Sari la conținut

fujiono

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre fujiono

  • Dată Naștere 28.02.1977

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Constanta

fujiono's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

23

Reputație

  1. O recenzie la cald. Abia intors de la fete. Si bine am facut ca am mers. Am sunat, facut programare, am primit locatia, totul foarte usor. Am mers cu ideea de a ibtra cu Paula dar pana a urma am intrat cu amandoua, adica Paula si Sorina. Show lesby dupa care fetele m-au atacat. Nici nu mai stiu pozitiile sau ce am facut exact! Oricum amandoua fetele sunt super de treaba, FK la greu pe toata perioada, oral np (alegerea mea), normal protejat. Treceam din una in alta, schimbari de pozitie, nebunie totala. Mi-a placut. Pot sa dau 10 pe linie, nu a fost nimic sa imi displaca. De revenit, clar, nici nu se pune problema. Abia astept. Halatul 300 cu amandoua, o finalizare.
  2. Asa cum am promis, fac si eu o scurta recenzie. Am sunat-o ieri pe Alice, am facut programare, totul a decurs ok. Am ajuns la locatie, pe Lapusneanu, usor de ajuns. O garsoniera destul de cocheta la parter. Am socializat la un pahar de apa, alegerea mea apoi dus si la treaba. Nu o sa detaliez ce am facut in pat, am facut de toate, mai multe pozitii, a fost foarte bine. S-a simtit putin faptul ca era prima mea vizita la ea. Dar se rezolva la a doua. Ca si note, media este de peste 9.50, Alice e foarte simpatica GFE maxim. Daca nu ar fi fost timiditatea primei intalniri, era 10 clar. De revenit, sigur ca da.
  3. Am vizitat-o ieri pe Sophia, a fost excelent. Masaj de relaxare/erotic foarte bine executat, suptul degetelor cred ca este deja ca o semnatura pt ea. Sophia a reusit sa incinga bine de tot atmosfera chiar de la inceput, este foarte volubila, foarte placuta. Dupa masaj a continuat cu un oral NP, fara deep dar bun de tot dupa care am pus prezervativul si dupa cateva minute de lupte si cateva pozitii schimbate am terminat glorios. Ca si note as putea sa ii dau 10 pe linie, GFE este clar de 10, apartamentul este chiar lux, o sa ii dau 9 doar la oral pt ca mi s-a parut putin cam scurt, a trecut cam repede la pasul urmator. De revenit: clar, eu de abia astept. Am stat cam 45-50 min, halatul a fost 150. O experienta memorabila.
  4. A venit vremea sa fac si eu prima recenzie. Am mai fost la fete dar Delia mi s-a parut de departe cea mai placuta. Actiunea s-a petrecut acum 3 zile. Am sunat-o, am facut programare pt ora 16.00 si totul a decurs perfect. Locatia este in zona Ciresica, foarte usor de gasit, Delia te si indruma perfect. Blocul este un bloc tip vechi, am dat peste o gramada de mosi si babe la parter, apartamentul insa est OK. Delia este o tipa inalta, frumoasa as putea spune cu care de la inceput am rezonat bine. Am stat cateva minute la un pahar de apa sa ne cunoastem, apoi un dus si am trecut in dormitor. Aici m-am simtit tot timpul ca la o amanta. Preludiul este lung, sarutari apasate, incolaceli, trans in brate. Dupa muuulte minute a trecut la un oral foarte bine facut, cu deep excelent. Mi-a placut. Am trecut la un sex pe la spate unde m-a si dat gata, imaginea fundului ei cu tatuajele de pe spate pt mine a fost irezistibil. Am stat la taclale vreo 10 minute, despre cum a slabit, despre tatuaje si multe altele. Foarte placuta discutia cu fata asta, gasesti cu usurinta subiecte de conversatie. Al doilea numar a fost de fapt un oral foarte lung, nu am mai incercat nimic altceva pt ca mi-a placut foarte tare cum executa aceasta parte asa ca am lasat-o sa se joace in voie. Pare ca face totul cu placere sau daca mimeaza este o buna actrita. Acum note: GFE 10 clar, igiena este impecabila, miroase foarte bine, este parfumata, curata. Oral 10, normal 9 a fost scurt si o singura pozitie, probabil sa merite mai mult. Apartament 9, este foarte curat dar blocul este mai vechi. Anal nu am facut, nu stiu daca face. Mi-a spus ca face si masaj, nu am incercat. Categoric este de revenit, eu abia astept.
×
×
  • Creează nouă...