Sari la conținut

mmm_28

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mmm_28

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

mmm_28's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. Salut, Imi pare rau ca nu am citit si eu reviewul tau mai devreme, ma scutea de niste bani dati pe NIMIC. Acum mai nou sunt 5 "fete de etnie" pe Calea Victoriei, undeva langa un exchange. La telefon erau foarte de treaba, m-am dus chiar cu doi amici, ei nu au vrut sa stea, eu am ramas cu una care nu era atat de nasoala, desi erau naspa toate, dar eu eram excitat rau si orientat spre rezultate, asa ca ... Aia tot tipa sa ii dau banii, banii inainte. Am trecut peste umorul de mahala, m am dus cu ea in camera, unde femeie incepe direct sa o ia la laba si sa rupa prezervativul. Ii zic: "Protejat?" si ea: "Da, fara prezervativ e inca 150 ron." Tac din gura si aia tot comenta ca sa ii mai dau 50 de ron ca sa ma "futa bine", ca altfel imi face doar laba. Si o intreb: "Pai asa ne-am inteles?" Si ea: "Aia e." In concluzie, daca nu aveam planuri sa petrec noaptea prin oras si nu la sectie, le luam la bataie acolo. Niste tiganci ordinare ... Hai sa le dau si note: Locatie 6 (mult prea mica si doar 2 dormitoare pentru 5 nasoale) Oral 1 (a pupat-o de 2 ori) Normal 0 (costa inca 50 ron) GFE 0 (tupeu de tiganca ordinara si jegoasa) Si ca o precizare, la fel, cand am coborat, urcau 2 negrotei, sa le zic asa... Deci evitati anuntul asta si numerele de telefon: "TREI fete non-stop oferim sex total, oral si anal neprotejat cu cate finalizari poti intr-o ora, avem 1.70 m si 1.68 m, 55 kg, sani nr. 3-4, fundulete bombate, te asteptam la noi, zona Unirii, Natiunile Unite,0763.296.082/ 0763.420.640"
  2. Am fost aseara la o domnisoara de langa Palatul Copiilor, numarul de telefon este 0736.460.263. Fratilor, evitati sa ajungeti acolo. In cazul meu, era 6 dimineata, aveam un chef nebun de sex, asa ca am sunat la numerele care le notasem in agenda. O sun, foarte amabila si prietenoasa la telefon, probabil ca asa atrage clientii, ca ma indoiesc ca merge cineva in mod constant. Ajung acolo, imi deschide usa dezbracata, un apartament cu 2 camere, colega ei era pe treaba in camera cealalta. Nu sta la discutii, imi cere direct 150 de ron. Ma uit la ea, fizic arata de un 5-6 maxim, sani decenti ca dimensiuni dar lasati, fundul mare, si nu in sensul cel mai bun, dar si eu eram destul de excitat sa fut cam orice si am zis: Hai sa incerc. Incepe direct sa rupa un prezervativ, mi-l pune pe jucarie si incepe sa suga, nici vorba de neprotejat, parea destul de sictirita. O suge gen 1 min juma si se aseaza ca vaca, si cica "Bag-o". Ma uit la ea, ce sa zic? O bag, ii dau ce ii dau si o intreb de anal. Ce sa vezi, cica e prea groasa. Probabil e prima p*** care o vede. In fine, termin rapid ca femeia ma tragea de-a dracu in ea si imi spunea sa nu ma opresc ca dupa aia termin greu. Ce sa mai zic, o ordinara, bani aruncati pe fereastra. Dupa aia, ma spal si revin pentru a doua finalizare. Si stateam eu acolo langa ea, sperand ca poate o sa imi reusesc penisul deprimat sa mai perforeze odata in nasoala, ca deh, tot am dat banii, ce credeti ca ma intreaba? "Nu te imbraci?", Eu: "Pai am platit pentru 2 finalizari...", "Pai ce mai vrei si a doua finalizare?". Deci, cred ca orice comentariu e inutil. Cand ies, era un alt tip afara, si ma intreaba cum a fost. Ii povestesc 1 min si pleaca direct, nici nu a mai dorit alte detalii. Si voua va sugerez la fel, feriti-va fratilor de asa ceva ...Ca note: GFE: 1, ORAL: 2, protejat si fara viata, ANAL: nu, NORMAL: 3, ca a incercat macar sa gafaie. Laba o bate de departe, nu costa 150 de lei, si nici nu te enerveaza.
  3. Am fost eu la ea aseara, o sa fac si un review in scurt timp, nu de alta, dar ca sa nu isi mai ia si altii teapa. Infect ...
  4. Nici experienta mea cu ea nu e chiar recenta, dar am postat ca am vazut ca multi intreaba de ea. Si anunturile iti iau ochii la prima vedere, pe cand situatia e cu totul alta. Insa dupa cum spuneam, a colaborat intr-o perioada cu niste domnisoare dintre care una era foarte ok.
  5. Salut. E primul meu post pe site, asa ca o sa incerc sa fiu cat mai coerent si mai succint.Am fost la o tipa de la Tineretului, se recomanda drept Diana, numarul de telefon este 0769.347.296. Locatia e ok, prestatia nu prea. Isi ia banii si dupa aia nu prea o mai intereseaza. Deci pentru implicare i-as da un 2/10, 3/10 maxim. O suge fara niciun fel de interes, se vede clar ca vrea sa termine mai repede. Cand am vazut anuntul pe net, parea ok, dar cand se dezbraca are sanii mici si curu foarte mare. Si eu sunt un fan al poponetului rotund si generos, dar ea e cam mare cu totul din spate, si nu tocmai rotunda. Pretul era de 150 ron/h cu doua finalizari, am stat doar pentru un numar. Imediat dupa ce am terminat, o ia iar in mana si o intreb ce face, ca doar nu merg pe baterii. Dupa ce o freaca 1 minut de parca curata cartofi, face cica: "Nu se mai scoala, stiu eu." Cu atitudinea aia, ma mir cum mi s-a trezit robotelul la viata prima oara. Asa ca am plecat, cu gandul ca am platit 150 de lei pentru ceva ce nu merita nici 50. Am avut experiente mult mai placute cu prostituate stradale.In concluzie: GFE: 2, Oral: 3(neprotejat, macar atat), Normal: 3 (sta ca vaca), Anal sau CIM: nu am intrebat, macar locul era destul de curatel. Am mai nimerit odata la ea, dar de data asta erau mai multe fete si am avut parte de ceva foarte misto, dar din nefericire eram turmentat si nu mai tin minte cum arata fata exact, doar ca era foarte ok, si ca atitudine, si ca prestatie, si ca fizic, etc....
×
×
  • Creează nouă...