Sari la conținut

berger

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    63
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre berger

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

berger's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

80

Reputație

  1. Având în vedere că am fost printre primii care au făcut recenzie și a fost chiar una pozitivă, pot să confirm că recenzia lui "alexforum" e umflată cu pompa. Se poate să fie o recenzie sinceră pentru că a fost încântat, dar nu cred că reflectă realitatea. În niciun caz nu este țeapă - serviciile sunt corecte iar igiena e la înălțime; dar de aici și până unde a urcat-o e cale lungă. În primul rând are de petrecut luni bune în sala de fitness ca să poată primi note mari la aspect (chiar și pentru o BBW) - motiv pentru care nu există poze cu ea în deshabille.
  2. Am ajuns și eu azi în iatacul lui Flory. Experiența a fost una pozitivă și de repetat. Zona Apărătorii Patriei așa cum a fost menționat mai sus, locuri de parcare se găsesc în zonă. A fost o mică aventură cu programarea prin Whatsapp pentru a doua zi, drumul până în capătul celălalt al orașului, dar nu a fost în van. Prima impresia a fost una bună, și s-a îmbunătățit pe parcurs Flory are două "vol-uri" pe care eu le apreciez: este voluptuoasă și volubilă. Eu sunt reținut la prima întâlnire, dar încurajat de primirea ei călduroasă și de "ordinea și curățenia" din locație, am prins curaj și m-am făcut comod. Mers la duș pentru reîmprospătare. Început un masaj pe spate soft dar bun, condimentat cu sărutări "pi colo, pi colo", iar continuarea masajului, cu sânii, cu siguranță mi-a "trezit interesul". Văzându-mă în suferință, mi-a cerut să mă întorc și a continuat cu un oral numa' bun motiv pentru care am capitulat nu peste mult timp. Igienizare și apoi a urmat altă parte bună, în pauză fiind relaxat am reușit să socializăm între reprize de french kiss. Când mi-am revenit, m-am uitat la ceas și mai erau doar 20 de minute, nevrând să ne chinuim cu încă o finalizare am mai stat o vreme la taclale și ne-am luat rămas bun. Decartat la final 100 de tigri tasmanieni. ceva note: Flory - pentru amatorii de BBW, este un 9 curat! sâni memorabili, prezență agreabilă, și trup armonios. Chiar dacă are kg în plus, nu atârnă nimic. nu vă așteptați la fotomodele sau la zeițe ale sexului; este o fată normală - pentru mine cu atât mai incitant. Mai în glumă, mai în serios, vă previn - dacă nu vă place FK, nu vă duceți. E lipicioasă. Locația - nu e ușor de ajuns, dar odată ajuns, nota 9 Igiena - și pentru ea și pentru locație impecabilă, nota 9 (nici mie nu mi-aș da 10) În concluzie, aviz pozitiv de la berger pentru revenire. Zile cu soare și steaguri fluturânde!
  3. Permiteți să raportez "după" front: am căzut pradă tentației și am vizitat-o. Programare respectată, am întârziat din motive obiective (trafic). Militari Residence nu e cea mai la îndemână zonă. Cred că am fost primul client pe ziua respectivă - deși era după-amiază, părea proaspăt trezită din somn. Prima impresie a fost bună - Roxana e manierată și ospitaileră. N-am fost surprins de gabarit, dar cei neinițiați în opera lui Rubens ar putea avea dificultăți. Am fost ghidat spre camera de dezbateri, unde m-am făcut comod și m-am cerut la duș. Prosopul așa cum îi place voinicului, mare și curat. După ce am ieșit eu a mers ea, și ne-am reîntâlnit în cameră. Drept răsplată pentru că am așteptat-o cuminte, am fost trântit în pat și brutalizat timp de cca 10 minute. Oral bunicel, protejat, n-am insistat prea tare, nota 7-8 Normal în dulcele stil clasic - 8 Atitudine bună, GFE ridicat - 8 Igienă - 9 (nici mie nu mi-aș da 10) Rocsana - pentru amatorii de BBW are nota 8, pentru ceilalți, nu 1 fin, cca. 20 de minute door-to-door, 100 de tigri tasmanieni - nu m-am simțit grăbit dar știind că am întârziat, n-am vrut să "abuzez" Locația - 8.5 apartament nou, etaj superior, e destul de "bizi", colegele stau în living și le vezi atunci când mergi la duș și atunci când intri/ieși din locație. Evident nu au deranjat. Apartamentul este "menținut", la fel și baia - lacrimă - având în vedere destinația. În concluzie, e de recomandat mai ales pentru cei care preferă duduile împănate și apreciază igiena. Steaguri fâlfâinde!
  4. Sigur nu am fost la tine.Asta am spus de multe ori în puținele rânduri scrise. M-ai pasat la altcineva. Sunt sigur că știi mai bine decât mine despre ce/cine e vorba.
  5. Luat azi una bucată țeapă. Sunat, programat în 20 de minute. 15 minute mai târziu sun pentru că eram în zonă. "Sunt sub duș - așteaptă te rog încă 10 minute. Aștept 15, sun din nou, răspunde altcineva: "Corina nu e în locație. Dacă vrei, poți să urci să mă vezi pe mine" - nu, mulțumesc.
  6. Dacă tot a fost ridicat topicul, fac o precizare în caz că mai bate pe cineva gândul - asigurați-vă că cumpărați ceva original și nu un fake. Sunt cel puțin 2 BBW-uri acolo în bloc și își pasează clienții de la una la alta în funcție de disponibilitate. Eu am întârziat 15 minute din cauza traficului(thanks doamna Pandele) și am fost pasat la un fake. Blocul e cel din titlu (intrarea în scară în dreptul stației de metrou, dar etajul era unul inferior) Am forțat la maxim naivitatea pentru a putea rămâne, deși era respingătoare am reușit să mă mint că "poate mi se pare și e chiar ea". Am optat pt oral, nu riscam decât protejat. Judecând după performanțele ei orale, nu am fost eu singurul cutezător care s-a asociat cu ea. A preluat controlul și nu s-a lăsat până a biruit. Locație : 4 întuneric și insalubru Ea(țeapa): aspect 4 - dizgrațioasă din (aproape) toate punctele de vedere Oral: 9 Stindardele sus!
  7. Bine punctat, eu așa m-am obișnuit, să-l port după mine Eu sunt cam aerian, nu-mi fac griji că poate să dispară ceva. Odată am uitat cardul de credit la o duduie - îl aveam în buzunarul de la pantaloni, i-am lăsat "atârnați" și a căzut. Peste 30 de min m-a sunat să îmi spună. Ar trebui să mă consider norocos? Cât despre rucsac, mi-am imaginat că titulara topicului știe că nu toți rucsacii sunt ghiozdane. Mea culpa.
  8. Dragi tovarăși și pretini! Din păcate nu voi scrie o recenzie pentru că nu am ajuns să o vizitez, dar pot să vă relatez experiența mea cu tânara domnișoară: Programat, am întârziat eu 3-4 minute până am parcat și am traversat. De fapt, sunt 2 traversări de făcut. De menționat două lucruri : 1 eu am un rucsac de laptop în care țin tableta, telefonul, acte, etc. 2 am 31 de ani și la vârsta la care intram la facultate, ea probabil încă mai desena bastonașe. După prima traversare am căutat un loc ferit de unde să o sun pentru ultimele detalii, ca să nu risc să înțeleg greșit ce spune din cauza zgomotului din trafic. Întrebându-mă unde sunt, i-am spus că traversez către ea și să-mi spună exact unde trebuie să ajung. "Unde traversezi, că nu te văd?" spune ea, de parcă m-ar fi prins cu mâna la ea în buzunar. ... trec peste moment și traversez, ea urmărindu-mă de la geam. În clipa în care vede rucsacul, ea probabil nefiind din București, a crezut că e un ghiozdan și că sunt un puști care vine de la școală. Inițial am bănuit-o de inteligență și am crezut că glumește, dar când mi-am dat seama că vorbește serios,mi-a pierit tot cheful și am lăsat-o în plata domnilor. În concluzie, pentru relațiile (non-sexuale) cu clienții, nota 3.
  9. Am compostat și eu un bilet la această tânără. În mare parte subscriu celor spuse de gore. Locația stradală, foarte aproape de stația RATB Râul Doamnei. Cu puțin noroc se găsesc locuri de parcare în preajmă. Programare respectată, ajuns sus întâmpin duduia, Alis are 29 de ani și circa 1.60m. Fiind dușat de acasă, am plătit dările (70 RON) și am trecut la scena cu balconul. Finalizat în balon după 15-20 de min. Note: Look - 7 Oral protejat la cererea mea - 8 Normal cowgirl, interesant - 8 GFE - 8 plăcută Igienă 8 - nu am simțit mirosuri suspecte, dar nici nu era proaspăt dușată Nu știu exact care e tariful, are anunțuri cu tarife diferite. De recomandat, da - dacă vă place genul și nu aveți pretenții. Repet: nu vă faceți iluzii. Mai are o colegă, nu am făcut cunoștință dar nu mi-a inspirat nimic. Steaguri fluturânde!
  10. A venit randul meu sa va spui povestea: Sunat, programat, respectat, Locatia - cea descrisa anterior, nici prea-prea nici foarte-foarte. Doamna este cea din poze, este intr-adevar BBW, dar nu mi s-a parut masiva, nu e nimic de speriat. Nu am facut noi 'click' dar ne-am descurcat. Intrucat facusem dus cu 10 minute inainte, am trecut pe la baie doar ca sa ma spal pe maini. Intors in camera si dezechipat, n-a parut foarte incantata de pilozitatea mea pubiana (0.5 cm - prefer sa ma tund decat sa ma epilez), si a pus mana pe prezervativ. A fost probabil cel mai bun lucru care mi s-a intamplat in ziua respectiva, pentru ca dupa 10 secunde de oral mi-am dat seama sunt probleme cu dantura si m-as fi simtit necomfortabil fara prezervativ. (O plomba costa cam cat o finalizare) Terminat normal in prezervativ. Note: Alice : 7 Oral:8 Normal: 7 Igiena: 8 (-1 pentru asternuturi care nu erau proaspat schimbate, si -1 pentru igiena orala) Halatul: 80 RON / 30 de min Per total o experienta mediocra pe care nu cred ca o voi mai repeta - de recomandat pentru pasionatii de sex anal cu o fata 'mare' Steaguri arborate
  11. Thanks for the caveat. You should not be ashamed to leave, since they have no shame themselves. One should only be mannered with the people that show they deserve it.
  12. Servus tutulor Revenire incununata de succes la aceasta domnita - nu sunt multe in plus de spus, m-a calarit de mi-au mers fulgii. Aceleasi note mari pentru GFE, locatie, prestatie, atitudine,igiena.Parea sa se fi simtit si ea la fel de bine ca mine. In concluzie, aviz pozitiv pentru revenire. Steaguri fluturande sa aveti
  13. Vesti noi de pe front despre aceasta domnisoara (M). Programare usoara telefonic la 0737194842 (raspunde si pe mess daca are timp - "domnisoaram2588") Zona este asa cum au spus si inaintasii, intersectia de la Favorit. Aspectul:poze reale din locatie - este o BBW tipica, este mare dar nu exagerat. Inaltime aprox 1.70, greutate in jur de 90 KG, sani marimea 2,bronzata, chip placut - a fost descrisa bine de de antevorbitori. Locatia : O garsoniera inchiriata probabil, bine dotata si ingrijita, totul curat si in ordine, incepand de la baie si pana in camera de actiune, aer conditionat, prosop mare, preze de calitate, nu sunt multe de reprosat- nota 9. Oral bun, deep, variat umed nota 9 Normal - bun nota 8 cooperanta(era sa zic cooperativa) Atitudine - 9 e dezghetata si deschisa, o prezenta placuta 30 de minute de 'fun' cu tot cu igienizari, decartat 80 de lei, si luat ramas bun. Concluzie - chiar daca nu am facut 'click' a fost o exeprienta reusita pe care cred ca o voi repeta. Steaguri fluturande!
  14. Fusăi şi eu, telefonul din titlu, programare respectată, deşi nu face "programări" decăt din clipa în care pleci de acasă. La 2 min de mers pe jos faţă de Billa, cu grijă să nu ne vadă cineva din bloc, reuşesc să ajung, de după uşă apare o "maimuţică", de etnie dar destul de simpatică, descrisă bine de confratele care a spart gheaţa. 1.60, 45 kg, destul de graţioasă şi de bine proporţionată, sâni nr. 1.5 simpatici. Succint trec direct la note, Locaţie - 8, curat, prosop curat, baie curată -garsonieră dar fără un pat adevărat Pe domnişoară eu o notez cu 7.5 Igienă 8 - fără mirosuri dar nu a făcut duş după, ce-i drept am intrat eu repede şi probabil voia să aştepte până plec eu GFE , atitudine , 7, e destul de dezgheţătă Oral protejat la cererea mea (pentru că face anal nepro ) tentative de deep dar nu am lăsat-o prea mult - nota 8 Normal destul de OK, cooperantă, fund simpatic, nota 8. Anal nu am încerat Decartat 70 RON/1 finalizare fără grabă in 20 de minute, şi dus am fost.
×
×
  • Creează nouă...