Sari la conținut

dantas

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    169
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre dantas

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

2.034 citiri profil

dantas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Very Popular Rare

Recent Badges

155

Reputație

  1. Pari interesanta, dar locatia aia...la mama naibii, fara locuri de parcare, e cam mare bataia de cap. Te asteptam mai prin centru.
  2. Bre, singurul care a incercat sa cumpere pe cineva, tu esti. Ce-ti imaginai, ca profiti de situatia fetei, ii arunci niste bani si gata...te iubeste? Tu n-ai incercat sa fii om, ai incercat sa-i cumperi afectiunea, Tot ne zici ca te-a furat, ti-a bagat mana in portofel si a fugit cu banii.? Ti-a furat ceasul? Ai ales sa-i dai niste bani, fata i-a luat si nu ti i-a mai dat inapoi, a fost un risc asumat. Mie mi-e mila de tine dar nu pentru ca ti-a luat fata aia banii, ci pentru ca pari foarte trist si cu probleme.
  3. Mai bine iti folosesti banii pentru ceva mai ok pentru tine, poate un psiholog. Daca tii neaparat sa-ti versi frustrarile pe cineva, cauta o oglinda. Nu te-a obligat nimeni sa faci ce ai facut. Daca ai facut-o, ti-ai asumat-o. Zici ca ti-a tras teapa cu ceva, aia e, se intampla, treci peste. N-ai si tu un pic de demnitate? In loc sa plangi pe aici, traieste-ti viata, cauta ceva sa te faca fericit. O sa te simti mai bine decat daca faci rau unei fete care oricum n-a avut prea mult noroc in viata.
  4. Bre, manevreaza-ne si pe noi spre viitoarea iubita, nu de alta dar s-o incercam ca sa-ti dam binecuvantarea inainte de sezonul 2. Suntem o echipa, aici.
  5. Treaba ta, aveam un bun simt deosebit azi 😄
  6. Pai alta de pe aici ar fi facut altfel? Sunt bani facuti usor. Fata l-a facut de 70 de ani, libidinos, obsedat, ii era practic scarba cand i-o sugea iar omul nu se lasa intimidat, ii da inainte, tot nu vrea sa creada ce se intampla, tot i-ar da bani. Imi pare rau de el, pare un om decent la prima vedere insa din ce vad pe aici practic o roaga cu bani.
  7. E greu si pentru el, unii oameni, daca nu majoritatea, se duc la escorte mai mult pentru companie decat pentru sex. Mi se pare ca amandoi au avut ceva de castigat din treaba asta, el si-a ocupat timpul cu ceva, si-a facut o poveste in cap, a primit si ceva atentie, ea s-a ales cu niste bani. Mie personal, toata povestea asta ma face sa vreau sa o revizitez pe ruxy dupa mult timp, se pare ca a evoluat la servicii 😄
  8. Elegant. Fata asta inca nu e banata? De cand se permit astfel de amenintari? Andreea ar fi trebuit sa o invete ca aici nu suntem in Brazilia 😂.
  9. Nu inteleg de ce va agitati atat, e foarte usor sa gasiti pe cineva care stie photoshop.
  10. Nu stiu despre ce vorbesti acolo. 1. Nu s-a frustrat nimeni. 2. Sfatul tau e bun dar nu se aplica in cazul meu, habar n-am ce scenarii iti imaginezi. A fost un singur mesaj, atat, pentru ca eram in zona. Nu a mai cautat-o nimeni. 3. Ce sesizezi tu pe alte topicuri citeaza acolo, in cazul de fata n-a plans nimeni, nu a jignit nimeni si nu si-a varsat nimeni frustrarile. Ce e patetic si penibil intr-adevar e sa vii sa faci analiza pe text cand esti analfabet (asta e la figurat). Daca nu stii sau nu intelegi ce s-a intamplat, elegant e sa nu-ti dai cu parerea. Acolo e un context...
  11. Buna, asa este, te-am recomandat o data (pe vremea cand te-am cunoscut eu nu erai asa ciudata) si te-ai comportat cum te-ai comportat. Fraier eu. Nu trebuie sa ma rogi nimic, eu ti-am dat doar un mesaj, atat, cand eram o data in zona si voiam sa dau o muie 😁. Nu te comporta ca si cand ti-as fi dat atentie, nu esti genul meu. Daca tot ai intrat la mine pe profil, vezi cam ce fel de fete vizitez, diferenta de la cer la pamant fata de dvs, atat la fizic cat si la comportament. Si la pret. 😁
  12. Stai linistit, si eu am patit-o. Am dat un singur mesaj si m-am trezit efectiv fara motiv cu block 😄. Aia este, pe urma vad ca nu primeste tepari si mai stiu eu ce, ca si cand m-as fi purtat nepotrivit. Chiar eram curios ce s-a intamplat dar nu pot trimite PM, se pare. N-am patit niciodata asa ceva, e ciudat pt mine (am vizitat f multe fete cu care m-am inteles f bine) dar na, fiecare cu placerile sale.
  13. Buna, in ce zona te putem gasi? Tot la Alba Iulia?
  14. Eu am fost la ea mai mult din curiozitate, mi se parea ca seamana foarte tare cu Patricia. Am stat o ora, nu am avut nimic de reprosat. O prezenta placuta, arata bine si o prestatie ok. Analul a fost intr-adevar punctul forte, pare ca ii place si fundul ala o cere grav.
×
×
  • Creează nouă...