Sari la conținut

scaraoschi

Serious Contributor
  • Număr conținut

    239
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

2 Urmăritori

Despre scaraoschi

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

2.329 citiri profil

scaraoschi's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done

Recent Badges

92

Reputație

  1. Buna observatie ! Oricum mie imi ridica semne intrebare anunturile in care este specificat ca nu raspunde la telefon.
  2. https://www.publi24.ro/anunturi/servicii/cosmetica-wellnes-medicale/anunt/masaj-la-domiciliul-dumneavoastra/6i659d4e283h73deee43802hfdhh8i59.html "Maseuză cu bun simt, 35 de ani, cu peste 10 ani de experiență, ofer momente de relaxare la domiciliul dumneavoastră. Mă deplasez in orice zona din Bucuresti sau împrejurimi. Ședințele, personalizate în funcție de dorințele și necesitățile fiecărei persoane, se efectueză pe masa de masaj pe întreaga suprafață a corpului, iar starea de bine se obține doar prin tehnici de masaj. Ofer masaje terapeutice si de relaxare. Bucurați-vă de un masaj profesionist. Uitati de probleme. Pentru detalii astept mesaj pe watsapp. Pe site nu raspund." In anunt precizeaza ca masajul se efectueaza pe intreaga suprafata a corpului.
  3. Mai are inca un topic deschis: Pun pariu ca el posteaza anunturile, nu ea.
  4. Este o tipa pe reddit care vinde chiloti purtati. https://www.reddit.com/user/MissNymphh/ Iti faci cont daca nu ai si poti sa-i trimiti mesaj privat. Apesi pe "Chat" in dreapta.
  5. Nu cred ca-i cineva care face castrare. Risca sa se aleaga cu dosar penal chiar daca tu ti-ai da acordul.
  6. Am fost si eu la Cristina. Mi-a placut atitudinea ei atat la masajul de relaxare cat si lacel erotic. Merita vizitata.
  7. Buna Roxy ! Sfatul meu este sa faci din nou sex anal dar nu in fiecare zi. In primul rand nu este sanatos pentru tine sa-ti faci clisma zilnic. Ai putea sa oferi anal, de exemplu, in zilele de marti si vineri. Inainte sa incepi activitatea, pe stomacul gol, faci clisma si pana in orele 15-16 poti oferi si anal.
  8. Am fost aseara la Ana si am avut parte de o experienta minunata. Ana este o femeie placuta in jurul varstei de 35 de ani, cu o senzualitate si un erotism aparte si arata chiar mai bine ca in poze. Atat masajul de relaxare cat si cel erotic au fost de calitate dar cel mai mult am apreciat implicarea ei. La final am stat amandoi imbratisati timp de cateva minute . Cu Ana m-am simtit ca si cum as fi fost impreuna cu o iubita.
  9. Am fost aseara la ea. M-am programat telefonic. Chiar am rugat-o la telefon sa vorbeasca un pic maghiara. Fata e miniona slim. Nu are mai mult de 1,60m si 45 de kg. Am achitat 150 de lei pentru 30 de minute, oral+normal. E genul de fata miniona cu care ti-ai fi facut de cap in liceu/studentie dar nu ai avut ocazia. Pentru mine a fost o experienta placuta si as mai reveni la ea.
  10. Mai este valabila oferta de 100 Ron pentru 30 de minute ?
  11. Eu nu sunt stapana. Sunt doar un user care i-a pus o intrebare.
  12. Buna Roxy ! Anal nu poti face in perioada asta ?
  13. Exista vreo garantie ca in spatele contului Alice34 se afla o femeie si nu vreun labagiu cu cont de femeie ?
×
×
  • Creează nouă...