Sari la conținut

bianca89

Neverificata
  • Număr conținut

    1.825
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

bianca89 a câștigat ziua ultima dată pe Septembrie 1 2016

bianca89 a avut cel mai apreciat conținut!

7 Urmăritori

Despre bianca89

Informatii Personale

  • Sex
    Transsexual
  • Oras:
    Timisoara
  • Interese
    The only aphrodisiac I need is your voice
    Hearing you speak my name
    Beckoning me to answer
    Telling me you want me
    So I tell you that you're the answer to every question I've ever had about love


    Without words I use my tongue to tell the tale of us
    Tracing your shadowscape
    Kneeling before you my eyes feast upon your masculinity and
    All its divinity and I praise you
    Because all of that is for me



    I begin to indulge myself of your delicacies
    Digesting semi-sweet dark chocolate decadence as it melts
    Dripping down my chin
    Your taste is something Godiva couldn't re-create
    Thinking of you in inappropriate places I get
    Tingling sensations in private locations where I wish to be caught between a rock and your hard place

    As wetness develops my legs begin to open and my spot turns to a backdraft and all I want you to do is extinguish it
    You know my body like the back of your hands
    And touch me and send me into ecstacy

Vizitatori Recenți Profil

51.129 citiri profil

bianca89's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Very Popular Rare

Recent Badges

-398

Reputație

  1. Buna dragilor 😘 ultima zi in Oradea si dupa iar ne despartim o perioada. Anuntul de pe publi24 va fi dezactivat de maine dimineata, pana atunci ma gasiti la telefon 0759867665, FARA conversatii pe whatsapp. Multumesc!
  2. Buna 😘 Langa Hotel Ramada dragul meu, te astept 😘
  3. Multumeesc din suflet clujenilor si bucurestenilor cat si acelor cativa care ati facut drum lung doar pt mine in aceste doua orase sa ne revedem 😘 Multumesc din suflet si celor pe care acum am avut ocazia sa ii cunosc pt prima data. Sunteti minunati! Va ador! Ma simt magulita sa aflu dupa pauza asta cate amintiri frumoase am lasat in urma mea in inimioarele voastre! Va adoooooooor!
  4. Buna dragii mei oradeni 😘 De maine ,Luni 15 Februarie, voi fi prezenta in orasul vostru pentru o saptamana 🤩 Astept cu drag sa ne revedem si evident sa intalnesc si oameni noi si open. Va pup 😘
  5. Bun, nu am avut niciodata scandal la usa, nu am facut coada, mereu am avut grija ca cel care m-a vizitat sa aiba minim ora promisa si in cazul in care timpul mi-a permis atat mie cat si celui care mi-a pasit pragul ne-am mai intins putin si peste timpul inteles... Si nu stiu ce ii rau in a nu promite ce nu faci inca de la inceput. Daca nu ai nimic personal cu mine, doar te deranjeaza ca tu nu o sa imi treci pragul pt ca nu poti trece peste oralul cu prezervativ o sa te rog sa iti indrepti atentia spre fetele care fac oral fara... sunt destule. Ciocan tare pe unde mergi tati! O seara minunata!
  6. Sincera sa fiu vad ca te deranjeaza ca o sug cu guma sau ca nu te sug fara guma...si nah, nu stiu de tine dar pe mine lumea nu ma uraste. In general din cei care ma viziteaza, daca nu s-au simtit bine la oralul cu gumita nu au mai revenit si aia e, nu este suparare. Sunt fete care o fac deci nu e musai sa vii la mine. Si da...cu mine nu se stie niciodata cand totul pleaca spre un facial abuse, facefuck etc deci guma e fix unde trebuie. Multumesc si o zi buna!
  7. Multumesc iubita 😘! Este anuntul meu 😋
  8. Dupa Cluj urmeaza Oradea, unde voi fi disponibila tot o saptamana printre bihoreni 😘
  9. Dragul meu, poti refolmula ideea? Nu sunt sigura ca am inteles raspunsul si as vrea sa o fac in cunostinta de cauza. Asa in mare, daca e ceea ce am inteles eu...dupa pauza asta bine meritata, revin in activitate sa constat ca numarul celor care cer anal neprotejat, si o fac, este terifiant de mare. Lucru care ma determina si mai abitir sa iti pun guma...nu ma simt pregatita psihic sa joc la loto sanatatea mea, tu esti liber sa faci cu a ta ce vrei si liber sa te risti unde vrei cu cine vrei. Nici in perioada in care acceptam oral fara prezervativ NU ofeream garantii telefonic...cine s-a bucurat inseamna ca am considerat e ca este ok si nu doar dupa igiena... Cat despre "dementa" o sa te rog sa pastrezi un limbaj adecvat pt ca nu am jignit...la mine singurul moment in care accept ca un barbat sa vorbeasca urat, murdar, pornografic etc e doar in momentele petrecute cu mine in pat. O zi buna!
  10. Buna dragilor 😘 de Luni, 8 Feb, ne vedem in Cluj toata saptamana. Locatia va fi una undeva langa Iulius Mall, dar va voi confirma odata ajunsa acolo telefonic. Pupici si astept cu drag sa ma revad cu voi si nu numai...cei care inca nu m-au cunoscut deja sunt bine veniti, adooooor si incepatorii 😘 till than, ultimile doua zile in Bucuresti 😘 O zi frumoasa tuturor!
  11. Bonjour 😘 pe Whatsapp,Telegram si Signal aveti cate un indiciu la avatar in aceeasi nota decenta dar senzuala cum v-am obisnuit in perioada in care activam . Look for me there 0759867665 Perioada 1-7 Februarie voi fi face prezenta in Bucuresti...locatia va fi cred ca undeva pe Nerva Traian, dar va voi confirma telefonic odata ajunsa in locatie atunci cand ma sunati 😘
  12. Multumesc! Ca o scurta precizare, pt ca deja s-a aglomerat linia telefonica si au fost si vreo cateva cereri, NU voi activa in Timisoara. Daca revin asupra deciziei voi fi eu prima care anunta aici. O seara frumoasa tuturor si multumesc pt intelegere!
  13. Ce nerabdator esti 🙈 nu ma lasi sa imi fac momentul 😝. In doar cateva zile sosesc la Bucuresti...sper sa va gasesc inflacarati si plini sa am ce goli din voi...imediat dupa ce termin in capitala, fug sa sting incendiile din fanteziile clujenilor, asa ca aveti grija sa va pregatiti din timp...sa nu imi spuneti ca nu stiati. Nr de telefon va fi 0759867665 si pana incep voi fi disponibila mai mult pe whatsapp 😘 si pana ajung voi fi prezenta si pe Telegram si pe Signal.
  14. Buna @cosmin6, cum am spus si in postul initial...nu ma omor dupa plastic in dos (doar daca e pe ciocanel ). In schimb am evoluat putin si serviciile mele sunt mai inclusive, deci nu "discriminez " pe nimeni. Acestea fiind spuse anunturile mele se adreseaza unei categorii largi de oameni: 1) Pt barbati: pot fi activa pasiva fara nici o problema ( ne dam seama impreuna de cum si unde duce micuta noastra aventura). Pretul va fi 450 RON/h 2) Pt femei ( asta e ceva nou): Da! Ati auzit bine, Bianca nu are nici o problema de a face sex cu o femeie (exclus libutele in pasarica...not a fan, la oral prefer tot pula. Uuups! am spus-o ). Pretul va fi 450 RON/h 3) Pt cupluri male/female si male/male. Pretul va fi 800 RON/h. Preturile nu se negociaza... cel putin nu in jos! Imi rezerv dreptul de a imi selecta clientela si de a refuza sa fiu activa daca vii nepregatit pt anal...pt cei care traiesc cu impresia ca in pretul inclus trebuie sa penetrez un w.c. (in toti anii mei de experienta nu am reusit sa vin cu un mod mai delicat de a face lumea sa inteleaga anumite chestii de igiena si sex care se pupa la fix). Nu in ultimul rand, va anunt ca totul se face protejat! Sanatatea primeaza! In rest sunt aceeasi Bianca, care tratata cu bun simt pana se ajunge in pat te va face sa te bucuri de timpul petrecut alaturi de ea!
×
×
  • Creează nouă...