Sari la conținut

mihainegrea8866

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    138
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mihainegrea8866

  • Dată Naștere 04.08.1977

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Galati

mihainegrea8866's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

33

Reputație

  1. Asteptam in continuare poze cu colega ta, daca ea este disponibila momentan...si are si experienta.
  2. Chiar nu stiu de ce Nu stiu de ce a facut fazele astea. Mie mi se pare penibila...chiar respingatoare.
  3. Da, Cassy, asa este, merci pentru ajutor. Acolo vad ca este Corina, are cate-un nume pe luna si asta. Pai tipesa asta e o japita penala, din cate stiu eu si din recenziile mai mult decat negative pe care le-a avut pe celalalt cont. Tocmai de aia l-a si schimbat, ca sa i se piarda urma. Cred ca scapi ieftin numai cu candidoza de la ea, colegul a fost bland in exprimare mai devreme.
  4. Bine ca razi, in locul tau as plange...dar prostia nu doare, din pacate.
  5. Toate sunt escorte noi...probabil de aceea nici nu a pus pozele odata cu anuntul, pentru ca este prea "noua"...
  6. La bubele pe care le are pe cur nu m-as fi dus la ea in veci, insa este de admirat curajul tau... Si multumim mult pentru recenzie, chiar era nevoie de ea, ca sa-si dea seama toata lumea ca este de evitat si sa nu-si cheltuie banu' aiurea pe toate obositele.
  7. Totusi vad ca unele mai au o bruma de bun simt, vad cat sunt de penibile si renunta repede.
  8. Daca tu arati asemanator cu tipa aceea din pozele pe care le-ai postat ieri inseamna ca noi suntem orbi complet. Pai tipa aia era senzationala, din pozele de ieri, sincer...
  9. Stai sa vezi, ca apar pepenii in curand...
  10. Pai au terminat o groaza saptamana trecuta clasa a 12-a. Dintre ele doar 20% se prezinta la BAC, restul, la produs... Zilnic apar vreo 5 "NEW"...jalnice toate.
  11. Hai, mai, tu crezi ca ne-am nascut ieri? Ce rost are sa pui poze "asemanatoare", daca nu sunt ale tale? Nu exista "asemanator", asa cum as zice eu ca am corpul asemanator cu a lui Brad Pitt... Pe bune? Pana unde credeti voi ca merg vrajelile astea, parca zici ca postezi anunturi si poze pe site de **spam editat**, ca suntem handicapati si dusi cu pluta. Nu mai am cuvinte... Puteai sa nu pui poze, spuneai ca din motive personale si ne invitai direct la tine, nu pui poze "asemanatoare", ca nu exista asa ceva. Pentru mine pozele alea reprezinta 0 barat. Am mai auzit una... Si cand venim pe la tine poate ne mai trezim asediati si de jumatatea cealalta, din cauza caruia nu postezi poze cu tine...Si ciocaniti si cu banii luati. Ce-ar fi sa-ti rezolvi intai problemele de cuplu si apoi sa-ti incepi frumusel treaba? Un sfat de la cineva dezinteresat.
  12. Isi incearca si ele norocul, daca abia termina 12 clase, ce vrei sa faca dupa aia? Nu reuseste una cu un super CV sa-si gaseasca ceva in Galati-ul asta, d-apai parasute de genul asta, care nu stiu nici macar sa suga pula cum trebuie, cine anume, ca ce anume, sa le angajeze? Plus ca, au auzit ele, de pe la unul, pe pe la altul, imbarligaciosi profesionisti, care traiesc pe spinarea proastelor astora, ca se pot castiga bani fara mare efort si cum sunt proaste de dau in gropi pun botul imediat. Totul e la plezneala, tipic romanesc.
  13. Are anunt si pe Publi24, unde scria la inceput ca sta doar 7 zile in Galati si sa ne imbulzim repede la ea, asta acum cel putin o luna. Uite ca "New Silvia", care nu este chiar asa de NEW a hotarat sa ramana mai mult prin Galati. Oricum, scorurile sunt high...
×
×
  • Creează nouă...