Sari la conținut

mihay_84

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mihay_84

  • Dată Naștere 19.08.1981

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

mihay_84's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputație

  1. Se pare ca tu ești un mic mincinos frustrat și răutăcios.Dacă susții ca ai fost la ea dar nu descrii experiența exact și nu daI detalii prea multe înseamnă ca ori nu ai fost,ori ai fost și în urma selecției pe care Briana o face ai fost blocat și nu a mai vrut sa te mai primească.Iar tu din răzbunare o jignești utilizând niște cuvinte urate. Dacă ai vaxut sutele ei de poze ai și observat ca e o femeie plinuta cu Silicoane ,botox etc.Asa ca,dacă nu îți placeau genul ăsta de femei nu aveai ce căuta la usa ei.De aici pana sa ajungi sa îi atribui niște adjective care nu fac decât sa iti demonstreze caracterul tău,e cale lunga. De asemenea ce este f ciudat e ca ai dat nota 7 la anal în condițiile în care ea accepta orice dimensiune la anal și face și dubla penetrare.Deci și aici minți. Apoi felul în care spui ca "amenda" în valoare de 500 lei ți-a fost solicitată în avans denota ce gânduri necurate ai cand mergi la femei.Banii înainte ca la curve ,asta e regula.Și de Ciuda ca nu ai putut sa o tragi în teapa,te ai gândit și tu sa aberezi. Și nu văd nici o "updatare " despre Briana așa Cum ai specificat.Dacă veneai cu o recenzie elaborata ,clara cu justificari ,era altceva. Așa se poate considera fake recenzia ta întrucât tu doar ai adresaT niște jigniri în ceea ce privește aspectul ei și o dezinformare vis a vis de vârsta ei tu adăugându-i 5-6 ani ... Atâta timp cât sutele de poze vorbesc de la sine nu ai cum sa vii tu sa zici ca arata k un travestit și ca un monstru modificat genetic.Arata ca o femeie normala cu forme.Cui nu îi place ,nu caută așa ceva. Concluzia este ca tu ori nu ai fost ori mai mult a sigur te numeri printre ciudosii care au fost blocați dupa o vizita deoarece nu au corespuns standardelor ei.
  2. Eu știu ca Briana nu mai lucreaza de mult la jumătate de oră, doar la oră! Seara bună.
  3. Am fost de multe ori la Briana... Nu am facut vreo recenzie și nici nu o sa fac vreodată! Vreau doar sa spun ca e o dif între a fi grasă și a fi voluptoasa... Briana spune exact ca este o tipa voluptoasa.. Pozele sunt cât se poate de reale! Îți dai seama din poze ce fel de structură are... Se vede clar ca nu e genul slim... Dar sa spui ca este grasă mi se pare exagerat! Faptul ca unii prefera cele mai slabe, asta nu înseamnă că restul sunt grase! Dacă nu.ti place, spui frumos ca nu e pe genul tău, preferi mai skiny.. Etc.. Dar nu te apuci sa jignești! Asta doar dacă ai un gram de creier. Seara buna tuturor.
  4. O cunosc pe Briana de ceva timp... Nu am facut vreo recenzie și nici n.o sa fac vreodată.. Dar astea sunt răutăți gratuite!! Este o fata cu f mult bun simț... Despre igiena nu pot spune decât un singur cuvânt : Ireproșabilă!! Pun pariu ce cei care aduc astfel de jigniri nu au fost la ea niciodată!! Nu ai cum sa spui asa ceva de o persoana, mai ales dacă n.ai cunoscut.o niciodată, decât dacă ești retard!
×
×
  • Creează nouă...