Sari la conținut

xinuan

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre xinuan

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Craiova

Vizitatori Recenți Profil

1.805 citiri profil

xinuan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

18

Reputație

  1. Atras de pozele din anuntul fetei, am sunat-o pe d-soara pentru mai multe detalii. Mi-a zis ca are tarifele 150/300, locatia pe Bd. Carol. Vorbind frumos cu ea, am intrebat-o daca are costumatia cu dresuri si cu tocuri din pozele de pe publi. Fata mi-a raspuns nervoasa ca are "cu sloboz, cu cacat, cu pula" si mi-a inchis telefonul. Din punctul meu de vedere, o fata cu o astfel de atitudine trebuie evitata. link anunt: https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/astept-apelul-tau-non-stop/f80g80h4gg6f707d102ged3fg3f5805i.html
  2. Vizitat domnișoara acum 2 zile, Locația in Brazdă la G8, curat. Aspect slim, înăltuță, frumoasă, îngrijită. Am ales ON (8-9), NP (10), 1 h achitat 200. Din punctul meu de vedere am fost foarte mulțumit, face tot ce îi spui, nu comentează, ai ce să vorbești cu ea și nu te grăbește, eu unul am să mai revin.
  3. Fata asta este FENOMENALĂ! Merită toții banii! Nu cred că are rost să scriu aici un pomelnic. Voi fi scurt si la subiect. Având alaltăieri (22.12.21) o treabă pe la Rm. Vâlcea, am decis să o vizitez pe această domnișoară. Am pus ochii pe ea încă din vară, de când voia să vină la Craiova. I-am dat mesaj pe la ora 12 pentru o programare de o oră pentru ora 17. Pe la 16:30 mi-a dat mesaj și m-a rugat să vin la 17:30. Nu m-a deranjat. Fata a fost ok și și-a cerut scuze. Am ajuns la ea și m-a întâmpinat într-o costumație sexy și pe tocuri, fix asa cum i-am cerut. M-a rugat cu un suc, cu o apă, dar am trecut imediat la acțiune pentru că nu mai aveam stare. Este demențială! Fără grabă. Pune pasiune în ceea ce face. Oralul foarte bun; destul de adânc, umed și cu atenție la ouă. Nici la normal nu este mai prejos. Dă contre, geme și te fute bine. Îi mulțumesc Carinei pentru această experiență minunată! O recomand! Dacă vine la Craiova așa cum a spus, îmi voi face abonament.
  4. M-am gândit că poate prima dată a avut o zi mai proastă.A doua oară a fost mai ok. Aspectul fizic m-a făcut să revin la ea. Nu m-a grăbit ca prima dată, poate pentru că am optat pentru două finalizări, nu una ca prima dată. A treia oară am ales o finalizare și experiența a fost asemănătoare ca la prima vizită.
  5. Vă salut! Am fost la domnișoara Nicoleta de vreo 3 ori. Fata arată bine,e frumoasă, e slim ,țâțe frumoase, fix pe gustul meu. Actul sexual cam lasă de dorit. Oralul e mediocru spre bun, normalul e cam slab. Nu se umezește și o doare. Dacă îi zici să schimbi poziția de mai mult de 2-3 ori, începe să comenteze și îți zice că ai plătit doar pentru o finalizare, chiar dacă au trecut doar 10 minute sau nici măcar. La telefon îți zice că oferă sex total. Ce o însemnă asta pentru ea? 2-3 poziții și 10,15 minute maixmum? Zice că oferă și anal în funcție de mărime. Bineînțeles că m-a refuzat la anal, deși nu am scula mare. Locația e urâtă. O garsonieră bătrânească din G1 cu mobilier vechi, baie urâtă și pereți murdari. Trageți voi o concluzie. Pentru 100 lei să zicem că ar merita încercată doar pentru aspectul fizic. Să nu aveți pretenții prea mari la banii ăștia. Numai bine!
  6. Am fost la Zeya de 2 ori pana acum. Long story short: Fata e de treaba, comunicativa. Oralul e bun (putea fi si mai bun daca nu avea aparatul dentar), sexul normal e foarte bun, se implica. Arata bine. E slim si frumoasa, fix pe gustul meu. O recomand!
  7. Bună! Te găsesc disponibilă miercuri la ora 14:30-15?
  8. Bună,drăguțo! Aș vrea și eu să te vizitez. Momentan nu sunt in Craiova. Când te voi vizita,aș putea face niste selfie-uri cu fundul ăla mare și frumos al tău? N-ai nicio poza cu tine în poziția doggy style? Tare aș vrea să te văd așa.
×
×
  • Creează nouă...