Sari la conținut

gabria

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    44
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre gabria

  • Dată Naștere 01.09.1985

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Targoviste

Vizitatori Recenți Profil

1.389 citiri profil

gabria's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

16

Reputație

  1. gabria

    Andra

    Vizitat si eu pe duduie , acum cateva Saptamani ( era in alta locație ) . Greseala a fost a mea , m-am dezbrăcat , prea repede , plm .. vroiam o descărcare … Cand si-a dat jos sutienul , FRAȚILOR : 40 de centimetrii au sânii in lungime . Oral protejat , nici nu vroiam altfel , si la normal e Ok , dar Sânii i-am visat sub forma de Cosmar 1 Saptamana la rând . Cine nu suporta sâni lăsați nu are ca cauta . vomiti instantaneu . in schimb Fata este curată , placuta la fata , vorbeste frumos si Calm .. etc . Imi pare rau de recenzie .. dar trebuie sa le faci ceva ( sanilor )
  2. Salut .astazi fiind in trecere prin slatina , 20 sept, am reusit dupa vreo 4-5 apeluri si un sms sa ajung la ea ON cu o tehnica extrem de interesanta ( penteu mine ) NP 2 pozitii ... foarte curata dulce la vorbe si cu un trup ferm Locatie : parter ; str unirii langa o scoala De revenit de fiecare data cand jobul ma aduce la slatina .
  3. Salut. Pe distinsa noastra maseoza am vazut-o la MIREASA :)) . Deci adio masaje .
  4. Deeeaa , ai grija ce iti doresti , ca daca corona e cu noi - Automat - , voi pestii din ape limpezi o sa va apucati de Sapa , canale , lemne ... ca altceva nu stiti sa faceti..:)))))( pestii adevarati nu stau in masini in fata blocului NICIODATA ) si mai dete dracu de târfa . Noi suntem prosti ca NU NE PISAM PE VOI cand serviciile nu sunt pe masura preturilor .
  5. Bifat pe ambele , doar masaj cu fin manuala Ambele au tatuaje insa cea noua noua are muult mai multe tatuu . Nici eu nu am mai prins-o pe lori . Per total e un masaj cu o finalizare manuala .
  6. Si futut si cu banii luati :))) deja te vedeai Tatic :):):):):))::) mai bine nu te atinge 6-10 zile de sotie / iubita ... sa vezi daca erupe ceva la ala mic din chiloti
  7. Este ok si fata Noua , lory arata mai bine la corp , mai pornista .. etc .. merita incercat cu Amandoua.
  8. E venita si pusa pe treaba 🤣. Mai merge si ea la unghii la dentist ... si programeaza doar clienti mai Vechi sa zic asa . Nu prea ii mai arde de masaj pentru 130 de lei ... ora trece GREU . . La un 200 aveti parte de un masaj frumos si ce sa zic .. de fiecare data e Ok . A devenit putin cam “ pe repede inainte “ probabil are si alte ocupatii .
  9. Putina burtica de la sarcina ? Poate putina damigeana de la mancare dar in fine ... mancarea e un drog . Am futut si mai grase si mai urate . Dar sila si dispretul de care ai dat dovada a fost nemaintalnit .. efectiv imi sugeai pula FOARTE BINE bai chiar o suge SOFT - insa uitam sa ma bucur din cauza scarbei “cu care am fost primit “ Bai fratilor poate s”o schimba de azi - Maine - DAR VA JUR .. nu am nici o treaba cu pestii cu acvarii .. cu plm ...Dar eu femeie mai sictirita ca asta NU AM VAZUT . si e masiva rau .. nu stiu cine dracu ii prelucreaza pozele . Si inca un aspect si nu mai dau nici o replica pe acest topic : NEMACHIATA = NULITATE — nemachiata - este o figura de tzaranca tinuta in Soare vreo 15 ani — care a aruncat SAPA, Furca , grebla si sa apucat de excorte Cand ai 7463836 de pistrui pe Cm petrat dai dracu 2 straturi de fond de ten .. nu stai cum tea lasat mama natura .. .... spun toate astea ca au trecut multe zile si inca imi amintesc dispretul si figura de kingkong .
  10. Ionut0601 sau Domnita Lory .. cum tu in casa ta faci ce vrei si noi scriem ce traim . Eu nu m-am laudat, am povestit . Acum . Am ramas tâmpit la cat de multa retinere este in acest site , toata lumea Tace si Face ... cred ca ai parola — ne-o bagam da” sa nu mai spui la nimeni :))) Mie ai uitat sa imi spui parola E un lucru misto cea ce faci si tu esti misto ca maseoza . Maine iti fac o vizita .
  11. Vulpe , struguri :)) peste ... Scuipi pe Mata Am scris ca esti plictisita sictirita .. “mai dete dq . de interesanta pulii .. Pot fii futaci carora le esti draga ... Nu am venit nici la ora tarzie , nici cu harfe de smecheras , nici cu undita de peste .. am venit sa fut o tarfa pe banii mei.. Oralul executat Bine , deasupra nu ai vrut sa stai , insa ATITUDINE SI SILA CE POTI SA EMANI ...nemaintalnit erai atat de suparata ca nici nu vorbeai dracu .. posibil sa stii doar sa scrii .. plm Nu mai imi raspunde ... ca nu are rost ..
  12. Corect : e liber sa aleaga , eu am ales prost si vroiam sa ii informez si pe astia pe aici . Pozele tale sunt probabil de acum 5 ani. Si tariful tau ar trebui sa inceapa tot cu 5 —-50 ... de lei .. ne pacalesti cu poze te pacalim cu pretul .. au trecut 3-4 zile si imi pare si acum rau de bani ...
  13. Pai de ce sa tac ? Ce e dosar secret ? voi cum aflati diferite informatii ? Ce e amanta mea ? AM PLATIT ... aaa daca si-o tragea cu mine in viata ei privata sau daca ma ruga sa nu zic la nimeni nu aveam ce scrie pe aici .. DAR atata timp cat sunt un client ...†o trecem in cartea Nimfo “ 🥳 .. ele vin - pleaca -
  14. Salutare Vizitat si eu pe dameza Plictisita , sictirita ... Imi venea sa plec ... plm ..masiva , sani lasati . a vizitat baia ON - o suge bine .... la normal nu sta deasupra . Bai sincer ?? Dar foarte sincer ... cred ca la un eventual conflict parte / parte — ar bate jumate din scriitorii de pe nimfo . Cine vrea lupte greco-romane in pat poate merge linistit. Daca faceam o laba sau mergeam la un masaj era viss ..
  15. Umcradu la halta teis daca stii sa discuti cu maseoza ai parte de niste senzatii si “antrenamente personale “ pot spune incomparabile . Stie sa umble frumos la “ schimbatorul de viteze “ efectiv simte viteza care iti trebuie :)) . Da , am recomandat-o - 1-2 prieteni - nu au fost multumiti -... plm — sunt oameni ce vin cu asteptari MARI ..si atunci sunt extrem de dezamagiti .. ( sa nu mai vorbim de aia de vin la masaj si stau inhibati ca scoica pe gratar :)))) ( cum stateam si eu acum 15 ani ) asteptat sa imi bage maseoza mana sub prosop :):)):):)
×
×
  • Creează nouă...