Sari la conținut

suit&tie

Serious Contributor
  • Număr conținut

    432
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre suit&tie

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    -

Vizitatori Recenți Profil

5.695 citiri profil

suit&tie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

570

Reputație

  1. Salutare tuturor, in urma cu o luna si ceva, posibil 2 m-am revazut cu Rebeca, in etapa a 3a, care a fost exact dupa "imprumutul" la Arad. Actiunea a fost una buna spre foarte buna, un ritm sustinut si pressing bun. Actiunea in prima repriza a fost in terenul ei, dar dupa pauza a revenit cu o noua tactica si am fost inghesuit in propriul careu unde am cedat si a venit o finalizare de exceptie. Note: 10 pe linie, este una din domnisoarele din domeniu la care revin mereu cu zambetul pe buze. Numai bine!
  2. Vazand ca Rebe ne paraseste probabil definitiv am decis sa mai fac o vizita la domiciliul acesteia, pe lumina de data asta, pentru a revedea cei 2 neastamparati: Charlie si vaginul Rebecai(?! :) ). Ma voi limita azi, la a spune doar ca am parcurs cateva pozitii acrobatice, interesante, placute. Note: nu mai are rost, is 10 pe linie, era de top in Cluj, sa speram ca va ajunge din nou in Cluj ca sa fie la top(asta daca are vreo importanta) Rebeca& colegi de placeri carnale, numai bine si pe zile mai insorite!
  3. Craciun fericit! Am ajuns si eu pe la Rebeca cu ceva timp in urma, nu demult. Planul a fost facut prin mesageria forumului, iar dupa ce ne-am pus de accord am zis ca ne ii obligatoriu sa ne vedem, dar fara a ne vedea si fara a ne auzi(?!) Din adolescenta de când am vazut prima pereche de sani, care nu se uita niciodata, m-am gandit cum ar putea fi o intalnire cu o domnisoara sau doamna pe intuneric, 2 straini facand sex, pur si simplu lasati in voia instinctului, ceea ce s-a si intamplat. Odata ajuns la locatia cu pricina, Rebeca m-a asteptat doar in chiloti exact cum i-am cerut si bineinteles sanii goi, iar ajungem la sani, iar de dupa o usa a iesit cel mai simpatic protector ca l-am intalnit vreodata. Bineinteles ca m-am aplecat sa il mangai, iar Rebeca avand cei 7 ani de-a acasa a intins mana sa facem cunostinta, iar eu fiind aplecat mi-a stricat freza deobicei dau -1, dar fiind bezna nu o vazut deci +1, revenim la 0. Planul continea si faptul ca imi da prosopul si si imi indica baia, cuvinte cat mai putine la inceput, dupa primele contre discutam mai mult. Buuuun, ma duc la dus, ea in camera, eu ma spal, ea ma asteapta, eu termin si intru in camera. Vad, ce vad? Nu vad nimic si ma bat de pat vine spre mine, (de unde stii asta, ca ai zis ca ii bezna?) Pai ma atinge pe piept ceva înafara membrelor mele, deci ii langa mine, deci ne sarutam, deci vine inevitabilul: straine tu esti cam inalt si eu is pe tocuri si te trag de gat in jos sa ma saruti ca nu ajung, era un scenariu modern de Scufita Rosie pe scena unui teatru din Amsterdam, dar unde is 2 oameni frumosi facand sex, nu 2 oameni la varsta medie plictisiti. Ok, revin. Dupa orale, huliganisme cu scuipat, batai de liceu cu tras de par, pune protectia iar aici ca o lady ma intreaba daca vreau tare, incet, cum?! Pai hai ca iti arat eu cum: cardio nu am facut saptamana asta, iar vremea sarmalelor revine. Pozitii multiple, transpirati, frezele stricate(-1 ei , -1mie) fondul de ten pe ambele fete, cu o finalizare orala cu inghitire cu totul, imi zice ca ea aprinde becul ca deja nu se mai poate sa nu stie cine o fost acest derbedeu care are asemenea fantezii murdare, aprinde becu si ma vede si eu o vad pe ea. Primu instinct de ambele tabere ii sa facem cunostinta din nou ca no, asa ii frumos când 2 oameni se vad pentru prima data :)). Pe scurt ca deja am epuizat stocul de cuvinte alocat pentru azi- am stat la povesti inca o perioada de timp dupa care am plecat catre casa mai implinit ca am mai bifat o placere in aceasta viata. Note: 10 peste tot, 10 pana si la umbra corpului ca 50 de minute doar aia am vazut :D Numai bine!
  4. suit&tie

    Erika 0725076829

    Anuntul suna cam asa, clasicul deja: ne asteapta in orasul Cluj Napoca, poze reale, confirma cu tatuaje, fata, sani, totul ii 100% adevarat. Unde? La locatia ei, nu pare sa faca deplasari. Sunat, dar nici un raspuns din partea domnisoarei, voi mai insista in aceasta zi de sarbatoare, -care vad ca mai are un topic pe la Ploiesti si un posibil reportaj stirile ProTv(nu conteaza) conteaza ca se pare ca se stie cu de-ale fututului. Poze mai jos:
  5. Domnisoara mai este pe meleagurile noastre? Sunat de vreo 2 ori, dar nu am auzit decat vocea doamnei robot. (da, da scuze de offtopic)
  6. Domnisoare are anunturi inca pe publi24, dar pozele astea cred ca le-am mai vazut undeva, cred ca la Jasmine din Craiova. Ii de evitat!
  7. Sanse sa te întorci in viitorul apropiat sunt?
  8. Eram cu mana pe telefon, sa sun, dar o disparut rapid domnisoara. Sper doar ca nu o luat cfr-ul spre casa
  9. Blondi ii cam cea mai incognito atractie din Cluj ) Is curios daca o mai slabit, ca in rest ii dusa de acasa
  10. Trebuie sa fii foarte nervos sa nu pui cratimele si Dumnezo cu d imperativ. No, nu-i bai ca așe ramane pă veci recenzia asta.
  11. Vezi ce patesti daca nu ii oferi sex numai de sarbatorile legale...s-o dus la pacatoasele astea de pe site. Fa o recenzie la ce o patit dupa ce ai aflat ca frecventeaza acest site. Multumesc in avans!
  12. suit&tie

    buna

    Ii cartier bun Gheorgheniul, daca vrei ceva ieftin trebuie sa te orientezi spre Manastur/Floresti
×
×
  • Creează nouă...