Sari la conținut

marina10

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    43
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre marina10

Informatii Personale

  • Sex
    Male

marina10's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. @pisicutsBuna Pisicuts, asa cum a spus si danspataru35 o sa ma retrag de aceea te rog mult sa stergi acest thread.Multumesc !
  2. Buna scumpicilor, o sa fiu iar plecata din tara si nu stiu cand o sa ma intorc, va anunt aici ziua in care ma puteti gasi din nou, va pup, aveti grija de voi!!!!!
  3. Buna seara,Tinand cont ca lucrez din august 2011 si ca 2saptamani am fost racita si alte 3 am avut probleme personale nu vad cum ar putea scrie lumea recenzii... :)jIn fine, nu imi bat eu capul cu altfel de chestii...:)Mi se pare normal sa raspund la ceea ce sunt intrebata si sa postez, este dreptul meu.Nu sunt atat de sadica incat sa ma rog de oameni sa imi scrie recenzii este dreptul fiecaruia sa faca si sa scrie ce vrea/cum vrea/ cand vrea.Dragii mei nimfomani, vreau sa va spun ca ma gasiti aproape non-stop, incepand cu ora 9 dimineata:)Va pupacesc mult si dulce!!!
  4. @pantserNu stiu cu cine ai vorbit tu la telefon dar oricine de pe acest forum poate sa confirme ca sunt o persoana cu o voce destul de placuta, nu stiu daca suna chiar a voce de taranca, dar nu te contrazic. E parerea ta si ti-o respect:)2.Eu nu oblig pe nimeni sa imi posteze ceva, chiar rog sa fie controlate IP-urile.Daca persoanele care vin la mine considera ca sunt de nota 10 ,8 sau 5, este strict parerea lor si eu o respect. Nu tin neaparat sa fiu notata cu 10, desi recunosc ca este una din notele pe care le luam foarte des in timpul liceului si al facultatii.3.Este adevarat ca sunt putin cam ocupata, nu sunt numai escorta, ma mai ocup si de o afacere personala si poate uneori nu am timp chiar pentru toata lumea.4.Din cate stiu eu, cel putin josep_guardiola a mai scris cateva recenzii, nu m-a comentat numai pe mine.5. Recunosc ca ma straduiesc destul de mult sa fiu pe placul tuturor, nu sunt ahtiata dupa bani, nu sunt o masina de facut sex,iar daca nu am chef de cineva prefer sa ii spun, pentru ca si eu muncesc si stiu foarte bine cum se castiga banii.Va pupacesc!!!
  5. @storm225 si @joseph_guardiolaVa multumesc mult si va mai astept!
  6. @PantserImi cer scuze daca te-am suparat si daca am mai suparat si pe altcineva in afara de tine, nu am facut-o intentionat, ceea ce vreau sa stii si tu si sa stie si ei este faptul ca eu sunt sincera iar acest lucru il pot confirma si restul oamenilor care au sunat in acel weekend.Nu imi place sa dau tepe iar de 2 saptamani chiar nu am lucrat ....Am avut probleme personale , iar prin ce am trecut eu in acea perioada nu doresc nimanui sa treaca .Numai bine!!!VA PUPACESC!!!Mi-a fost dor de voi!
  7. Am promis ca va anunt cand revin. De maine sunt disponibila. Ma gasiti in locatia mea de pe Stirbei Voda.Confirm ca eram pe stop si ca m-a tinut 2 zile. Trebuia sa urci sa verifici :DPe Cantemir nu mai sunt de 2 luni, deci cred ca a fost o neintelegere.Va pup!
  8. Am niste probleme personale, va anunt cand revin, va pup!!!
  9. Am fost putin plecata din tara, abia m-am intors, va astept de maine scumpicilor!!!Scuze pt cei care m-au sunat ....Mi-a fost dor de voi!!!!Va pup.....
  10. @titus_steelImi cer scuze pentru faptul ca nu ti-am raspuns la telefon, dar pur si simplu nu am avut timp, cred ca este mai bine sa apelezi la altcineva, nu am suficient de multa incredere incat sa ma las pe mainile voastre....Fara suparare, mi se pare destul de bizar faptul ca niciunul dintre voi nu ar dori si servicii sexuale!... Sau poate ma insel!Daca este asa, my mistake!!!O zi buna iti doresc si multa bafta in cautare!!!KISS Buna dragilor.... Deoarece nu am foarte mult timp la dispozitie o sa va fac un mic rezumat al ultimelor voastre intrebari.1.Incep prin a spune ca serviciile mele nu mai includ sex anal, cu toate ca stiu ca multi dintre voi v-ati dori si acest lucru.2.Eu si prietena mea nu facem show lesby si nu intram amandoua cu acelasi barbat in acelasi timp, chiar daca este vorba de atingeri sau privit....3.Pretul pentru o noapte se calculeaza astfel: NR de ore inmultit cu 200 de ron/ora, indiferent de activitatea sexuala din acel timp.EX: 6 ore=1200 ron.4.Accept si incepatori, nu ma deranjeaza absolut deloc acest lucru.(Chiar ma bucura acest lucru:D)5.Accept si varianta cu 2 tipi in acelasi timp dar pretul este de 400/ron pentru cate o finalizare6.Imi pot incepe programarile si de la 8 dimineata cu conditia sa fiu anuntata cu o zi/seara inainte.7.Accept si programari peste ora 00, cu aceeasi conditie: sa fiu anuntata in timpul zilei.8.Este posibil sa nu pot raspunde tot timpul la telefon , de aceea va rog sa insistati de mai multe ori, pentru ca nu obisnuiesc sa dau apeluri inapoi , chiar daca vad apelul dupa 1,2 sau 3 min.Cam atat am avut de spus, daca doriti sa ma mai intrebati ceva va rog sa postati pe forum si cand am timp va raspund cu mare drag!!!PUPICI!!!!
  11. @danspataru35Are dreptate Dan, sunati pt detalii si programari, va raspund la tel la orice intrebare, nu prea mai am timp sa stau pe net sa rasp tot timpul... Noua locatie: Stirbei Voda, pe langa Hilton, sper sa va placa, nu mai este problema cu parcarea, am rezolvat problema cu oglinzile:PVA PUP!!!
  12. Imi pare rau, nu obisnuiesc sa stau sa trimit poze...Din cate stiu eu, daca esti membru, poti vedea pozele si aici pe forum, sunt chiar pe prima pagina.... PUP!!!
  13. Buna scumpicule,nu sunt in Buc astazi, maine revin.PUP!!!Daca este sa ajung mai devreme astazi scriu pe forum...PUP!!!
  14. @InginerpoliDa,este ok, voi fi foarte tandra cu tine:heart:PUP!!! @vyypuss OK,cum spui tu... Daca nu ne mai vedem pana pleci iti doresc numai bine!pup
×
×
  • Creează nouă...