Sari la conținut

stelistu37

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    159
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre stelistu37

  • Dată Naștere 19.05.1987

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timișoara

Vizitatori Recenți Profil

1.341 citiri profil

stelistu37's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

50

Reputație

  1. Fratilor,nu mai disperati in halul acesta,nu vreau sa ii fac o recenzie negativa lui Ani,dar este de 150 lei finalizarea,nu 200...cu cat o ridicati mai mult in slavi cu atat vor jongla cu pretul.Daca sunteti atenti si la tovarasul ce nu vorbea romana ,ea sa vrea sa o faca doar oral cu 200 lei,a incercat si cu mine,doar ca i am reamintit care este meniul(oral-normal) la banii astia nu merge vrajeala click si alte cele,nu ca ar fi o suma exagerata ,dar nu sunt serviciile de bani aia.
  2. O sa vin zilele astea la negocieri 🤣🤗
  3. Pai nu avem timp de discutii cand ne vedem.Ne umplem timpul cu altceva.😀
  4. Rebeca am uitat sa te intreb,se poate face si abonament?🤣😜
  5. Decat iris,ring sau campeador mai bine ramane in aceeiasi locatie.Problema ar fi doar cu locurile de parcare,in rest locatia e curata ai tot ce iti trebuie.E doar o părere! In rest sa auzim de bine!
  6. Eu zic ca ii mai ok in zona aem,decat iris sau ring.E mai accesibil pentru multi,plus ca acolo sunt foarte multe ,is una langa alta.sau zona olimpia ,complex vivalia,sau blocul de langa eon pe eroilor, si mai sunt o gramada.
  7. Sper sa te revad curând 🤗
  8. Am vizitat-o si eu pe domnisoara in seara aceasta, fata e nota 10,e de top.Sper sa nu plece de curând sa mai apuc sa o vizitez.Am fost la foarte multe escorte de-a lungul anilor,iar rebeca este in primele 3.Multumesc rebeca.
  9. Sper ca mai ramai si saptamana viitoare in timisoara, sa pot ajunge si eu la tine.
×
×
  • Creează nouă...