Sari la conținut

bgd22

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bgd22

  • Dată Naștere 01.04.1992

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

bgd22's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputație

  1. Salutare! Am vizitat-o astazi pentru o finalizare. Programat prin sms. Am ajuns la ora stabilita am sunat-o si am fost invitat sa urc. Am ramas placut impresionat. Este comunicativa, vesela, iar daca reusesti sa fii pe aceasi unda cu ea este o experienta foarte placuta. Se implica, receptiva la dorintele tale. Oral foarte bine executat. La normal da contre, geme usor (cred ca real). Intradevar este foarte stramta. O sa revin cu siguranta.
  2. Am vizitat-o pe Lorena saptamana trecuta. Sunat si programat in 30 de minute. Locatia: 10 pe Nerva Traian, stradal, etaj superior, cu portar la intrare dar nederanjant. Curata, amenajata, baie cu gel de dus, prosop curat si papuci. Domnisoara: 10. Mie mi-a placut. Roscata, slabuta cu sani micuti dar frumosi, fundulet foarte frumos,fara celulita. Pasarica epilata, fara mirosuri ciudate. Oral: 9,5 protejat la cererea mea. atentie la zonele adiacente, deep Normal: 10 se implica, geme usor, sarutari pe corp, mangaieri, schimbari de pozitii, implicare Finalizare corporala. Am lasat cadoul din proprientiativa la inceput. 100 de lei pentru o finalizare oral + normal. Nu m-am simtit grabit. Timp petrecut 35-40 de minute
  3. Daca cititi cu atentie postul de ma sus scrie foarte clar ca vizitele au fost in luna octombrie 2014!
  4. Va salut! Sunt nou pe acest forum, am reusit intr-un final sa-mi fac cont. Am vizitat-o pe Corina de 2 ori in luna octombrie anul trecut, cand activa in zona pietei Amzei. Locatia:10 centrala, curata, gel de dus, prosop curat. Aspect: 9 Slabuta, miniona, buze carnoase, sani micuti dar frumosi. Fata: 10 curata, epilate corect, fara mirosuri ciudate Oral: 9,5 bun, accepta indicatii, atentie la zonele adiacente, deep nu a reusit, dar a incercat. Normal: 9 schimbat cateva pozitii fara a comenta, dar nu s-a implicat foarte mult. A acceptat tras usor de par, palme peste fund, FK. Finalizare CIM, nu s-a grabit sa fuga la baie. Am achitat 60 de lei pentru o finalizare de fiecare data. Pentru mine a fost o experienta placuta. O sa incercsa o vizitez cat de curand si in noua locatie.
×
×
  • Creează nouă...