Sari la conținut

rianovich

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre rianovich

  • Dată Naștere 17.04.1978

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

rianovich's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Marta este doamna din topicul asta? Mai in varsta si o lauda toata lumea? https://nimfomane.com/forum/topic/19062-doamna-masaj-terapeutic-si-de-relaxare-foarte-bun-07462465560734714391/page-2 Vre-un numar de telefon va rog? Multam fain.
  2. ambele au numerele inchise, ai vre-un numar valabil?
  3. corect, nici nu cautam o piesa as vrea o tipa (doamna) draguta totusi, masaj mai tare (aka nu abureala + mangaieri) fara nud, tzatze uleiate, etc. dar totusi cu tente senzuale. accent pe masaj. in londra am fost la un salon chinezesc, mai nene, pentru 60 lire tipa aia a fost dementiala. la ce ma refer: a inceput cu spatele si nu cu fata cum se practica pe la noi, picioare, talpi, spate, maiini intoarse pe spate, fara sa insiste in acelasi loc de prea multe ori. coloana, revenea pe picioare, pe fese (e o senzatie excelenta) pana la talpi... apoi fata, pe pulpe (e excelent) pe burta (da, habar nu aveam ca se face si pe burta si eu sunt mai slabut, a fost super). la final, handjob oukey, eram deja excitat. nu gasesc asa ceva la noi. am fost la Kineto de cateva ori si vreo 2 tipe ar fi ok, masajul este spre foarte bun insa la programare, nu este garantat ca nimeresti aceeasi persoana. in plus, extra nimic, e posibil sa vrei totusi ceva, nu? macar putin erotism, senzualitate, etc. am nimerit si maseuze ultra proaste, incepatoare de-a dreptul si chiar ma amuzam cat de bou sunt sa platesc asa ceva fara macar sa faca nimic in plus btw., la astia platesti 10 sedinte pe care obligatoriu trebuie sa le consumi intr-o luna. 55 lei sedinta, una gratis, nu prea merita abonamentul. poti recomanda un salon?
  4. M-am saturat sa verific numere pe gugle Poate cineva sa-mi recomande o maseoza cu adevarat profesionista? As vrea un masaj bun de 60-90 minute, pe masa, curat, etc. nu neaparat cu finalizare sau alte alea. As pune pe primul plan masajul, laba cu ulei imi fac si singur sau ma duc la un salon dc e cazul de futai Serios, as vrea sa ma relaxez cu un masaj super, o tipa draguta, decenta.
  5. Ah curiozitatea a mancat pisica... este exact ca in poze. Deci nu e skinny daca asta intrebi dar nici pe departe grasa. Mi se pare potrivita, sanii excelenti. Dus si alte abureli nu stiu.. la mine curge apa calda acasa tot timpul, fac dus acasa. Ce culoare are carpeta si daca e inclusa vorbaria in program nu prea ma intereseaza. Nu m-a grabit deloc, chiar dimpotriva... am avut senzatia ca ne-am simtit bine amandoi, desi clar eu eram disperatul In plus ai cu cine schimba o vorba... nush cat a durat, vre-o ora cu tot cu masaj. I-as fi dat limbutze peste tot dar am o problema cu pupatul in pix tot forumul...
  6. Este chiar foarte ok tipa, mie mi-a placut. Masajul este mai mult de salon erotic dar per ansamblu merge. In fond, altele dau tzepe pe fata: am nimerit o baba in Drumul Taberei (din Anuntul parca) eu cautam un masaj cu finalizare si cand am ajuns a zis ca masaj costa 1 milion si nu prea face ca n-are timp, daca vreau fara bine, daca nu nu. Aici locatia este curata, n-am obiectii, ai cu cine schimba o vorba, nu se grabeste si nu e mecanica deloc. FInalizarea la mine a fost super, se misca ok pe langa tine, sanii sunt naturali si te excita (uleiul, pozitia, etc).
×
×
  • Creează nouă...