Sari la conținut

mișkin

VIP Member
  • Număr conținut

    1.093
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mișkin

  • Dată Naștere 01.01.1925

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Undisclosed

Vizitatori Recenți Profil

2.640 citiri profil

mișkin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

344

Reputație

  1. Ai dreptate. Însă promiscuitatea este întâlnita,din câte îmi amintesc,la putine femei cu borderline.Dar au asemenea tendinte. Impulsivitatea sexuala,la fel le este caracteristica,insa foarte multe se simt,posibil şi la nivelul subconstientului,obligate într-un fel sa intretina relatii sexuale cu parteneri,pe care aproape ca nici nu îi cunosc.E aici o poveste lunga,care porneste de la abuzurile din copilarie suferite de acesti oameni. Asocierea asta borderline-nimfomanie mi se pare putin exagerata. Plus de asta, poate pentru unii, borderline suna trendy si cool, insa ce e "trendy" în viata cuiva care se afla intre nevroza şi psihoza. Hollywoodul sa suga carameaua. Şi manelistii.
  2. Ma faci sa ma uit la film.Parca accentul era pus pe personajul lui M.Rourke, un psihopat cu deviatii sexuale şi comportament posesiv. Kim Basinger jucase rolul femeii naive,parcă. Nu mai tin bine minte. Şi chiar nu prea are nimic de-a face nimfomania cu tulburarea de personalitate borderline.Nu stiu unde vedeti voi legatura. Poate o fi vreun terapeut prin zonă, sa ne lamureasca...
  3. Visul lui Picoaie.Plm..l-am înjurat pe Tanizaki când l-am comparat pe tablagiu cu personajul lui, acum fac la fel cu Nabokov... Asta nu are fata de L.o.l.i.t.a...cine plm se uita la el? Doar groparul din cimitir.
  4. Nu mai rețin eu bine minte filmul,insa cred ca te inseli. Ai o viziune cam extravaganta si senzaționalista asupra celor cu borderline. Nici pe departe femei debordand de sexualitate,adevărate devoratoare de barbati,cu toate ca acestea schimba barbatii des, o fac din cauza ca sunt instabile emotional. Sunt femei traumatizate. Ce a facut Hollywood-ul prin filme de genul Girl Interrupted sau 9 1/2 weeks e doar senzaționalism ieftin.
  5. Sa fim totuși atenti sa nu dam o aura boema femeilor cu tulburare de personalitate borderline. Asta dacă cumva nu te deranjează amenințări cu suicidul saptamanal,ori automutilari cu lama de ras, ciob de sticla ascuns în geaca,azi eşti cel mai bun, mâine te da jos de pe piedestal,o gandire în alb-negru,alte nuante nu are cum sa aibă, plus ca, marea majoritate dintre ele au fost abuzate verbal/fizic/sexual de parinti.
  6. Mirosul de lache de Barlad nici tone de Killian(daca iti permiti,normal) nu ti-l acopera. Nici 1 milion de postari presupus ''smekeresti'' nu sterg stii tu ce...singur cuc in ploaie,asteptand himere. Nu vezi ca si Lana, pe care deja ai inceput sa o ''petesti'' in stilul caracteristic, moldoveniesc-disperat, a zis ca esti un pacalici? Hai stima,
  7. Nu cred ca iti doresti asa ceva pe langa casa. Doamne fereste sa dai de una cu borderline...aia distractie.
  8. Tocmai ca,de cele mai multe ori,sexul pentru o nimfomana este o povara,pentru ca oricum nu o satisface decat foarte putin sau deloc.Dar este dependenta de el.Idem adictia de droguri. Si,de foarte multe ori, femeia suferind de nimfomanie provinde din familii disfunctionale. Este o diferenta intre femeia avida de sex, ceea ce traditional se numeste ''curva'' ori ce alta denumire mai este in popor si femeia hipersexuala, suferind de nimfomanie.
  9. Unde am zis eu ca nu ar fi? Am dat de inteles ca filmul reprezinta viziunea lui asupra unui subiect.Tu ai inteles ce ai inteles. Picoaie...plm...striga si el de prin cimitir,cocotat, DIN NOU, pe epitaf.
  10. Nu stiu. Eu ma refeream la termenul medical specific barbatilor.Nimfomania este pentru femei, satiriazis pentru barbati.
  11. Acel fim reprezinta viziunea unui cunoscut pacient danez, suferind de boala bipolara, cel mai adesea e in depresie, anume genialul Lars von Trier.
  12. 99,99% dintre prostituate nu sunt nimfomane.Asta e conceptie erupta din folclorul romanesc. Nimfomania este o boala, pentru ca femeia, nefiind satisfacuta sexual, dezvolta o relatie bolnava dpdv medical cu ceilalati.Apar ganduri si manifestari convulsive, apetitul pentru sex devine destructiv, dorinta bolnava de a avea sex afecteaza viata familiala, sociala, chiar si stima de sine a femeii in cauza. Daca intreaba cineva, barbatii nu pot fi nimfomani.
×
×
  • Creează nouă...