Sari la conținut

ale8

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    42
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ale8

  • Dată Naștere 17.06.1983

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Constanta
  • Interese
    distractie

Informatii de Contact

  • Telefon:
    alesul_gemeni

Vizitatori Recenți Profil

1.642 citiri profil

ale8's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

21

Reputație

  1. salutare tuturor! Am fost azi pe la scumpa din acest topic,domnisoara arata sexy,inalta,corpolenta asa cum imi place mie cu sani frumosi si fund de brazilianca. oral :10 normal :10 gfe:8 amenda 100 nr de revenit cu siguranta am sa revin in curand te pup scump!
  2. Salutare tuturor ! Astazi am fost mai liber si am zis sa fac o vizita la simpaticele Cristina si colega ei Anna.Prima a fost Cristina apoi a urmat Anna, va pot spune pe scurt ca am primit un oral foarte bun de la ambele fiecare cu tehnica ei:). Am schimbat mai multe pozitii,fetele s-au implicat si m-am simtit foarte bine cu ele.Eu le recomand tuturor,pe viitor vreau sa fac si un trio cu ele, asadar pe curand Cristina si Anna va pup !
  3. Salutare tuturor ! Astazi am fost mai liber si am zis sa fac o vizita la simpaticele Cristina si colega ei Anna.Prima a fost Cristina apoi a urmat Anna, va pot spune pe scurt ca am primit un oral foarte bun de la ambele fiecare cu tehnica ei:). Am schimbat mai multe pozitii,fetele s-au implicat si m-am simtit foarte bine cu ele.Eu le recomand tuturor,pe viitor vreau sa fac si un trio cu ele, asadar pe curand Cristina si Anna va pup !
  4. Buna Cristina! bine ai revenit pe meleagurile noastre:), te pup o zi frumoasa!
  5. Draga mea iti multumesc pentru confirmarea pe care o banuiam,iti pot confirma si eu acum ca nu am fumat in viata mea nici o tigara macar ,doar pasiv in preajma altora in club etc... dar sa ma droghez nici atat sunt fericit si asa natural nu am nevoie de asta....Nu te scuza niciodata fara motiv,spune lucrurilor pe nume asa o fac si eu.Nu am spus nimic aberant sau in nestiinta de cauza am spus ce mi s-a intamplat in 3 min cat am stat de vorba cu tine,fiecare persoane care trece pe la tine este in masura sa spuna parerea lui aici daca doreste altfel poti sa inchizi acest site...dupa cum am spus asteptam alte opinii pozitive ale colegilor de pe forum dar nu mai am nevoie m-ai lamurit tu acum ,nu am sa te mai deranjez cu parerea mea sau cu vizita niciodata si pe viitor incearca tu sa duci pana la sfarsit o carte"... cu respect toate cele bune!
  6. pacat de aceasta fata frumoasa,cred ca Ioana era preferata mea dar m-a refuzat :)eu de obicei sunt cu capul in nori..iar in opinia ei cred ca se gandea ca sunt drogat sau nu stiu .. nu a vrut sa imi dea explicatii...e ciudata ea un pic,sper sa auzim alte recenzii si poate ma voi intoarce la Ioana fara sa fiu asa nelinistit parca asa imi spunea:)
  7. tehnician maseur execut masaj de relaxare,facial,anticelulitic,intretinere,antistres,dranaj limfatic,masaj pentru picioare si maini reflexoterapie,slabire si remodelare https://www.facebook.com/pages/Masaj-relaxare-sanatate-relatii-si-programari-la-nr-0728-355-645/468141609975163?ref=aymt_homepage_panel 10 sedinte masaj - pret 200 lei masaj anticelulitic timp 50 min - 40 lei masaj facial timp 10 min -20 lei 3 masaje unul gratuit relatii si programari la nr de contact : 0728 355 645 masaj relaxare timp 10 min - 10 lei masaj relaxare timp 20 min - 20 lei masaj relaxare timp 30 min - 30 lei masaj relaxare timp 40 min - 40 lei masaj relaxare timp 50 min - 50 lei masaj relaxare timp 60 min -60 lei masaj relaxare timp 70 min - 70 lei masaj relaxare timp 80 min - 80 lei masaj relaxare timp 90 min - 90 lei masaj relaxare timp 100 min - 100 lei
  8. In sfarsit, Ion o prinde si o violeaza pe Maria… Maria: – Ajutooooor!…. Ion: – Taci, fa… ca pot si singur!…
  9. Pe o strada unde se construia o casa , trece un homosexual.Cand ajunge in dreptul casei ii cade o caramida in cap, iar acesta incepe sa zbiere : – Ba. . . sa te ia dracu’ de zidar prost !!! Zidarul: – Sa te f*t in cur . . . – Oooo, domnu’ arhitect ….
  10. Cand vad ca uscatorul de par in hotel nu se scoate din priza iar umerasele sunt prinse de dulap, ma bate gandul: – “Oare chiar atat de naivi sunt de se gandesc ca eu calatoresc fara surubelnită ?!!”.
  11. Doi prieteni se trezesc dimineata, după o beuta groaznica. Unul din ei, ținându-se de cap, spune: – Doamne, ce a fost ieri? Nu-mi amintesc nimic. Al doilea, ținându-se de fund: – Fericitule!
×
×
  • Creează nouă...