Sari la conținut

sugarfree

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sugarfree

sugarfree's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Salut! Saptamana trecuta m-am decis sa o vizitez ,un pic indecis intre ea si roxy dar avand in vedere ca face si anal nu am mai stat pe ganduri.Am sunat mi-a explicat cum sa ajung, un pic probleme cu parcarea dar s-a rezolvat.Apartamentul arata bine ,camera de lucru la fel cu un pat mare iar baia este ok ,au lipsit doar papucii. Tipa arata bine,inalta cu sani mari cu niste sfarcuri super tari , fund maricel tocmai bun ,singurul minus ar fi o burtica de care daca se straduieste un pic poate scapa. A inceput cu saruturi apasate pe tot corpul,foarte pasionala de te face sa iti pierzi mintile cu un oral umed si incercari de DT reusite(un minus ar fi ca fiind foarte incins nu am simtit ca ma atigea cu un dinte si abia acasa mi-am dat seama ca ma cam zgariase dar sincer nu imi pare rau ca a fost ok).La normal am pompat un pic si am terminat primul nr. dupa care m-am dus la dus. Am inceput iar cu un oral si am trecut la anal ,tipa fiind o mare doritoare dupa cate s-a vazut in atitudinea ei ,o atitudite porno o amanata desavarsita. Nu s-a grabit chiar deloc. E de revenit!
  2. Salutare! am sunat si eu ieri si mi-a zis ca incepe la ora 14,dupa care am primit un sms ca mai intarzie pana la ora 14;30 si am zis ok o sa te astept.La 14;30 o sun si nu raspunde,sun din nou si inchide telefonul ...pacat. Am mai facut o ultima incercare si suna ocupat...am plecat dupa 1 h de asteptare...nu cred ca o sa mai revin
  3. Rog un coleg care a incercat fundul domnisoarei sa ne relateze experienta.Multumesc!
  4. Salutare! Este prima mea recenzie si nu prea stiu cu ce sa incep... Azi am fost in vizita la Ema pt. a doua oara si inca nu imi revin dupa experienta avuta. Avand o mica "portita" in programul de azi am reusit sa ajung in vitan la vila de pe colt,imi deschide usa, avand doar cu un prosop infasurat in jurul corpului. Fac un dus,la fel si ea dupa care se apuca de treaba...parca nici ea nu vroia sa se termine.sherkan era doborat de tehnica ei...ceva extraordinar. Dupa 20 min de oral am vazut ca obosise( nici eu nu mai aveam mult) am trecut la normal unde sherkan a reusit sa-si ia cat de cat revansa. Carnea tare,sani un pic lasati dar placuti,fata ok. Nu dau note pt. Ca nu sunt profesor dar un calificativ as putea: FB. Dk as avea parte de asa ceva in fiecare zi ar fi extrardinar. Am platit 150 ron si ne-am despatit.
×
×
  • Creează nouă...