Sari la conținut

angy55

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre angy55

angy55's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputație

  1. Poți face cu ea orice dorești nu zice nu, mie mi.a supt.o o jum de ora în toate pozițiile posibile și la sfârșit mi.am dat drumul in gura și pe fata ei.
  2. Salutare, i.am făcut zile trecute o vizita domnișoarei și am rămas surprins ce atitudine de căcat poate sa aiba. Am Ajuns la concluzia ca și dacă stai de vb 2 min când ajungi trebuie sa plătești extra, drept urmare am refuzat sa rămân. Dau sa plec și începe sa înjure ca din cauza celor ca mine își irosește ea timpul ei prețios. WTF. Concluziile le trageți și voi
  3. Mare țeapă. Poze false, atitudine de căcat.
  4. Am văzut.o eu acum 30 min în aceeași zona, din păcate nu am putut sa opresc. Poate cu alta ocazie.
  5. angy55

    0799378160

    Este sau a fost valabil anunțul. Am fost eu acum câteva zile, este venita din PH. Sta puțin pe la noi ca cică are cateva probleme mici pe acolo. 100nr o/np, n/p, finalizare pe fata mai mult pentru asta am rămas. Pentru mine nu este de revenit, are o atitudine asa ca de mahala.
  6. Am fost pe la respectiva domnișoara sapt. trecută, ce sa zic pozele sunt reale, în realitate este puțin mai ,,uzata,, să zic așa. Se vede că trecut prin 2 nașteri din câte am înțeles. În rest ce sa zic locatie in Craiovei Kaufland, cât de cât curata, atitudine destul de ok, 100ron O+N oral nep. finalizare corporala, per total nimic spectaculos.
  7. angy55

    O fi reala

    E reala fata. Are camera la net hotel in bascov. Cere 100ron O+N. Face si anal extra 50ron. Eu am fost în camera la ea am discutat puțin dar an preferat să zic pas. Nu este pe gustul meu. Bafta
  8. Am fost eu la domnișoara acu o săptămână. Pozele sunt reale, e foarte frumoasa fata singurul minus este ca nu face decât normal nimic altceva. În rest e ok ca si persoana, este comunicativa are în jur de 19 ani însa pt mine nu e suficient sa fie doar frumoasa si atât mai ales la prețul de 100ron/finalizare. Bafta
  9. Am fost eu si m.am int. cu ea zicea ceva de genul 60 Ron o+n protejat. Dar fara sa schimbam poziții fara sa o ating la pasa' etc. Mi s.a părut cam dusa așa ca am zis pas. Părerea mea e ca nu merita deloc. Bafta
  10. angy55

    0784.462.863

    Am fost eu ieri pe la ea. Mai are o colega care prestează la fel servicii/tarif. Eu am optat pt un nr cu colega ei oral nep. + normal protejat, finalizat pe fesele ei (are un cur beton) -100ron. Mai are de învățat puțin la oral. Fata e ok arata bine insa se vede k e începătoare. Ca si locatie vizavi de lidl. Bafta!!!
  11. angy55

    0784.462.863

    Am fost si eu la ea acum 2 zile are locatia pana in dedeman Fata este venita de la valcea si nu stiu daca mai sta mult pe la noi. Am urcat in camera am discutat serviciile oferite si am stabilit un oral +normal 100 lei. Arata destul de bine este slabuta inalta sani micuti si fermi foarte curata , camera si baia destul de ok. Am trecut la actiune cu un oral bunicel(e loc si de mai bine) am facut cam 10 min dupa care la cererea mea am trecut la normal unde am executat mai multe pozitii. Int.un final am terminat pe sanii ei dar se poate face si finalizare orala. Note: Oral-8.5 Normal-9 Locatie-9 De revenit!!!
  12. Buna spune.mi te rog cand esti disponibila ca am incercat sa te sun de mai multe ori si nu am reusit sa dau de tine. Sau cum a.s putea sa stabilesc o intalnire cu tine?
×
×
  • Creează nouă...