Sari la conținut

satana88

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    35
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre satana88

  • Dată Naștere 30.04.1988

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    BUCURESTI
  • Interese
    Femei frumoase!!

Informatii de Contact

  • Telefon:
    0753332370

Vizitatori Recenți Profil

1.278 citiri profil

satana88's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

29

Reputație

  1. Bifat și eu o vizita la Betty , o aveam de ceva timp pe lista dar de abia astăzi s au aluniță astrele, sunat , programat pentru ora 21 , vb pe whatsapp și mi a spus ca are liber și la ora 20 dacă pot veni, am ajuns la ora stabilă da t adresa exactă, am urcat sus , și bine-nțeles ca Betty ma aștepta intr o pereche de chiloței negri, va pot spune ca este mult mai frumoasa decât este in poze , stat un pic la vorba după Cafe am început acțiunea! Mai departe va las pe voi sa o descoperiți ! Ce va pot apune este ca Betty este top!! Din partea mea ca nota generală un 9 cu felicitari! Te pup Betty si p sa ne mai vedem cu siguranța!!
  2. Buna ziua , nu prea fac eu recenzii pe aici dar Lorena merita din plin aceasta recenzie pentru ca ea chiar este fata din poze și ce spune in anunt aia oferă, este o fata super frumoasa și super simțită, am vizitat o și eu in ultimele 3 luni de doua ori și este exact ce trebuie, nu dau note pentru ca nu sunt la școala și nici nu prea scriu pe aici pt ca mie îmi place sa fiu mai undercover așa , dar va spun sincer ca o sa mai merg la Lorena or de câte ori o sa am ocazia! Pentru mine este de 10 !! Băiatul cu programarea de la ora 14 alaltăieri dar care a ajuns la 15 ! Am mers la mult mai multe fete de pe aici de pe forum , dar Lorena este mai speciala !! Te pup Lorena ! Sa ai o zi frumoasa ca tine !! Pentru mine Lorena este in top , ea și încă maxim 5 fete!! Spor!!
  3. Buna buna, ți am scris pe whatsapp , de câteva ori , dar văd ca nu răspunzi, numărul cu 370 la sfarsit, vreau o programare la tine !! Ms!
  4. Hey Betty nu reusesc sa dau de tine de ceva timp , cred ca m ai blocat dar nu inteleg de ce!! Poate ma deblochezi si pe mine pe whatsapp numarul meu se termina cu 370!! Multumesc!!!
  5. Hey vreau eu sa vin , ti am scris pe whatsapp dar vad ca nu ai citit !! Numarul cu 370 la sfarsit!! Ms
  6. Buna buna !! Ti am lasat mesaj pe whasapp dar vad ca nu se trimite, cred ca sunt blocat de tine dar nu stiu de ce!! Ma cunosti pt ca am fost la tine de 2 ori pana acum , ti am scris pt ca vreau sa te vizitez!! Nr meu de tel se termina cu 370!! Multumesc!!
  7. Am fost si eu la Delia alaltaieri seara , programare facuta pe whatsapp pt ora 19 30!! Ajuns in zona Am sunat mi a spus blocul , etajul si interfonul, am ajuns sus cand ce sa vedeti !! Surpriza dupa usa ma astepta Delia care este o bomba sexi! Cat despre acțiune in sine nu o sa va povestesc , doar ce va pot spune este ca Delia este foarte profesionista, foarte smart, si foarte sexi!! Mergeti la ea cat mai sta pe aici prin bucuresti ca merita!! Raport calitate pret este unul foarte corect!! De la mine ai 10 pe linie !! Baiatul cate am vb despre covid!! Nota 10 la toate capitolele!! Te pup si sa ai o zi frumoasa!!
  8. Cine? Ce sa intamplat? Va pot ajuta cu ceva?
  9. Lara cand te intorci in bucuresti? Te pup sa ai o zi frumoasa!!!
  10. Am fost si eu azi la Lia , programare facuta usor pe whatsapp,respectata la minut. Tot ce va pot spune este ca Lia este chiar mai buna si mai frumoasa decat in poze!! Locatia este ok este usor de gasit!! Am ajuns in fata scări iar Lia mi a dat nr de la interfon , urcat sus , si camd am ajuns la usa mina deschis frumoasa de Lia care era intr un capod alb care statea sa cada dupa ea!! Am facut cunoștința , ma invitat la dus , iar dupa am stat putin la taclale la o tigare. ( ai ce vb cu ea pt ca este foarte smart)Acțiunea in sine a inceput cu un oral neprotejat facut cu foarte mare atentie si Deep iar dupa cateva minute i am cerut sa imi puna prezervativul pt ca simteam ca explodez, am trecut la normal protejat cu LIA deasupra unde in 10 mn ma si terminat ( se misca foarte bine deasupra si are un fund de milioane)Si acum notele!!! Oral neprotejat 10 cu felicitari Normal protejat 10 are un corp superb este genul de fata dupa care intorci capul pe strada.Te pup Lia si cu siguranta o sa mai revin la tine or de cate ori o sa mai am ocazia!! ( sunt Țiganu) poate asa iti dai seama cine sunt) Mergeti fraților la Lia pt ca este Top top’!!!
  11. Am vizitat si eu pe Lara pt a nu stiu cata oara si cu fiecare vizita la care merg la ea mereu ma mai surprinde cu ceva, acțiunea a inceput inca de pe hol cu atingeri si sărutări si a continuat in camera unde sa pus in genunchi in fata oglinzilor de la șifonier unde mi a facut un oral de nota 10 cu felicitari, timp de cateva minute iar dupa am continuat in pat unde Lara ma implora sa o fut tare si adanc in fundul ei strâmt si sexi, unde am pompat pret de cateva minute, timp in care Lara gemea de placere!! Nu am mai rezistat mult si am si finalizat ( adevarul este ca nu ai cum sa-i rezista mult Larei) Lara este top top top!!si acum notele !!!Oral n nota 10 , Anal nota 10 adica 10 pe linie pt Lara!! Lara este cea mai tare TS din RO si cea mai sexi !! Mergeti la Lara pt ca merita fiecare bănuț!! Te pup Lara si o sa te vizitez or de cate ori o sa mai am ocazia!!Si apropo Lara are niste sâni bestiali si buzele cărnoase!! 10 cu felicitari!!
×
×
  • Creează nouă...