Sari la conținut

bisex41

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bisex41

  • Dată Naștere 05.11.1968

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Cluj-Napoca

Vizitatori Recenți Profil

778 citiri profil

bisex41's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputație

  1. ”Inutila gramatica blanda N-ai sa poti sa-i dresezi pe tunari (cititi CURVARI)!” regretatul Adrian Paunescu
  2. Am pus linkul spre topicul ei! Si am mai gasit un topic despre prestaiile ei!
  3. Din pacate ma alatur si eu acestei ”domnisoare” http://nimfomane.com/forum/user/161174-geta1/ O sun ieri pe ”domnisoara” aceasta, stabilim ora si tariful (e, iau un combinat cu doua finalizari, ca de, sunt hotarat). Ajung la locatie, o sun sa-mi spuna apartamentul, la care ma pune sa astept la telefon ( ma gandesc ca il ascundea pe ”african”); imi spune numarul de la interfon (084), deschide, urc si ma asteapta la usa. Intru, o garsoniera cu doua paturi, pe jos nematurat. Cer permisiunea de a intra la dus. Scoate dama un prosop care candva avea culoarea portocalie, eu fac dus, ea se urineaza ca o trece. Apoi se sterge cu un servetel candva uscat apoi pus multa apa pe el si ne intalnim in camera. Deja ma gandeam sa ma retrag, dar, na, sunt si ”masochist”, vreau sa merg pana la capat! scoate tipa prezervativul, (de ala ieftin, ca nu are bani, cu toate ca imi povestea de clientii ei avocati si psihologi), si incepe sa-l imbrace pe ”cooky”. Incepeam sa ma rog sa am o ejaculare prematura sa scap. Incepe un oral de toata jena! Mi s-a culcat aproape instantaneu! Mi-am zis toate rugaciunile pe care le stiam sa termin repede sa scap. De data asta Doamne-Doamne a fost cu mine. Am terminat in 5 minute. Se ridica, scoate prezervativul si-mi da si mie un sevetel cica umed (la stors de apa inainte). Zice sa fumam o tigara apoi sa incepem runda a doua. Nu-mi doream decat sa gasesc un motiv sa plec. Salvat de ... telefon. Suna (al meu)! Un numar la care Nu doream sa raspund, dar de data asta raspund cu placere si repede. Promit solemn ca in 10 minute sunt la birou! Plec de la dama cu promisiune de a reveni sa continuam.... la Pastele Cailor! Locatie pe strada: cu indulgenta 4 Apartament: cu indulgenta 4 Prestatie: 3 Curatenie: 3 M-am ars si nu vreau sa se mai repete! Promit solemn (in fata mea ca nu se mai repeta! Raman mai bine la ”Lucru manual. Macar raman si cu bani) Fratilor intru suferinta: EVITATI ACEASTA PERSOANA!
  4. Din pacate ma alatur si eu acestei ” O sun ieri pe ”domnisoara” aceasta, stabilim ora si tariful (e, iau un combinat cu doua finalizari, ca de, sunt hotarat). Ajung la locatie, o sun sa-mi spuna apartamentul, la care ma pune sa astept la telefon ( ma gandesc ca il ascundea pe ”african”); imi spune numarul de la interfon (084), deschide, urc si ma asteapta la usa. Intru, o garsoniera cu doua paturi, pe jos nematurat. Cer permisiunea de a intra la dus. Scoate dama un prosop care candva avea culoarea portocalie, eu fac dus, ea se urineaza ca o trece. Apoi se sterge cu un servetel candva uscat apoi pus multa apa pe el si ne intalnim in camera. Deja ma gandeam sa ma retrag, dar, na, sunt si ”masochist”, vreau sa merg pana la capat! scoate tipa prezervativul, (de ala ieftin, ca nu are bani, cu toate ca imi povestea de clientii ei avocati si psihologi), si incepe sa-l imbrace pe ”cooky”. Incepeam sa ma rog sa am o ejaculare prematura sa scap. Incepe un oral de toata jena! Mi s-a culcat aproape instantaneu! Mi-am zis toate rugaciunile pe care le stiam sa termin repede sa scap. De data asta Doamne-Doamne a fost cu mine. Am terminat in 5 minute. Se ridica, scoate prezervativul si-mi da si mie un sevetel cica umed (la stors de apa inainte). Zice sa fumam o tigara apoi sa incepem runda a doua. Nu-mi doream decat sa gasesc un motiv sa plec. Salvat de ... telefon. Suna (al meu)! Un numar la care Nu doream sa raspund, dar de data asta raspund cu placere si repede. Promit solemn ca in 10 minute sunt la birou! Plec de la dama cu promisiune de a reveni sa continuam.... la Pastele Cailor! Locatie pe strada: cu indulgenta 4 Apartament: cu indulgenta 4 Prestatie: 3 Curatenie: 3 M-am ars si nu vreau sa se mai repete! Promit solemn (in fata mea ca nu se mai repeta! Fratilor intru suferinta: EVITATI ACEASTA PERSOANA!
  5. 46 ani, casatorit (dar destul de singur in pat), serioas, curat discret. Doresc o relatie cu o femeie indiferent de cum arata si fara implicatii sentimentale sau materiale. Nu pot decat sa sper (si sa ma consider ”premiant”), la un cuplu. Accept si relatii bi (in cuplu). Consider ca exteriorul conteaza mai putin.
  6. Ma bucur ca te intereseaza persoana mea. Daca fiecare si-ar vedea de lungul nasului, ar fi o lume de vis!
  7. 46 ani, casatorit (dar destul de singur in pat), serioas, curat discret. Doresc o relatie cu o femeie indiferent de cum arata si fara implicatii sentimentale sau materiale. Nu pot decat sa sper (si sa ma consider ”premiant”), la un cuplu. Accept si relatii bi (in cuplu). Consider ca exteriorul conteaza mai putin.
×
×
  • Creează nouă...