Sari la conținut

houe

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre houe

houe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. Ultima data cand am fost la salonul asta, Raiza, am ramas cu o impresie foarte proasta. E experienta de evitat, pe care o descriu mai jos. Despre timp si bani: - am stat doar 45 de minute (pentru ca m-a dat afara fata cu care am intrat) - au batut la usa dupa aproximativ 40 de minute, ca sa eliberam camera - la usa si la telefoane sunau incontinuu diferite persoane (din 2 in 2 minute) - cu toate ca la telefon mi-a explicat ca este timp de o ora, de fapt a durat 45 de minute. Despre fata cu care am intrat: - era enervanta - vorbea mult si prost - voia sa arate cat de desteapta este ea - nu stia sa fara masaj si nu era interesata deloc de asa ceva, i-am spus sa faca mai apasat sa stranga mai tare si a zis ca nu poate... - lenesa mare, obisnuita cu bani multi si munca putina - nu mai stiu sigur cum o cheama pe desteapta asta (era blonda) Nu as recomanda salonul asta nimanui... nu am de ce. De ce as plati 130 de lei pentru 45 de minute cu o fata care sa se creada mare desteapta si sa nu faca mare lucru...???
  2. Nu stiti ce s-a intamplat? Am tot sunat la numerele scrise pe site, dar nu raspund. Au inchis?
  3. Nu, din pacate. In ultimul an, niciuna la fel...Mai era Adela care lucra cu Roxana si Mihaela. Ea era mai tanara. Oare pe unde mai e acum?
  4. Ce s-a intamplat cu salonul asta? Si unde este Maya?
  5. Incep direct cu un - in thread-ul asta nu vreau sa deschid subiectul "sex". Urmeaza subiectul despre care vreau sa vorbim.Ma intereseaza mai mult masajul in sine, si mai putin sa fie erotic.Stiu ca majoritatea saloanelor de masaj din Cluj sunt de masaj erotic.Nu prea stiu saloane unde sa-ti faca un masaj normal adevarat (si sa fie si la un pret mai mic). Daca este erotic, nu-i nici o problema, dar nu asta caut.Ma intereseaza urmatoarele:- (foarte important) masajul sa fie la fel de bun ca unul facut de o maseuza profesionista (eventual sa aiba un curs de masaj facut) - fara imitatii de masaj- (aproape la fel de important) sa nu fie prea scump- ("nice to have") poate sa fie si erotic :blush:Erau acum cativa ani 2 fete (Roxana era veche, lucra singura la inceput si mai apoi a aparut si Adela), care corespundeau cu ceea ce caut. Roxana, mai mica de inaltime (poate 150-160), satena (cand nu era vopsita), un pic mai solida din cauza ca a facut un sport cand era mai tanara, cam 27 de ani, sani mari, desteapta, draguta etc. Si Adela, mai inalta (~170), 22-23 de ani, cu sani incredibili nici mari nici mici, slabuta, cu picioare lungi, fund grozav, folosea si sani si fund si ce nu la masaj, desteapta draguta etc. Amandoua faceau un masaj profesionist, ceva incredibil... Chestia mai ciudata era ca niciodata nu se dezbracau complet (dadeau toate textilele jos, inafara de chiloti). Dar compensau din plin acest lucru, cu calitatea masajului (si normal, si erotic). S-au mutat prin mai multe apartamente (la inceput la un bloc pe o straduta in cartierul "Intre lacuri", pe langa Dunarii, apoi in Marasti, la un bloc turn, langa sensul giratoriu si pod, apoi in Manastur la un bloc langa strada Primaverii - aici a aparut Adela). Roxana era veche in meserie (a lucrat si pe Negoiu - nu confundati cu alte Roxane care au lucrat la salonul de pe Negoiu, mai nou mutat pe Brancusi). Si nu erau scumpe ca saloanele (60-70 de lei pt o ora)... Unde sunt fetele acum? Sau unde sunt altele la fel?...saloane de masaj "normal"?
  6. Poate daca o descrii putin pe fata asta, atunci ar recunoaste-o cineva. Pe ce vechi forum o cunoaste cineva? Pune un link, poate ai mai multe sanse.
×
×
  • Creează nouă...