Sari la conținut

legalize_joy

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre legalize_joy

  • Dată Naștere 29.03.1987

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timișoara

legalize_joy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. Bună,te-am sunat astazi pentru o intalnire,111la sfârsit😘
  2. Da silvy si eu as fi interesat de hard deep face fuck daca faci si la ce preț!
  3. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/diverse/anunt/cuplu-exclusivistoferim-amor-in-3/7b0f627e706b665e.html
  4. Buna Antonia ! Am citit doar recizii bune despre tine de aceea vreau sa iti pun o intrebare! am si eu o fantezie imi doresc un Blowjob sloppy..very sloppy !!! Faci asa ceva ?
  5. Fetelor ! Lasati-o moarta show lesbi cu oral protejat ! mai bine îmi fac o laba ! În banii astia sunt alte variante
  6. Nu mai lucrează , a fost însărcinată capreoara!
  7. Bună Anda accepți și cupluri ?
  8. Modalitate de contact nr din topic / sex oral 7 (neprotejat la cererea mea cu finalizare în gura ) sex normal 7 e ok e mai plinta a folosit lubrifiant / locație lângă județean apartament cu 2 camere nedecomandat/ analingus 10 / am plătit 150ron pt o ora 2 finalizari nu se uita la ceas,e o fată de treaba (eu o sa o mai vizitez când o sa mai trec prin timisoara )
  9. Am fost și eu la ea pe vremea când stătea in lipoveni, garsoniera mica nu prea aveai condiții sa faci dus din cauza ca baia era foarte mica, igiena la georgiana 10 sex oral 10 cu flegme pe pula aproape deepthroat sa străduit are pirs în limba are o tehnica faina ,sânii foarte frumoși ,carne tare pe ea ,sex normal se implica nu am lasat-o peste mine am vrut sa o fut eu mai mult din cauza ca era foarte excitant după acel oral demențial! Păcat ca nu mai activează ! Dacă știe cineva ceva de ea va rog lasă ți un nr de telefon! 👌
  10. Despre Lore ! Prima mea vizita a fost acum 3 sau 4 ani nu mai rețin exact pe vremea când stătea in aradului impreuna cu sora ei ! bloc 101, sc b dacă nu mă insel! Prestație 10 , te fute asta frate nu gluma ! Îi place mult pula sau cel puțin așa Îți dă impresia,se implica te suge are as o tehnica rotiri din cap geme când o suge o mai scuipa ,analingus 10* ultima vizita a fost acum 1an când stătea pe lângă kaufland într-un bloc prestația a fost acceasi e o fată ok milf... fund fain numa Bun de dat în el! Note : sex oral 8 ! Igiena 10! Sex normal 10 asta chiar te fute frate nu gluma ! Analingus 10*** (elicoptere nu gluma FK : cu mine a acceptat nu știu dacă face ăsta de obicei !
×
×
  • Creează nouă...