Sari la conținut

larissa94

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre larissa94

  • Dată Naștere 26.05.1994

Informatii Personale

  • Sex
    Transsexual
  • Oras:
    Brasov

Vizitatori Recenți Profil

2.336 citiri profil

larissa94's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. buna da inca pun finaliza din fericire,
  2. https://nimfomane.com/forum/topic/50335-transexuala-larissa/ la acest link poti vedea poze pt alte detalii ma poti contacta la nr de tel 0755908022
  3. buna sunt TS Larissa,daca doriti sa va indepliniti o fantezie alaturi de o TS,ma puteti gasi in Brasov,la nr de telefon 0755908022
  4. depinde ce isi doreste si clientul,daca doresti mai multe informatii,te rog sunama!!
  5. Buna,sunt Larissa,transexuala sub tratament hormonal,marime sani nr 1,versatila,ofer oral ,anal,masaj,dominare,etc!! Ma puteti contacta la nr de telefon 0755908022.
  6. oricum a fost nesimtit la faza asta,dar nah ce sa faci,nu toti oamenii sunt la fel asai?!
  7. poate l-a sunat cineva si nu a mai reusit sa urce!macar te-a mai contactat?
  8. Da mai Edgar_04 dar cineva trebuie sa faca ceva impotriva NEISPRAVITULUI asta,adica se prea ia de multa lume.Nu arat eu cine stie ce bine dar deocamdata fac un tratament ca sa ma pot numii o TRANSEXUALA in adevaratul sens al cuvantului,si ce?vine un TRAVESTIT JEGOS sa imi dea lectii!
  9. Vroiam sa folosesc un limbaj frumos dar tu nu imi dai alta alternativa! Mai nesimtitule stii tu cumva ca la mine e 50ron sedinta?pt ce darcu te bagi in seama?deocamdata eu nu sunt un imputit de travestit ca tine,nespalat si analfabet,deocamdata nu te-ai luat doar de mine ci si de altii,dar stai linistit ca o so patesti pana la urma,adica o sa iti inchida cineva gura ta aia SPURCATA,si asta cat de curand credema,si nu e o AMENINTARE ci un AVERTISMENT!.
  10. detaliile tarifului le vom discuta la telefon,voi posta in curand exact data cand voi ajunge ,te pup CauTam
  11. Pe mine m-a enervat faptul ca ma facut ANALFABETA,cand de fapt nu stie cati ani de scoala am,cred ca mai multi ca el oricum,in fine stii cum e zicala NU ITI PUNE MINTEA CU PROSTII,CA ESTI MAI PROST CA EI!
×
×
  • Creează nouă...