Sari la conținut

tubuletz

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    45
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre tubuletz

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

tubuletz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

84

Reputație

  1. Va salut pe toti, de obicei nu sunt foarte activ pe forum, dar am simtit nevoia ca de data asta sa spun cate ceva despre intalnirile mele cu Antonia. Vreau sa fiu scurt,Antonia este de la zi la zi mai bine, sunt extrem de incantat de ce am trait cu ea, de atitudinea ei si de tot ce tine de ea. Am ajuns la frumusete unde o gasesti tzipla din cap pana in picioare, sociabila, fumat o tigare si trecut la actiune. Aici prefer sa le tin pt mine, insa atat pot sa spun ca nu te plictisesti cu ea, la modul ca de fiecare data incearca sa fie altfel, si incearca sa te faca sa te urci pe pereti. Inca o data mentionez ca o recomand cu tot dragul, o persoana pe care nu vei regreta ca ai intalnit o.
  2. Fiind dator cu o recenzie revin cu aceasta, Inca de acum doua saptamani de cand am vazut anuntul ca este activa in Bucuresti, nu am stat prea mult pe ganduri si am zis o revizitez.Sunata relativ matinal, m a surprins fiind foarte promta am stabilit sa ne vedem extrem de repede, am ajuns in zona Camera de Comert imi face cunoscute toate datele locatiei, ajung sus si aici din nou surpriza Lara tipla de dimineata!!! Sanii pe afara a sarit direct pe mine, miros placut, epilata, curata, din punctul meu de vedere a fost ideal. Dornica de sex mi a dat pe loc pantalonii jos si in fata mea in genunchi s a apucat de “tras”. Te omoara, te usuca nu rezisti prea mult, tocmai de aceea am acceptat invitatia de a o fute pt ca simteam ca era in varf. Am pompat de cateva ori si am finalizat bine meritat, efectiv nu am putut mai mult la cum poate sa faca. Concluzie.... a fost bomba draga noastra, pt mine a fost mai draguta si mai comunicativa decat prima data. Note nu dau, insa de “cadou” 200/fin. Acum ma rog de ea sa mi gaseasca din nou un loc in agenda ei sper sa ma recunoasca! Toate bune si mergeti cu incredere!!!
  3. Pfoaaaa dupa cum mi a vorbit pe wapp am avut dubii mari. Iti multumesc frumos!
  4. Aveti cumva idee despre faptura asta este cumva reala??? https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/transsexuala-siliconata-reala/h5h4gd4087d17efh274010f3833i4762.html
  5. Daca nu ne a certat asta de ne a rupt!!! De unde vii tu mai gaurica mica?? 50 de ron aia la aprecierea ta....50 de ron aia la aprecierea ta!! Stai frumos parcata pt ca atitutidnea nu te ajuta. Descalta te frumos cand intri in Bucuresti basinica mica
  6. Salut, aveti idee este in vacanta? Intreb pt ca telefonul este mort.
  7. Hai da te in mortii tai de percuata infecta....mars la kkt de tepuita dracu. Stai jos...4🤣🤣🤣🤣
  8. Din cate observ brusc ti-ai schimbat pledoaria...nu mai sunt mincinos?? Iar de afirmat....ma abtin si iti spun ca nu esti persoana potrivita pt a ma afirma eu gratie tie, nu te stie nici dracu. Am ales doar sa-mi spun parerea avand tot dreptul intr-un mod cat se poate de civilizat. Daca erau lucruri pozitive sunt sigur ca ma “periai” putin asa de complezenta. Repet nu vreau sa-mi pierd timpul cu tine, mai ales ca ai inceput sa jignesti. Bafta cu trilionul tau de bajeti!!!
  9. Nu trebuie sa ti fiarba sangele in vene stai usor te rog, iar in privinta faptului ca mint o sa ti aduc eu aminte ca am fost cand stationai fix langa magazinul Unirea scara nu era stradala era retrasa putin....mai vrei??? Usor usor cred ca memoria incepe sa ti lucreze. Iti mai pot da cateva detalii cand ai spus ca de abia astepti sa pleci din Bucuresti pt ca iti era dor de acasica (Sibiu). Asadar nu stiu care dintre noi minte, insa nu am de gand sa mi pierd tp cu tine, si doar mi-am spus parerea. Asa ca ia-o catinel si incearca sa nu mai arunci vina pe unul si pe celalalt facandu-l mincinos,frumos ar fi sa-ti asumi minciunile si filmele tale SF. Te pup guritza mica!
  10. Salut, as vrea sa-mi exprim si eu parerea despre greatest Lara, din punctul meu de vedere nu se va putea ridica la nivelul altora mult mai profi. Am citit ca a revenit in Bucuresti si am zis sa o revizitez chiar daca prima data a fost foarte “printesa” si mi-a soptit sa ma dezbrac mai repede ca ea nu are timp prea mult, la ora 5 avea un pian de carat pana la etajul 9. Bun revenind da-i cu telefon, da-i pe wapp chiar daca era conectata, nimic. Eu cu siguranta voi renunta sa mai contactez printesa si o sa-mi vad de treaba mea. Sper sa nu ofensez pe nimeni, este doar opinia mea. Multumesc.
  11. Va salut pe toti, n-as vrea sa supar pe nimeni dar eu am fost la ea cand a venit in Bucuresti, si totul a fost conform planului a iesit foarte bine. La plecare nu imi lipsea nimic deci....no offense
  12. 🤣🤣🤣🤣🤣Genial!!!!
  13. Cristina, scuza-ma ca intervin insa un sfat imi permit sa-ti dau. Nu te face vesita daca stai si te certi cu lumea, si nici nu-ti sta bine asa ca sfatul meu ar fi sa arati ca esti caracter, si ca poti impaca lumea prin atitudinea ta. Nu cred ca are nici un rost sa te superi cu cei de aici, pt ca nu stiu cat ai avea de castigat de pe urma asta. Inca o data o spun, arata ca esti caracter si fi pe chill. So....keep walking!
  14. Dragalaso dar de Bucuresti nu spui nimic, sau nu ai in plan??
×
×
  • Creează nouă...