Sari la conținut

ciprian98

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ciprian98

ciprian98's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Astazi i-am facut o vizita domnisoarei. Am sunat pe la 11:30, mi-a raspuns o fetita destul de amabila. Pretul 150 lei oral si normal ( se poate negocia). A zis sa o sun cand ajung in piata la pavcom. Ajuns la destinatie am sunat si imi indica cararea catre ea, e usor de ajuns chiar blocul din piata. Cand imi deschide am o mare surpriza, ma asteptam la ceva kg in plus dar fata are cam multe. Ok daca tot am venit......Detalii despre ea: e destul de amabila dar genul care ii suna manelele toata ziua, ca si prestatie are experienta. Oral protejat dar face si fara, destul de bine doar ca ii mai simti dinti din cand in cand, incearca sa o ia toata si ii cam reuseste. La normal nu se umezeste dar nu dai in gol, problema e ca nu sta deasupra. Anal nu stiu pt ca nu am intrebat. Si are un pat de scartie de te aud si cei de afara cred. Note: general 6,5; oral 8; normal 6. Nu e urata si nici tiganca nu cred sa fie, din cate am inteles e de prin bucuresti, dar pt mine o data e de ajuns la ea. Imi cer scuze daca postul nu e prea clar dar e prima data cand postez aici. Daca mai aveti ceva nelamuriri o sa raspund.
  2. le-au c-am ajuns blestemele romanilor. acum cativa ani daca opreai la ele te refuzau ca esti roman, cu toate ca ele erau tiganci de-ale noastre. mai sunt nigeriencele? ele ce le mai furau clientii. apropo atunci era 20 euro o+n.
  3. Nu arata rau ( pentru targoviste) dar cred ca e una din cele care tot se vorbeste pe aici, cele care isi fac reclama si in ziar. au devenit foarte tupeiste si fara nici un respect.
  4. a mai vizitat-o cineva in ultima vreme? vreau sa stiu daca se merita sau nu, sa nu sun degeaba
  5. Mai sunt fete care sa presteze la ele acasa prin targoviste? Fara hoteluri si traseiste. Daca stiti lasati si voi numere de telefon si ceva date despre ele.
×
×
  • Creează nouă...