Sari la conținut

alex.joseph

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre alex.joseph

  • Dată Naștere 21.12.1990

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Pitesti

alex.joseph's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

19

Reputație

  1. Am trecut si eu pe la Cristina luna trecuta. Aveam programare la ora 23:00 iar pe la 22 si ceva primesc telefon de la ea sa ma anunte ca un client si-a prelungit programarea si nu ma poate primi la ora stabilita. A ramas ca voi veni la 23:30. Pentru mine nu a fost nici o problema pentru apelul primit,dar pentru altii, un apel la ora aceea nu este cea mai buna idee. O sun cand ajung in zona indicata, imi da ultimele indicatii si urc la ultimul etaj al blocului. Fata este simpatica si destul de vorbareata. Apartamentul la prima vedere e ok,nimic iesit din comun,poate la baie ar fi ok ceva pe jos,o mocheta. Imparte apartamentul cu o colega iar cand am fost la baie a stat in fata usii sa nu cumva sa intre clientul colegei. Am ales sa stau doar un numar si a fost ok. Fata nu m-a grabit,a inceput un oral fara prezervativ undeva de nota 6.5/7 cu ceva limbi din cand in cand pe la oo dar nu m-a dat pe spate. Face FK fara retineri. Trecem in misionar unde finalizez in cateva minute. O experienta ceva mai buna decat un fast fuck, asa ca daca vrei ceva rapid poate seara la o ora tarzie cand nu ai alte alternative eu zic ca nu e rau. Note : Aspect : 7 Oral : 6.5/7 Normal : 6 De revenit? Nu cred.
  2. Ce s-a intamplat sa ai reactia asta?) Intra pe ym.. Am o problema nerezolvata cu tine 😅 ðŸ‘
  3. Pai numele il vezi aici )))) Ne am vazut odata la Sanedo sau Flamingo am uitat numele.. Si odata la tine )) cand mi ai dat niste "sfaturi" pentru deceptii in amor )) CNP ti-l trimit pe yahoo daca intrii )))
  4. Mama peste cine am dat aici )))) Silvico am crezut ca ai revenit sa ma faci fericit ) si cand fericirea era mai mare .. Poc ! Citesc comentariul ca nu ai revenit defapt ! Ce sa ma fac cu fine? Sau fara tine ? Daca esti curioasa iti spun si cine sunt ))) numele nu cred ca iti mai spune ceva
  5. Tu dupa ce ca esti prost mai si semnalizezi ! Tu spui " sunteti niste prostii" sau " sunteti niste prosti" ? In cazul tau am demonstrat repede cat esti de prost !
  6. Bai jegosilor, jur ca exact la voi ma refeream mai sus !! Nobody,trollescopulamea si Jili . Hai poate a mai scapat cineva dar in principiu la voi ! Cei mai mari looseri, stati si faceti toata ziua caterinca pe forumul asta, asa ca imi dau seama ce labagi infecti sunteti ! Niste pierde vara asta sunteti , dati-va in pula mea ca v-am bagat in seama cam mult !
  7. Defapt e ma-ta aia bruneta ! Intr-adevar sunt si eu in poza.. Defapt chiar eu am facut poza !
  8. Fratilor, mai lasati-o in plm de treaba ! Inteleg ca mai merge o caterinca,doua..dar voi o dati rau in prostie si in laba trista ! ce pana mea fac moderatorii aici,dorm? Ori e topic pentru recenzii ori pentru caterinca? Sunt si membri care vor sa citeasca recenzii nu caterinca voastra de cacao.
  9. Mai este valabila specificatia din titlu ? Noua in domeniu?!
  10. Fratilor voi ati vazut ce a scris in a doua poza sub numarul de telefon?! Defapt sub vagin )) ))
  11. Sunt aproape sigur ca ofera si ea destule servicii dar numai pe la Bollywood )
  12. Deci nu sunt singurul care a facut aceasta asemanare..
  13. Nu voiai sa postezi deja la TOP ? Din cate am citit,trebuie sa postezi la Orientare,Consiliere si Informare iar dupa ce vei avea recenzii iti va fi mutat topicul la Escorte testate. Sper sa nu ma insel !
×
×
  • Creează nouă...