Sari la conținut

dverse

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre dverse

  • Dată Naștere 10.04.1980

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

610 citiri profil

dverse's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

35

Reputație

  1. dverse

    0792963007 Ana

    Am fost cu treaba la Galati si seara, destul de tarziu, dupa 12 noaptea, ce sa gasesti de futut care sa-ti mai vina si pe camera la hotel...Am sunat pe Publi24 ca pe "nimfomane" nu era nimic disponibil... Vine Ana "de lux", "seductiva" si cu "personalitate pasionala" care evident "face deplasari" si are poze "100% reale". Aia cu "face deplasari" a fost chiar pe bune, ca a venit... Fata, evident ca nu aia din poze, dar mi-am asumat cand am sunat pe Publi. Fara a fi vreo frumusete, cam 1.68, blonda, subtirica, fara tate (si cand zic fara, chiar fara!) cam si fara solduri si un curulet cat de cat....Genul slim. La ora aia, mi-am zis ca merge o data Se dezbraca la viteza, zice ca a facut dus (parea curata), si incepe un oral d-ala obosit, mecanic. Hai ca mi se scoala, asa la gandul ca o sa fut ceva tanar. Pune prezervativul dupa nici 2 minute de supt si se urca pe mine si dai sa ma termine repede. O dau jos de pe mine, am schimbat 1-2 pozitii si a inceput cu "farmecul irezistibil" si "personalitatea pasionala" de mi s-a lasat pula si nu mi s-a mai sculat neam... Nicio treaba n-avea. Niciun fel de feminitate sau senzualitate. 0. Am incercat sa o pun in pozitii, sa suga, nu stia sau nu voia, am incercat sa stau cu ea la o tigara, poate, poate... La ce atitudine de kkt avea... nicio sansa. M-a si "certat" de cateva ori ca eu sunt de vina ca "m-am abtinut" si "asa se intampla" stie ea... cu atitudinea aia, cred ca s-au "abținut" multi! Daca va e mai usor cu note: Oral NP 3 (lua pula in gura si dadea din cap) NP: 5 (sta cum o pui dar e genul ala de sta in capra cocosata, antipula asa...) Finalizare: NA (cica face CIM, in fct de igiena, altfel nu o chemam) Amenda:500 Concluzia: Mai bine faceam o laba
  2. dverse

    Maria vizita

    Salut, Desi pe topicul Mariei, scriu pentru ambele fete, adica si pentru colega Ana (nu ti-am gasit topicul, Ana) Servicii de care am beneficiat: Maria:ON, NP, CIM Ana: ON, NP Locatie: Langa o fantana (nespalata, cica :)) Pachet Maria+Ana 500 lei/h concluzie: de mers la ele la futut si sa le luati pe amandoua Si acum pentru cine are mai mult timp: Nu vreau sa sune filozofic, dar stiti si voi, mergem la fete sa ne simtim bine, asta insemnand mai mult decat doar sa futem. Bine, or fi si exceptii, dar eu nu sunt una dintre ele. Chiar m-am simtit bine cu fetele si ma felicit ca le-am “luat” la pachet: te ling si te sug peste tot, le-am intors pe toate partile, am futut pana nu mai puteam de cald…pauza de tigara si apoi inca o tura. Simpatice, volubile, futacioase, merg de minune sa le futi impreuna. Nu dau note si sa nu ma luati ca n-am scris de apartament, dar va spun doar ca m-am simtit bine cu ele; Maria face CIM ( o suge bine). Ana, nu stiu; n-am apucat si nu-i stiu topicul, dar o suge bine si in forta - ar fi mers un face-fuck, daca stau sa ma gandesc (oare o face?) In incheiere, va spun ca nu sunt din Galati si desi sunt convins ca e destul de futut pe acolo, e greu cand e plin de poze false iar recenziile sunt putine. Poate va mobilizati si voi @Fetelor, va pup! (Maria, Ana, vin cu creveti data viitoare :p)
  3. Salutare, Doamna e fosta Nicole Calea Dorobanti 0732873751. Vocea e inconfundabila. E tot pe Dorobanti, dar pe partea cealalta, la BCR. Chiar daca numerosi confrati o tot balacareau pt kilogramele in plus (nu inteleg, nu-ti place, nu te duci…ce plm, o futi din obligatie?! Dar asta-i alta discutie…) imi aduc aminte ca facea un oral chiar reusit si imi zic, “plm, macar dau o muie misto”. Apropo de poze, pentru cei ce nu o stiu, nicio legatura. Doar ca-i tot blonda si are tate maricele. O sun, o intreb daca face CIM, zice ca da. Ma programez. Confirm ca inca o suge bine cu “deep” si limbi pe coaie, etc. Cu fututu, cand am pus-o capra, a venit un iz de la pizda…naspa…s-a taiat. Ca sa o scurtez, i-am pus-o in gurita si cand sa finalizez, stai ca nu, ca pe tate, ca plm, s-a dus momentul. Mi-am dat drumul pe tate. Pai plm, n-am zis nimic, dar pe mine ma pacalesti o singura data. Asa ca, fara “dat note” ca nu suntem la patinaj, eu unul, nu ma mai duc. “Sa o futa gunoierii”, ca sa citez un autor celebru. PS: Pentru astia de le plac “imobiliarele” apartamentul arata mai bine decat garsoniera aia sordida de pe vremuri
  4. Salut, Joi am fost in trecere prin Craiova si mi-a atras atentia Carima. Sta in cartierul 1 Mai. Mi-a dat impresia de tipa ok la telefon si sincer asta am gasit si acolo: putin timida, draguta si desigur buna de futut, ca doar d’aia m-am dus. E o tipa curata si care se straduieste sa-ti faca pe plac. E genul care te trateaza cum o o tratezi sau chiar putin mai bine. Oralul e destul de bun, linge si suge peste tot. De futut e super; se vede din poze ca e buna de pula. Nu stii cum s-o pui sa o futi mai bine. Sta cum vrei si pare ca-i place ce face. Are 19 ani, de drag sa o futi. Unde mai pui ca face si finalizare orala, ceea ce am vazut ca-i cam rar in Craiova. E de revenit, iar eu o sa o fac cand voi avea ocazia. Purtati-va frumos cu ea ca e o tipa ok. Sunt convins ca si ea o sa va trateze la fel. @Carima, ai grija cu rujul ala fata, ca am plecat cu el pe gat si ulterior pe camasa :). Te pup PS: Craiovenii mei, e slabut forumul la cate femei misto aveti in oras. Dati cu share ca asa e crestineste :).
  5. Ma bucur ca v-am fost de folos. Si ca sa-i raspund “batranului4791”, sa stii ca am cautat ceva, dar marea majoritate sunt off-topic-uri. Citesti cate 30 min sa gasesti ceva concret despre o fata: unde are locatia, ce face, ce nu, preturi,etc. Sper sa mai dati si voi “share” la cate o tipa misto. Cu siguranta o sa mai traversez Pitestiul si sigur aveti si voi ceva bun de futut pe acolo. Bafta!
  6. Sau cum puteti folosi 250 in cu totul alt mod decat mine Saptamana asta, dormic sa fut ceva tanar si de preferinta in cur, am dat peste aceasta fatuca si ea ca si mine, in trecere prin pitesti. La Izvor. Care cica face “total” la 250 de lei ora. Urc, micuta, slabuta, cur misto, se potrivea parca cu pozele, avand si scrisul ala pe ea... Buna, bla, bla, banii pt o ora, total cica, ma duc la dus sa fiu fresh, ma intorc in camera pregatit de futut... Hop, o vad ca ia un prezervativ si-l desface; trebuie sa va spun ca sunt un tip mai degraba obsedat de igiena, ras la pula, epilat pe spate, tot tacamu’... -Pai mi-l pui direct asa?! -Da. Nu fac oral fara. Ok am zis, gandindu-ma ca arata binisor si mi se scoala fara prea mari insistente. O ia in gura si da de cateva ori din cap cam 30 de secunde (nu o suge, adica astia care stiti ce-i aia, nu va ganditi, e altceva) dupa care se aseaza capra direct. Bine, imi zic. Mi se sculase oricum... Incep s-o fut; parca futeam o papusa stricata, inerta: “incet dragule”, “ma doare dragule”... asta desi am luat-o usor. Sa nu uit! De cand am intrat pe usa si pana cand am iesit, m-a disperat cu “dragule” asta. -“Vreau sa termini dragule” a inceput dupa cca 3 minute si s-a repetat obsesiv cam la fiecare 10-15 secunde... -Si eu, imi zic, ca doar d’aia am venit. Hai sa o fut in cur. O bag usor, imi intra un sfert de pula, ma misc usor o data!!!, “ma doare, iesi!” Asta a fost analu’. Zic, hai dracu’ sa termin si sa plec de la mimoza asta...O pun pe spate, o urc pe mine, parca futeam un sac cu o gaura uscata... “Hai termina, vreau sa termini, mai incet ca ma doare”...termina daca poti.... Hai cu oralu, poate, poate... incearca 1 minut. Nu stie... Zic, hai mai da-mi pizda, poate termin. A inceput iar cu “vreau sa termini” si d’astea. I-am zis sa taca printre dinti. Pula... M-am lasat. Pana la urma am facut o laba pe ea... nu mai zic ca suna tel ala non stop... Fatuca, daca citesti asta, esti moartea pasiunii!!! Plec, jos dau peste un tip care ma prind ca vorbea cu asta si vroia sa urce. Ii zic ca nu merita. Sper ca m-a ascultat... Sper ca si voi.
  7. Salut baieti, si bine ca va-ti "inventat" Era cam mare bezna fara voi Bafta!
×
×
  • Creează nouă...