Sari la conținut

smarald83

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre smarald83

  • Dată Naștere 04.03.1983

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

746 citiri profil

smarald83's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

38

Reputație

  1. Te inseli! Eu am fost de 3 ori, a treia oara mi-a dat de inteles ca face, dar ajungi la 150 RON. Nu e greu deloc sa ajungi cu ea la o intelegere, doar ca e selectiva la pret.
  2. Salut. De vreo 3 saptamani tot vorbesc cu ea pe hangouts. I-am propus sa ne vedem intr-un loc public sa ne cunoastem. Apoi i-am propus sa ma sune. A refuzat pe tot felul de motive ieftine gen: are copil mic, o stie lumea in oras ca are saloane inchiriate, apoi ca nu e sigura ca as avea maniere. Am facut prostia sa-i trimit poza, din pacate. :blushing2
  3. Am fost si eu prin iunie la ele. Atunci am platit 80 de lei pt ON si NP. Am mai sunat acum 2 saptamani pt ca aveam chef de putin antrenament si cica s-a facut 100 RON. Intr-un final nu am mai ajuns la ele, dar nu din cauza pretului. Locatia este vizavi de Parcul Olosig, unde o ia linia de tramvai spre Gara. Ca si prestatie, mie mi-a placut de un 6. Mi-a facut oralul destul de bine, aproape sa-mi dau drumul.
  4. M-a pus pe mine :256 sa intru pe forum si sa vad topicul asta. Acum imi doresc si eu sa dau la :tittyfuck :felatie :doggystyle cu domnita.
  5. Am avut si eu o intalnire cu Karla anul trecut, dar fiind pe picior de plecare din tara, am uitat sa-mi postez recenzia. Contactul initial s-a facut prin telefon; voce placuta, dar a trebuit sa inchida si mi-a explicat apoi motivele. Am continuat prin mesaje, i-am dat adresa biroului meu, unde eram singur si a venit la ora 21h00, daca nu ma insel. Am stat impreuna la niste tigari cu energizant (ea) si ceva suc eu. Am interactionat foarte bine si chiar am petrecut jumatate de ora vorbin de subiecte de interes comun. Nestiind cum s-o fac sa trecem la actiune i-am spus ca am eu prezervative si sa ma urmeze. A scos si ea din geanta, dar la prima serie nu a fost nevoie. Oralul care mi l-a facut a fost demential si am terminat foarte repede. Ne-am dus amandoi la baie unde am stat vreo 5-10 minute impreuna, am trecut iar a o tigara si m-a luat cheful iar. A inceput cu un oral, apoi am trecut la un doggy si misionar. Gandul imi statea tot la oralul initial asa ca am dorit sa finalizeze de aceasi maniera. Am scos prezervativul si au urmat cateva minute de placere. Dupa ce am terminat, am mai stat iar de povesti. Cu totul, a stat Karla spre 2 ore. Oral: 10+ Normal: 6 (este potential de mai mult, zic eu, dar in seara respectiva ne-a convenit mai mult oral amandorura) GFE: 8 ( ar fi 10 daca ar face FK) Igiena: 10 Operativitate: 10 Decartat: 300 RON As vrea sa ne mai vedem, dar e genul de femeie care ma atrage foarte mult prin felul de a fi. Daca as fi locuit constant in Oradea, probabil as fi cheltui multi bani cu dansa. Asa, prefer s-o revad cand voi fi iar pe picior de plecare.
  6. Eu zic sa te apuci cat mai repede de munca
  7. Fusai si eu la Erika vinerea trecuta. Tipa este foarte placuta, masajul e putin cam finut pentru stilul meu, dar a promis ca va incerca mai apasat data viitoare. Laba e de nota 10. Nu stiu daca se fute sau nu, dar cu siguranta m-as baga in ea fara sa stau pe ganduri.... are un iz de inocenta care l-a facut pe junior tare de cand a vazut-o. Nu am intrebat daca ofera extra servicii, dar o voi face, probabil, in aceasta saptamana. Pe ocolite am inteles ca e cu cineva acum si parerea mea este ca face sex doar cand vrea ea si cu cine vrea ea. O sa ma duc sapt asta cu o ciocolata si poate scot un raspuns de la ea. Locatie 10 (usor de ajuns, usor de gasit, parcare pe strada, fara probleme in timpul zilei, spatiu intim si foarte curat) Masaj de relaxare 6.5 (vom incerca mai apasat data viitoare si sper sa am ocazia sa corectez nota) Finalizare 10***** Mi-a placut foarte mult si nu s-a grabit deloc Sigur voi reveni si daca se si baga la sex, cred ca ma va avea de client o perioada buna
  8. Gasisem subiecte comune, suntem amandoi nascuti in acelasi "sat" si ne-am intrecut in care e mai bucurestean. O sa fiu iar prin Cluj toamna asta si chiar mi-as dori s-o revad... cine stie, poate a mai facut niste upgradeuri intre timp, in materie de servicii. In fine, pacat de ea pe moment, ca material are sa devina top de top, dar fara implicare, nu merge cum trebuie.
  9. Multumesc tovarasilor de comentarii si de indrumari. S-a schimbat locatia evenimentului iar noua locatie ofera divertisment din plin. As ruga un moderator / admin sa inchida postul.
  10. Vom organiza o petrecere a burlacilor in ultimul week-end din luna August, undeva la o cabana pe E60..... probabil in zona Huedin. Se anunta a fi intre 15-20 de persoane. Multi dintre participanti nu ar fi genul care sa futa.... poate un oral protejat. Cautam 3-4 femei carora le place viata si care nu ar da in spate de la tot ce presupune o petrecere a burlacilor: dans, role-play, gang bang. Daca va intereseaza pe vreuna sau mai multe dintre voi, puteti sa lasati nr de tel aici si va voi contacta pt detali. Bugetul pt moment ar fi de aprox 1.500 EUR.
  11. Eu chiar am trecut pe la Ingrid acum 3 saptamani si, cum am spus intr-un post anterior, este o persoana finuta, manierata si minunata, ca si fire. Din pacate, sexual, este la fel de finuta ca si un bibelou. Eu as lua-o mai mult de prietena decat de amanta....
  12. Am ajuns si eu acum trei saptamani la escorta no#2. Ingrid e o fata finuta atat la telefon cat si in persoana. Din pacate este finuta si cand vine vorba de futai. Cred ca nu am fost asa atent nici cu prima fata pe care am dezvirginat-o cum am fost cu ea. Nu face nimic neprotejat. Atat oralul cat si normalul sunt protejate, iar FK nu accepta. Ce-i drept, inca e tinerica si probabil optiunile acestea le va activa in viitor, in functie de clienti si cerere. In apartament e curat, dusul e OK, si, ma repet, Ingrid ca si persoana este de nota 10. Din pacate, ca si amanta lasa mult de dorit. Ca sa fiu cat mai elocvent, am platit pentru o ora cu doua finalizari, dar m-am oprit dupa 45 de minute pentru ca am vazut ca chiar suferea fizic si m-as fi simtit ca un denaturat daca as fi continuat. Am mai stat de vorba restul timpului si asta a fost. Chiar nu mi-a parut rau dupa banii aia.... 250.
  13. Am fost in Oradea acum doua saptamani si, plecand de la recomandarile de pe acest site, am ajuns la Andreea. Am stabilit foarte rapid logistica si ne-am intalnit in jur de ora 9 seara. Dus, tigara, povesti, etc. Am rugat-o sa fie atenta cu mine pentru ca trecusera 3 luni de cand nu am atins o femeie (minus o mica escapada nereusita in Cluj, cu vreo 5 zile premergator intalnirii cu Andreea) si a inteles subtilitatea. A inceput cu un oral foarte lent si placut care s-a transformat in cateva minute in tipul de oral care-mi place si-mi da fiori. Natural a urmat un CIM de zile mari.... A urmat o mica repriza de dus, am mai stat de povesti si am trecut la nr.2. Am lasat 69 pe data viitoare, si dupa o scurta serie de ON, am trecut la NP care m-a multumit din anumite puncte de vedere. Am avut eu o mare parte de vina datorita starii de oboseala. Daca esti genul care-ti place sa dai tare pe la spate, Andreea este amanta perfecta din acest punct de vedere. Chiar nu am simtit nimic a doua zi in zona pelvisului, cum simteam in alte vremuri. Locatie - 8 (f curat inauntru, dar greu de gasit) Igiena - 9 Andreea - 8 (e bazat pe o singura experienta, dar sunt convins de un potential de 10) ON - 10 NP - 8 FK - e optional si chiar nu aveam 20; ar fi trebuit sa-i cer rest de la 300 si mi-ar fi fost jena
×
×
  • Creează nouă...