Sari la conținut

fanepistol

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre fanepistol

  • Dată Naștere 26.12.1978

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    sibiu

Vizitatori Recenți Profil

1.074 citiri profil

fanepistol's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

14

Reputație

  1. Buna Lavinia. E clar o exagerare grosolana din partea ta, nu cred ca poti face pe cineva in 5 secunde. Sunt sigur ca sunt multi barbati care tin mai mult de 15 minute.
  2. +40728801443 Buna băieți!!! Suntem pentru prima oară în oraș , va așteptăm într-un ambient plăcut suntem doua tipe cu bune maniere și cu o igiena riguroasa, va așteptăm să vă îndeplinim cele mai ascunse fantezi erotice și ne încercate până acum Stie cineva ceva despre fetele astea? Mi-e dor de un threesome cu niste fete carora le place ce fac. Ultimul threesome de genul asta la Sibiu o fost cu Lidia si Paula. Parerea mea…
  3. O.K. Tocmai ti-am scris pe Whatsupp.
  4. Buna Karina. Afiseaza si un program de lucru te rog
  5. Salutari colegi futaciosi. De anul trecut vroiam sa-i fac o vizita Rebecai dar din diferite motive n-am ajuns, asta pana joi. Intalnirea am stabilit-o pe Whatsupp unde mi-a dat adresa la care tre sa ajung. Revenit cu un tel cand am fost in apropiere ghidandu-ma nestiind care e blocul cu pricina. Odata ajuns sus am fost intrebat daca vreau ceva de baut, am optat pentru niste apa. Rebeca are o colega, pe Gabi( poate ma ajuta cineva cu link-ul profilului ei). Apartamentul de pe D-na Stanca, nou, curat, baie mare curata cu gel de dus si prosop curat. Dupa cum multi dintre voi stiti fetele sunt joviale, glumete, jucause. Dupa aproximativ 15 min de povesti m-am hotarat sa intru cu amandoua. Facut un scurt dus dupa care am fost poftit in camera de joaca, m-am asezat pe pat cu Rebeca peste mine sarutandu-ma pe tot corpul, intre timp Gabi a venit si ea de la dus si i s-a alaturat Rebecai cu sarutarile pe corp iar incet incet au ajuns in zona mediana, una facand oral iar cealanta lingand ouale. Oral nota 10 Dupa cateva minute m-am hotarat sa gust si eu pasarica fetelor, prima a fost Gabi cu Rebeca continuand oralul iar dupa inca cateva min a pus prezervativul infigandu-se energic si puternic in miel:) Dupa ceva timp am schimbat pozitia in doggy style cu Gabi mangaindu-mi ouale, fundul...in timp ce continuam sa maresc ritmul cat si intensitatea pana cand m-am terminat in prezervativ. Rebeca se uda natural si geme binisor:). Dupa dusul de rigoare ne-am asezat inapoi in salon la o tigare, pahar cu apa si diferite povesti. Dupa cateva tigari am decis sa mergem inapoi in camera de joaca si din nou fetele au inceput cu oralul ala de 10 iar dupa cateva min au inceput sarutari si mangaieri intense intre ele dupa care Rebeca s-a asezat pe spate cu Gabi dandu-I limbi. Am pus prezervativul si am intrat si eu in actiune Gabi fiindca deja in doggy style in timp ce ea continua oralul pe care-l facea Rebecai. Dupa ceva timp si diferite pozitii am terminat din nou in prezervativ in doggy style cu Rebeca. Note : Locatie: 9 Oral: 10 Normal: 10 GFE: 10 Halat:1200ron Toata actiunea a durat aproximativ 3 ore de la usa la usa. Eu unul m-am simtit foarte bine. Sper ca si fetele s-au simtit bine cu mine. De revenit: absolut. Ne vedem cat de curand fetelor.:)
  6. fanepistol

    0741467285

    Ceau Madalina. Ti-am scris ceva pe Whatsapp. Raspunde-mi cand poti te rog.
  7. Multi care au tatuaje sunt oameni ''office'', imbracati bine si inteligenti. Nu trebuie sa fii o ''gorila imputita'' sa te pasioneze arta tatuajului. Tu esti o fata extraordinara cu mult bun simt, nu generaliza te rog.
  8. Am sunat de mai multe ori la ambele numere de telefon dar fata nu vrea sa raspunda...
  9. Am sunat acum dar nu raspunde, o sa revin cu un telefon mai tarziu iar daca o sa stabilim o intalnire o sa revin cu o recenzie.
  10. Buna Diana, bine ai revenit. Numarul de telefon la care te putem gasi a ramas cel din titlul thread-ului sau ai alt numar de telefon? Mersi.
  11. Ca sa raspund la intrebarea lui Biterwood o sa incerc sa fac si eu o recenzie fetei din poze. Asta e prima recenzie pe care o fac asa ca aveti un pic de ingaduinta. Sunat aseara pentru a stabili o intalnire, mi-a comunicat locatia si anume pe Nicolae Balcescu, am stabilit sa o sun atunci cand ajung in fata portii, am sunat si mi-a spus ca e o mica problema. Problema era ca sunt doua fete iar apartamentul in care stau e compus dintr-o camera in care se petrece si actiunea si o bucatarie mica. Colega era deja ocupata cu un client si m-a rugat sa astept pana se elibereaza camera. Nu ma grabeam asa ca am asteptat la o terasa de pe centru. Fata are aprox. 1.60-1.65 cm inaltime, arata ca si in poze, corp tonifiat, implanturi nr. 2-3, fund micut, frumos, simpatica la fata. Ca si actiune a inceput cu un oral bun inspre foarte bun aproximativ 10 min dupa care am trecut la normal schimbat trei pozitii dupa care am terminat in prezervatiz in pozitia ''capra''. Oralul ca si normalul a fost cu prezervativ. Nu le am cu abrevierele asa ca am scris cum am scris. Acum partea nasoala a fost ca dupa actiune am incercat sa fac un dus dar din pacate nu era apa calda si asta din cauza centralei termice nu a fetelor, m-am spalat cu apa rece dupa care am plecat. Mi-am amintit de dusurile alea reci de la strand. Aspect fizic nota 9-10 Locatie mica si relativ curata nota 7 Prestatie oral si normal nota 9-10 Ca si duratie o ora si cateva minute, halat 300 ron.
  12. Salutare dragi confutaciosi. Acesta e primul meu post pe acest site, aveti un pic de intelegere pentru eventualele ''greseli''. Am sa va spun si eu despre experienta pe care am avut-o cu domnisoarele titulare a acestui thread. Am sunat pe numarul de tel. al Adelei, a raspuns imediat o voce suava si foarte amabila care mi-a dat adresa lor. Dupa aproximativ 15 min. am ajuns in fata imobilului din zona Oituz, mi-a deschis Adela intr-o rochie neagra oarecum transparenta, in niste tocuri mari care-i scotea in evidenta fundul acela extraordinar, m-a poftit sa iau loc pe coltarul din living room, mi-a oferit ceva de baut iar apoi am stat un pic de vorba. Dupa ce ne-am inteles in privinta cadoului m-a indrumat inspre dormitor(dusul il facusem deja), d-soara a inceput cu un oral bun inspre f. bun iar dupa aceea am continuat cu un normal antrenant si pasional in care am schimbat cateva pozitii. Note: Aspect- 9 Locatie-10 curat, frumos mirositor, baia curata si f. multe geluri de dus, prosoape curate. Igiena-10 fara parfumuri in exces, epilata. GFE-9 amabila si dezghetata. Cadoul- am optat pentru o ora(200 lei) pe care i-am platit inainte de toata actiunea iar dupa al doilea dus fiindca m-am simtit bine am mai lasat 50 lei. Eu unul o sa revin. O seara buna sa aveti.
×
×
  • Creează nouă...