Sari la conținut

sebitm

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    59
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sebitm

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timisoara

Vizitatori Recenți Profil

1.680 citiri profil

sebitm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputație

  1. Mulțumesc d raspuns...Am sa iau masurile necesare ca sa nu s mai repete...si p viitor dak s va mai repeta incidentul acesta este numărul meu 0760460901 indiferent d ora sa fiu sunat și voi rezolva problema p loc....încă odată multumesc...nr d telefon e valabil și pt restul clienților care întâmpină anumite probleme knd vin la salon.o seara placuta
  2. Buna...îmi poți da t rog mai multe detalii knd ai fost și ora?!pt k nu accept k angajatele mele să perceapă preț mai mare d 120lei ora p masaj nud cu programare...multumesc!
  3. Sa luat decizia ăsta pt k mulți vin...si spun k is membri..dar d fapt nu sunt...una e sa fi membru forum nimfomane și alta e sa citești și sa spui k ești membru și defapt nu ești știind k vei avea masajul la 100lei...iar pt 20lei nu văd o tragedie...mai ales noaptea....un membru forum mai lasa și o recenzie indiferent ca e rea sau Bună pt imaginea salonului...deci😆😆😉...O zi placuta !
  4. De mâine intre orele 15-21 masajul erotic nud cu o maseuza (o ora )va fi 100 lei pt membrii forumului....iar de la ora 21 pana la inchidere va fi 120lei....Va multumesc!
  5. D la 15 e deschis....eventual suna t rog înainte...O zi placuta!
  6. Scz...acel salon nu este FANTASY. ...salonul FANTASY îl poți găsi pe str.Garabet Ibraileanu nr13...sau la tel:0756958682/0728669944.o seara placuta...si Mulțumesc nimfomaniilor care au corectat recenzia😆😆😉....
  7. Bună ....poți da mai multe detalii despre maseuza kre ti-a făcut masaj ...si ora t rog .....multumesc
  8. De astăzi încă 2 maseuze tinere și frumoase va aștepta să pasi-ți în salonul FANTASY!o seara placuta !
  9. Buna...cu siguranță vor fi deschise!!Mulțumesc de observatie.
  10. Azi și mâine programul de funcționare 19-05.Duminică închis !
×
×
  • Creează nouă...