Sari la conținut

samirul

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre samirul

  • Dată Naștere 02.06.1977

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Ardeal

samirul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputație

  1. Indemnat de recenziile lasate despre aceasta domnisoara, parerile sunt impartite, m-am hotarat sa o sun sa-mi fac o programare. Sun si primesc ton de ocupat. Am revenit dupa 30 min, raspunde o voce faina, imi fac programarea imi spune zona (Unirrii) usor de gasit si ajung la ea. Cand deschide usa o sculptura de femeie sexy pe bune (pozele de mai sus din recenzii sunt reale 100%). Prezentari, alea, alea, ne punem in living ne facem comozi, fumam 2 tigari discutam de pret si toate celelalte (am optat pentru anni, cunni, soft dom, penetrare, umilire, Np, nu finalizare orala si nu degete in pizda) si binenteles ca la cum arata am optat pt combo, 600 toti banii, dominare + np. Fac un dus si...motor si incepem cu.....aici va las imaginatia sa creeze scena, mi a fost de ajuns sa o traiesc nu si sa o descriu (fac precizarea ca igiena ei este la superlativ) trec pe la baie si hai la tigara din nou si incep sa povestesc mai mult cu ea. Foarte sociabila, stie sa discute si sa nu grabeasca timpul, mergem mai apoi in camera si mai stam si pe acolo vreo 10 min de povesti timp in care....la fel si mai bine ca mai sus. Una peste alta am stat in jur de 1h si ceva poate chiar mai mult si m-am simtit fantastic. Locatie: 9 Aspect: 10, Like GFE: 9!!! De recomandat: Da, eu o recomand, in cazul in care vrei sa ai parte de...ce am avut eu. Eu am sunat la 0748485472, ca zicea cineva de nr. de tel.
  2. Eu am ras de tine ca iti place sa ti se bage un deget in fund si dupa aia in gura? 😂
  3. Am vazut pe undeva ca faci si uro activ cu 50 lei. De cand esti disponibila in Sibiu?
  4. Buna ma numesc Roxana. Am 1,90 m, 70 kg si te astept la un masaj de relaxare intrun ambient placut. Pt mai multe detalii nu ezita sa ma contactezi. 100 ron A fost cineva?
  5. Insist de ceva sa prind o programare dar n-am avut noroc. Din ce se vede si spuneti voi sper sa merite insistarea.
  6. Ciudat este faptul ca desi spune ca nu este a fost bolnava de vre-o minunatie de boala venerica, nu mai are nici-un anunt activat si a cam disparut din peisaj.
  7. Salut domnilor! Dupa ce am sunat de 2 ori fara raspuns a 3 oara mi-a raspuns o voce faina, prietenoasa, care a confirmat serviciile deja descrise in anunt. S-a scuzat ca a fost ocupata. Am ajuns usor in locatia descrisa de colegi. Doamna, o MILF la vreo 40 si ceva de ani dar sexy, ma astepta intr-o rochie neagra mulata, frumos parfumata. Am ales o fnalizare, platit 100 lei. Dupa ce am facut o vizita la baie si ne-am familiarizat un pic a inceput cu un oral neprotejat ajutat de maini, adanc si cu o remarcabila pofta. Dupa cateva minute am cerut sa punem caciulita pentru a sonda interioare mai fierbinti. Normalul a fost foarte umed de la inceput, fara a fi nevoie de lubrefiant si a fost insotit de gemete si participare in toate pozitiile incercate. Finalizarea s-a realizat in caciulita si PA.
  8. samirul

    Cami 074 280 7463

    Salut domnilor! Vineri am rasfoit un pic anunturile din DTPT si mi-a atras atentia pozele domnisoarei postate si pe acest topic asa ca am dat telefon. A raspuns din prima, a explicat serviciile care sunt separat pentru O (100) si companie intima (150 numarul OP/ON/normal protejat) cu finalizare dar COB fara COF si CIM. Dupa apel m-am deplasat in locatia dansei; am intrat si am descoperit ca pozele afisate mai sus erau reale exprimand cel mai bine realitatea. Locatia ok echipata cu strictul necesar pentru astfel de activitati adica papuci, gel de dus, apa calda, prosop curat. Patul mare, nu face zgomot nu intra arcuri in coaste. Descrierea fetei ar suna cam asa : 1,70, 58kg sani marimea nr 2, fund rotund jucaus, niciun gram de celulita. Dar se vede mai bine in poze. Actiunea incepe cu oral neprotejat bun cu deeptroath atentie zonelor adiacente umed un deliciu se vede ca stie meserie. Continuat cu normal pussy mititica sub calibrul meu, cand intram tot o cam durea, se umezeste natural. Pentru servicii am platit 150 ron. Finalizare in caciulita.
×
×
  • Creează nouă...