Sari la conținut

cumshotking23

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre cumshotking23

  • Dată Naștere 23.02.1991

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Informatii de Contact

cumshotking23's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputație

  1. Buna intrebare. Pentru cei cu putulica mica este a da cu Kawasaki Ninja in gaste...ninja pentru ca nu simte nimic. Gata am poluat destul topicul Sorinei. Scuze!
  2. Si cate alte expresii neaose exista pentru a face sex. Astea erau preferatele mele. Pe langa a da cu mobra-n gaste care e fenomenala; pentru Oana Roman e a da cu mobra-n vaca...dar asta e o cu totul alta treaba.
  3. Ce frizura interesanta are Mixi a ta!!! Merita sa dai in ea ca surdu-n toba. Sau sa-i dai de lumanare etc. Dupa care sa-i soptesti vorbe dulci. Alternativ.
  4. Raspuns corect: atunci cand dai la buci. Foarte tare asta cu brebenel barbar. PS. (Chiar nu ma pot abtine dar...) Brebenelul meu arata de parca se duce la sala si trage de fiare in fiecare zi. A facut niste muschi uuhuuu. In caz ca n-ai topor poti sparge lemne sau altceva cu el...
  5. Intrebare pentru Sorina: cand e bine sa incrucisezi bratele? Indiciu: nu atunci cand mori ci altadata!
  6. Ce e mare si e tare si place la domnisoare? Este contul din dotare plus ce e intre picioare! La multi ani cu sanatate si pule pe saturate. PS. Nu m-am putut abtine!
  7. Vaaai, dar ce frumos ne zambeste! Pup-o sa n-o deochi!
  8. De ce e bucuroasa o prostituata din Botswana? Pentru ca primeste de doua ori pula ! Asta ar fi una dintre glume!
  9. I'm not in danger, I AM THE DANGER. I AM THE ONE WHO FUCKS! asta asa ca o varianta mai adaptata la celebrul discurs
  10. Dedicatie speciala pentru Sorina (pupa-i-as tatzele ei): Hai motor, motor, motor Suie pe mine ca mor! Nu da tare ca ma doare, Nici incet ca n-am rabdare!
  11. Ca sa fiu sincer, m-am uitat pe thread-ul asta doar pentru poze + cateva descrieri incendiare ale Sorinei si cam atat. In concluzie, pupa-o-as pe Mixi a ta ca prea frumoasa e. PS. Ce mi-ar placea daca Mixi a ta ar face cunostiinta cu Einstein al meu. (da i-am pus numele Einstein pentru ca are capul mare si stie mult prea multe pentru binele lui)
  12. Mai dar tu tot timpul esti disponibila. Asta e foarte bine. Pe langa faptul k esti sexy din calea afara devii si mai sexy cu coditele alea. Imi vine sa te trag de ele si sa-ti dau doua palme la funduletz pentru ca ai fost obraznica Iti urez orgasme multiple, Corina!
  13. Ai dreptate...dar e de preferat sa o anunt de dinainte ca sa stie la ce sa se astepte... @coryna44 sa faci incalzirea inainte, o sa ai nevoie, sau poate esti foarte flexibila de la natura si nu ai nevoie in prealabil
  14. Nu se putea ca in vreun topic sa nu existe probleme, discutii in contradictoriu, acuzatii aduse unul altuia chiar nu se putea. Din poze fata arata superb, mignona, teen, exact asa cum le place unora printre care si mie. Picioare lungi, fund bombat totul merita explorat. Dar vedeti voi romanul gaseste intotdeauna cate ceva de comentat: fie care are un san mai mare si unul mai mic, fie ca s-a imbolnavit de la ea s.a.m.d. Stiti cum e aia cu vulpea care nu ajunge la struguri nu? Oricum Evelin meriti multe, multe orgasme prelungite cu multe tipete si partide intense. Pretind ca ti le pot oferi? Nu pretind, dar pot fi un adversar pe masura care stie ce face. ;) Sa te sarut pe sfarcuri si pe lindic (asa spun eu la revedere) the cumshot king
×
×
  • Creează nouă...