Sari la conținut

sclavbv

Serious Contributor
  • Număr conținut

    232
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sclavbv

  • Dată Naștere 04.03.1987

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Brasov

Vizitatori Recenți Profil

2.552 citiri profil

sclavbv's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

32

Reputație

  1. Ieri,vazand ca a revenit Stapana mea preferata,o sun si stabilim ora intalnirii. Ajung la locatie,blocul de pe Bulevardul Garii....urc cu emotii la etaj ,intru in garsoniera,ma asez in genunchi(detalii pe care le stabilisem inca de la telefon cu ce doresc si cum se va desfasura actiunea) si Stapana ma pofteste in living. Eu am cerut tease& denial foarte foarte intens....si pot sa spun ca exact asta am primit. Am fost tachinat si tinut pana la punctul culminant pe tot parcursul intalnirii,am fost imobilizat la maini,cu camasa speciala pentru asa ceva,si ardeam de dorinta sa o simt sa o ating....dar tot ce am primit a fost doar frustrare si dorinta de a finaliza,lucru care nu s-a intamplat....deoarece exact asta si cerusem.....sa ajung sa implor pentru orgasm iar ea cu rasul si privirea sadica nu mi l-a oferit. Pentru doritorii de asa ceva,sau pentru cunoscutii in ale BDSM-ului mergeti cu incredere,discitati toate detaliile inainte si cu siguranta nu veti fi dezamagiti. Ca note,pentru mine totul este la superlativ,mai ales ca pe partea de dominare in brasov este mare seceta.
  2. Buna ziua. Las si eu o recenzie pentru Adelinne....am fost la ea cam in urma cu 3 luni cred,dar nu am reusit sa mai intru de atunci sa las recenzie. Dupa multe insistente ale mele m-a primit dimineata la ora 6 la o sedinta de dominare.....pot spune ca a fost exact ce mi-am dorit,si ce aveam nevoie....inca de la usa am fost tratat exact cum am cerut,ca un sclav,am fost pus in genunchi si am mers in 4 labe pana in camera unde urma sa ma supun.... mi-a poruncit sa ma dezbrac,apoi m-am pus din nou in genunchi,mi-au fost montate pe sfarcuri niste clesti....si a inceput sa se joace cu sfarcurile ,durerea devenind din ce in ce mai mare,moment in care a luat un bici,si a inceput sa loveasca,clestii respectivi,pana au cazut din cauza loviturilor....iar eu in acea clipa am cazut la picioarele ei,nemaisuportand durerea,si dandu-mi lacrimile instant. Fiind trantit pe jos a inceput sa ma calce pe fata....sa ma scuipe....apoi am fost sufocat cu fundul si cu pasarica ei....iar aer primeam cu portia. Mentionez ca i-am cerut sa nu faca dus in acea dimineata,pentru ca eu sa fiu cel care o "spala" cu limba,exact ceea ce s-a si intamplat. Finalizarea mea a fost printr-un footjob,si apoi am fost obligat sa cirat ,sa ling toata "mizeria". Chiar daca voi fi judecat pentru dorinte si placerile pe care le am,am zis totusi sa las o recenzie,mai ales ca brasovul duce lipsa de dominatoare cu experienta,poate in felul acesta voi ajuta alti utilizatori. Pe partea de dominare eu am observat ca ii place ,are atitudine si placere in a domina si a provoca durere,asa ca aveti grija ce va doriti si ce ii cereti.
  3. Si eu incerc de mai bine de jumatate de an sa imi conving sotia sa accepte un sex in 3,MMF, mi-a luat mult timp pana sa imi fac ,curaj sa ii spun ce vreau,nu a parut a fi deranjata de dorinta mea,doar ca din cauza principiilor zice ea,nu se va intampla niciodata. Eu tot incerc sa aduc in discutie subiectul ,sa ii amintesc de dorinta mea,dar nu vrea sa accepte absolut deloc. Nu stiu ce argumente pro sa ii mai aduc,ca sa o pot convinge....sau daca voi avea vreodata sansa sa se realizeze aceasta dorinta a mea.
  4. As veni sa ma duceti la sesiune de cumparaturi la mall,si apoi sa ma umiliti la kfc,dar ati spus ca maine nu se poate....apreciez comentariul oe care l-ati dat acuma🥰😍
  5. Buna ziua. Caut si eu o escorta care simte placere sau care e atrasa sa ofere foot fetish,foot job...
×
×
  • Creează nouă...