenit si de stat o ora intreaga. Te pup Sonia si in viitor o sa incerc sa fiu mai vorbaret!
×
×
  • Creează nouă...