Sari la conținut

praf

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre praf

  • Dată Naștere 07.02.1983

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timisoara

praf's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

42

Reputație

  1. Salutare, doar ca si update. Am sunat astazi si pentru deplasare e 250/350.
  2. Am vizitat-o astazi pe Alexandra. Pot spune ca a fost o experienta frumoasa chiar daca nu am fost in cea mai buna forma. Pe scurt: Locatia - 9 - la baie nu am fost deoarece am facut dus la hotel. Curat si atmosfera placuta Igiena - 10 - impecabila si cu un parfum ametitor ON - 9 - fara dinti, atentie la detalii, fara graba, fara a folosi prea mult mana NP - 10 - precum spuneam nu am fost in forma asttfel ca a fost foarte scurt si nu pot spune ca am incercat diverse pozitii. S-a implicat, a avut rabdare, fara graba Fizic - 10 din punctul meu de vedere. Un funt beton. Inalta si supla. Sani medii dar superbi La final m-a intrebat daca servesc un pahar de suc, ceea ce e de apreciat. Halatul 150 lei. De revenit Da. De recomandat Da.
  3. praf

    Sonya 25 0765603101

    Locatie la Nufarul Plazaa, un apartament spatios si bine aranjat. Am programat intalnirea telefonic, ajuns in 20 minute si am fost primit de Sonia "imbracata" cu niste ciorapi sexy pe tocuri. Dupa o scurta discutie, foarte placuta, am purces la actiune Pe scurt Locatie 9.5 - apartament spatios, curat, cu 2 camere. Baie curata si dotata Aspect fata - 9.5 - mi-a placut foarte mult trasaturile ei Aspect corp - 8 - fund bombat, sani medii spre mari foarte misto, un pic de burtica ( nu recomand celora care prefera fetele slabute) ON - 9 - bine executat, cu rabdare, umed, fara graba. Ba mai mult am cerut o pauza pt a nu ma termina si am fost intrebat daca prefer sa continuam cu oral NP - 9 - foarte putin misonar + doggy ( o priveliste misto). Fara graba. Am facut si un pic de pauza. Da contre, se misca foarte bine, mentine ritmul tau. Se implica AP - a fost scurt ( nu am mai putut) dar bun. Face in functie de dimensiune GF - foarte draguta, rabdatoare, atenta la cerintele clientului. Nu am incercat FK deci nu ma pronunt. O scurta discutie inainte de actiune si apoi si dupa. Nu te grabeste deloc, ba chiar iti spune ca are timp. Timp petrecut DTD 40-50 min. Cadoul a fost 100 ron ( + 50 din partea mea). Nu a cerut banii inainte, a lasat la latitudinea mea momentul in care sa ii ofer. Daca voi avea ocazia cu siguranta ma intorc. Bafta!
  4. Tocmai ce am fost la cele doua domnisoare. Precum spune si colegul de mai sus domnisoara bruneta ( Alina) mai slabuta - pe ea am ales-o de data aceasta - si mai este una blonda, ceva mai plinuta, Andreea ( nu arata rau deloc). Inca din discutia telefonica Alina mi s-a parut destul de laconica si repezita, dar am zis ca incerc. Intr-adevar comunicarea nu este punctul ei forte, raspunsuri scurte, taiate, de parca era prost dispusa ( cine stie poate avea o zi proasta). 9/10 nu as fi ramas dar azi am fost chiar bine dispus si nu pot spune ca m-a deranjat, chiar la un moment dat mi s-a parut sexy atitudinea aceasta aroganta . Am apreciat in schimb ca a avut rabdare, mai ales ca soldatelul a fost cam lenes. Nu mi s-a parut ca as fi fost grabit. Locatie 9 - apartament spatios si curat. aspect: 9 pe gustul meu. Subtirica, sani frumosi de dimensiune medie, fund excelent, tinerica ON : 8.5 - nu a fost memorabil dar nici nu ma pot plange. Nu am simtit dinti iar cand a folosit mai mult mana si i-am atras atenia a revenit la "normal" NP: 8.5 - implicata, geme, nu refuza pozitii. Am incercat Lot, misionar si doggy ( beton la ce fund are) igiena : 10. Nu am vazut-o facand dus dar mirosea placut ( parul chiar mirosea a proaspat spalat) FK - zice ca nu face 69 - zice ca nu face ( din ce am constatat contra cost se poate:) ) GF - nu as dori sa notez deoarece risc sa fiu subiectiv. Precum spuneam la inceput parea destul de ursuza, dar avand o zi buna chiar nu pot zice ca m-a influentat foarte negativ. Totusi, consider ca ar trebui sa imbunatateasca acest aspect daca doresc sa face bani din aceasta meserie Cadoul: 70/nr si 150/ora. Am platit 150 cu timp dtd de aprox 30-35 min ( decizia mea sa nu incerc si a doua oara). Pret calitate bun as putea zice. Voi reveni. Sau sa incerc cu amandoua, sau sa incerc cu Andreea sau sa vad daca Alina a avut doar o zi proasta...... Recomand macar pentru experienta, fata arata bine si tariful Vs calitate e ok. Bafta!
  5. Chiar daca m-am "inspirat" de mai multe ori de pe forum, trebuie sa recunosc ca nu m-am inghesuit cu recenziile (scuzele de rigoare). Vizita din seara aceasta m-a determinat sa fac prima postare si voi incerca sa ma tin de acest "obicei" . Fiind in zona am sunat si am fost programat in mai putin de 10 minute . Mi-a transmis ca are nevoie de un pic de timp sa se reimprospateze dupa ultimul client (de apreciat). Am fost invitat in bucatarie la o tigara si un pahar de apa dupa care am trecut la actiune. Nu sunt un mare povestitor astfel ca nu voi intra in foarte multe detalii. Doresc doar sa subliniez ca mi-a placut foarte mult atitudinea ei si faptul ca nu te grabeste deloc. Am avut diverse experiente, mai bune sau mai proaste, dar pot sa spun ca Vanessa a fost printre foarte putinele care mi-a dat de inteles ca nu e graba; ba mai mult am fost certat ca aveam impresia ca suntem contra timp. DIn punctul meu de vedere se apropie foarte mult de ceea ce inseamna a fi o escorta de calitate. Pe scurt: Locatie - 8 - nimic deosebit dar placut. Despre baie nu va pot spune foarte multe deoarece am facut dus inainte. La final am fost intrebat daca doresc sa ma spal si daca doresc un prosop curat. Fizic - 9 - sani nu exagerati de mari, exact pe gustul meu (de gustibus non est disputandum ). Fund ferm si de dimensiuni potrivite ( mi-a placut la nebunie). Per ansamblu fit. Par lung - din nou m-a nimerit Igiena - 10 - din ceea ce am inteles a facut dus inainte de a sosi eu ( a cerut un ragaz de cateva minute inainte sa ma invite sa urc). Nu am simtit nici un miros suspect. ON - 10 - cu multa rabdare, atentie la zonele adiacente, privit in ochi, umed si un pic de deep. A acceptat si 69. Nu s-a grabit deloc si a asteptat sa o anunt eu cand putem trece la etapa a doua NP - 10 - a fost destul de scurt ( din vina mea) dar de calitate. Doggy fara graba si contre. AP - 10 - contre, ritm bun GF - 10 - la inaltime. Multa rabdare, fara graba, vorbareata si se implica. Am citit undeva ca nu face FK. Inseamna ca am avut o zi norocoasa. De revenit: CLAR De recomandat: cu siguranta. DTD ~ 45 minute. Tarif 150 ron/numar.
×
×
  • Creează nouă...