Sari la conținut

mobidick

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mobidick

  • Dată Naștere 17.11.1986

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

mobidick's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

18

Reputație

  1. Am vizitat-o si eu ieri. Pe la 12:30 eram in fata la blocul cu ferrari, sunat, urcat. Cam vanzoleala in blocul ala, asa a fost mereu, au mai fost fete pe acolo. Mi-a deschis usa o don'soara slim fit,inaltuta ea, cocotata pe niste tocuri, pe care nu le-a dat jos pe toata durata actiunii, si culmea ca se misca asa bine si natural pe ele de zici ca a facut-o masa direct pe tocuri. Garsoniera nu m-a interesat, curat sa fie, si era curat, curata si fata, parfumata. Stat la o tigara, dus eu, ea facuse. Intors iar pe canapea si incepem, ea cu sarutari, pe gat, are un stil pe care nu l-am mai intalnit, te ia cu mainile de cap ca si cand ar vrea sa te sarute apasat pe gura, dar te saruta pe gat(nu stiu ce o retine). Dupa, ma ia la un oral porno cu priviri, deep nu poate, dar nu se menajeaza, o simti cum se opreste in gat.Cadem de acord sa ne mutam in pat. In drum spre pat, ma trage de mana, se pune in genunchi si incepe iar oral, o tin de cap si dau eu, o fortez putin, o intreb daca e ok, nici o problema. Deja eram aproape gata.Hai doggie pe pat-frumoasa priveliste, si incepem tragerea. Super tare fata, gemete, unduiri,se cabreaza,imi venea sa o mananc efectiv.Schimbam si anal, ne chinuim ceva pana intra, si la fel, bun anal , stramta si ii place, finalizez in prez, stam un pic sa-mi revin-zice eaðŸ˜, o scot curata. Toata treaba a durat 36 min dupa ceas. Nici dupa dus nu dadea semne de graba, deci nici vorba de fast. Nu am mai stat la tigara de dupa, am intrebat cat ii datorez-150 si de unde am venit. Mie mi-a placut si o sa revin la ea. Are si un simt al umorului asa natural/nativ, adica nu e pe caterinca( cand ii dadeam la buci, cladirea se afla in reabilitare, se auzeau muncitori , si zice:-Daca tragem draperia acum, cad astia de pe schela🤣)
  2. Bai pangasius, vorbeste frumos! Vezi ca proasta asta ti-a postat numele pe topic. Si vin serile astea si te bag cu capul in aparat.
  3. Ocupatie? N-a dat nimic la pacanele? Pune-ti fata sa munceasca mai mult, taie-i din ratia de somn,ca e tanara si duce!
  4. Brusc ai inceput sa scrii mai corect. S-a suparat guvidu!
  5. Mai fata, hai sa iti explic mai pe intelesul tau. Citeste incet!Eu in dimineata asta afeam o ferestra si vroiam sa fut ceva. M-am programat la tine, si am asteptat pana la 09:00 ca sa confirm. Tu nu ai mai raspuns. Eu in 30 de minute nu am gasit alta fata sa ma programeze, pentru ca era prea din scurt. Deci eu am ramas cu coaiele umflate din cauza ta. Asta inseamna ca mi-ai dat teapa. Si 9:30 dimineata, scris clar, nu are cum sa insemne 21:30.
  6. Nu, discutia a fost clara 9:30 dimineata, cu confirmare la 09:00. Si nu m-am pornit la drum, pt ca nu raspundea.
  7. Programat de ieri, pt 9:30 dimineata asta, si bineinteles, teapa.
  8. Da, i le-a facut adobe cand i-a tras de picioare😉
  9. Foame mare, daca s-a intors iar la forum. 350 e cam putin pt ce ofera. Peste, mizerie in toate locatiile in care a stat, ce prosop,lenjerie curate cand nu e in stare nici chilotii de pe ea sa sii spele, programari-varza, la anal-caca pe pula, implicare 0, fizic: zici ca e batuta cu lopata la cur, normal neprotejat, BTS, drogata, rebranding..... Asta chiar le are pe toate!
×
×
  • Creează nouă...