Sari la conținut

arku90

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre arku90

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    In your mind
  • Interese
    To change the reality

Vizitatori Recenți Profil

2.452 citiri profil

arku90's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

30

Reputație

  1. DE EVİTAT !!! Neavând alte alternative din care să aleg pentru că fetele bune au migrat spre alte orașe, am ajuns la curva asta penală pe care o găsiți la T8. Are doua anunțuri pe p24 cu nr. 0721767986 și 0721769724. La telefon vorbește frumos doar ca să te ademenească să ajungi la ea... Îți prezintă portofoliul și toate cele necesare, iar după ce ajungi la ea și-i plătești, situația se schimbă radical, orice serviciu îi ceri să facă și care era enumerat de ea, implicit inclus în preț, acum te costă 50 de lei. Panarama are poze care o avantajează foarte mult, pare bună de pulă, pare inocentă, pare curată, îți dă speranța că mergi să o fuți pe Sky Pierce, nicidecum pe draq cu peșteri prin dantură... Afișează o imagine falsa!! Acțiunea începe prin a desface prezervativul și a-l pune direct pe pula moartă și să facă o muie uscată mai ceva ca-n deșertul Sahara, îi zic ce faci, nu faci oralul neprotejat? Răspunde, 50 de lei și râde, îi zic că vreau să finalizez pe sâni, iar răspunde 50 de lei și iar râde... Ea avea un scop bine definit, fie să te enerveze la maxim și să iasă un scandal (probabil avea vreun peștelău în altă cameră), fie să-ți termini cartușele cât mai repede și să pleci... Al doilea număr nici nu mai are rost să-l povestesc... Paradoxal este că între numere începuse să abereze despre corectitudine, #aidepulamea. Eu întotdeauna mi-am luat o oră, la fel și de data asta, dar nu știu dacă am stat mai mult de 20 de minute dTd... iar la plecare am întrebat-o retoric: Clienții care ți-au trecut o dată pragul, au mai revenit? Nu a dat nici un răspuns, nici nu a mai ras ca proasta!! Concluzia o trageți voi!
  2. Cu greu mă obișnuisem cu ideea că a plecat, să o aud încă o dată nu-mi face bine. Eu am crezut că a fost disponibilă în oraș doar până pe 1.sept. din penultima postare a fetei așa reieșea. Nu știu cum se face, dar majoritatea escortelor ce reușesc să le cunosc, fie prestează tot mai rar, fie se retrag într-un timp scurt. Acest "anunț când revin" îmi dă speranțe!!
  3. Neața ! - Săptămâna trecută am ajuns și eu la această fată. Imediat ce și-a anunțat disponibilitatea pe forum, am contactat-o și am pornit spre ea. Prima impresie: • Inițial, am văzut-o pe stradă, mergea să-și cumpere câte ceva... vă dați seama că n-am întrebat-o dacă este ea, am lăsat-o să se distanțeze și apoi am sunat-o. Mi-a zis să o aștept că se întoarce imediat. • După ce-am urcat sus împreună, am analizat-o mai în detaliu... Exact cum a spus cineva mai sus, arată bine. Mi-ar fi plăcut s-o văd încălțată într-o pereche de pantofi, compensa diferența de înălțime și aducea un plus. Primul număr: • M-a întrebat cum doresc oralul, P sau N, întins pe spate sau din picioare? Am ales a doua variantă de fiecare dată... Priveliștea asupra fundului a fost superbă. Între timp i-am întors și eu serviciul. • Am trecut la normal, poziție aleasă chiar de ea: din picioare, lângă fereastră cu fața la perete. Așa am și finalizat. Al II-lea număr: • S-a trezit relativ repede ăla mic, așa că la propunerea ei am trecut la treabă. • De data asta m-am așezat pe spate. Nu prea acordă atenție sateliților, însă mulajul buzelor pe baston fac tot spectacolul. • La normal am optat pentru Lady on Top, chiar dacă se ținea de sâni, pentru mine nu a fost deranjant. După o perioadă s-a întins pe față, și-a arcuit mijlocul, și-a ridicat fundul în sus, și-am dat până am finalizat. Alte aspecte: • Una dintre fazele sexy este folosirea evantaiului chiar în timpul duelului. • Folosește și lubrifiant, însă nu în cantități enorme, o picătură. • Într-adevăr, nu este foarte lipicioasă, cine știe, poate așa e la prima întâlnire. • Nu mi-a interzis accesul la sânii ei, contrar cu alte fete care încep să plângă când le atingi de sfârcuri. • Cred că mai era cineva în apartament, colegă probabil, pentru că la fiecare ieșire din cameră se asigura să nu fiu văzut. • În prezența mea n-a răspuns la telefon. Tarif: 300 Lei, 30/40 minute, 2 nr. De revenit Cred că da... oricum nu cu aceeași ardoare ca unele fete la care am fost.
  4. Salutare tuturor! Am petrecut pentru a treia oară încă o splendidă oră alături de acesta minunată fată, și-am să revin ori de câte ori ne onorează cu prezența ei în oraș, atât pentru "meniul principal" cât și pentru felul ei de a fi, "mă bi-ne-dis-pu-ne"!! CONTACT: PM și 0799083654 PROGRAMARE: Respectată la secundă. LOCAȚIE: Am înțeles că nu dorește să fie publicată adresa pe forum, oricum, este ușor accesibilă, mie-mi convine mai mult față de locația din T.P. ACȚIUNILE DIN DORMITOR: • Având o abstinență de 34 de zile și 23h (știu și secundele dar nu vi le zic), vă dați seama că primul glonte s-a consumat rapid. Bine că n-am rănit pe cineva. • La a doua tragere am rezistat mult mai mult, alterând două poziții: Misionar, doggy, și iar misionar, unde am și finalizat. • Regret puțin că nu am apucat și LOT, "De ce?", păi de fiecare data când am finalizat în poziția asta cu Bianca, eroina noastră a stat "înfiptă" cel puțin 2 minute... Nu cred că exagerez, dat fiind faptul că percepția timpului asupra momentelor bune sau rele este diferită. Aici vb despre un moment bun, unde timpul se contractă și ne dă impresia că a trecut repede. Păcat că acum lucrează mai mult în București, unde este și foarte apreciată, iar în Constanța vine în escapade la câteva săptămâni, asta e, dacă nu am știut să apreciem, cel puțin eu, calitatea. Oricum, nu acesta e motivul pentru care lucrează și în București, pur și simplu se plictisește în acel oraș și vrea să schimbe puțin aerul. Am rămas cu o remarcă demnă de luat în seamă: Undeva pe la mijlocul întâlnirii mi-a spus că foarte puține persoane o ating la suflet, iar eu sunt unul dintre acei oameni. Probabil mi-a descoperit cele mai mari defecte ale mele: sinceritatea și modestia, ceea ce o fac să se simtă în largul ei. NOTE: Cu riscul de a mă repeta, merită nota maximă doar pentru simpla ei prezență, ce face ea pe lângă, nu face decât să tindă nota către infinit. DE REVENIT: Sper să nu fiu nevoit să aștept tot la fel de mult viitoarea revedere.
  5. De aici'șa vine întrebarea mea. Așa e! Recunosc că n-am numărat recenziile, nici cele din CT, nici cele din B. Sper să nu greșesc, știu că a fost un caz în care au fost numărate efectiv toate recenziile și fata propusă la top, însă fără succes. Promovarea a avut loc acum câteva zile, nu are cum să fie acesta motivul. Sper să mai vină!
  6. Nu-s eu cel mai în măsură să-mi dau cu părerea, având în vedere slaba mea activitate, zic totuși să întreb: De ce @bianca_love, în câteva luni reușește să ajungă în top București, iar în Constanța, după o activitate de o durată de 7 ori mai mult, rămâne tot la testate...?
  7. Zici că "te-ai simțit bine și abia aștepți să ne facem de cap..." ? Perfect, ard de nerăbdare! Mi-ar plăcea o repetare a acțiunilor miercurea ce vine, asta dacă te întorci... Meanwhile, just stay happy until we do.
  8. În sfârșit am ajuns și eu la Bianca, o experiență pe care am memorat-o și care mi-o voi aminti cu drag, o întâlnire ce mi-aș dori să se repete periodic. CONTACT: 0799083654. PROGRAMARE: Respectată întocmai de ambii combatanți. LOCAȚIE: Tomis Plus. PRIMA IMPRESIE: • La câte poze și filmulețe a upload'at pe forum, mai are rost să o mai descriu? Știți și voi cum arată: e bună, brunetă, înaltă, slim, recent bronzată. Și foarte curată! • Am găsit-o extrem de bine dispusă, veselă, sociabilă și mereu pusă pe glume. Pare mai blândă în realitate. • Dacă tot suntem la "aspect", i-aș transmite un sfat, să nu se mai gândească la tot felul de tunning'uri corporale. Okay, fiecare om face ce vrea cu corpul său, știu asta! Părerea mea, ești superbă în momentul de față! ACȚIUNEA: Prima parte... • M-a întrebat cum doresc oral'ul, nu știu dacă s-a referit la protecție sau la modul de a-l face... în fine, nu asta contează, cert este că mi-a oferit un ON foarte bun cu intensitate moderată, pe alocuri cu deep și eye-to-eye contact, iar atenția la cojones m-a făcut să-i simt căldura buzelor. Recunosc, dacă își propunea să mă termine în câteva secunde, reușea fără prea mari eforturi. În timpul oralului nu se ajută de mâini, deci nu-ți face lucru manual. • După un timp s-a întors cu fundulețul la mine și m-a întrebat: "m-am bronzat bine?". Înnebunit de priveliștea apetisantă a fundulețului aflată la câțiva centimetri de mine, n-am rezistat tentației și i-am propus să încercăm 69. Am savurat-o din plin, scobind scoica ca un fomist. • Am încheiat numărul bucurându-mă de o singură poziție, doggy. Nu știu dacă am pompat mai mult de un minut, excitat fiind de priveliște... asta e, măcar m-am simțit bine. "Și ea ce făcea?" Ea râdea de Tom pentru că avea ochii ieșiți din orbită. A doua parte... • A început tot cu acel ON bun cu ochii ațintiți spre ai mei, exact cum se privesc doi pugiliști după proba cântarului. • Au urmat 4 poziții, cea din picioare nu ne-a ieșit, dar celelalte 3, missionary, spoon și lady on top au fost excelente... m-a uimit felul cum răspundea la schimbările de poziție, foarte fericită, ba chiar ofertantă aș spune. • La un moment dat imi zice, "nu te opri, vreau să-mi dau drumul...", ce era să fac? Luam bătaie dac-o refuzam... m-am conformat, am menținut ritmul, dar habar n-am dacă a ajuns la punctul culminant, ea zicea că da. • Într-un târziu am finalizat având-o pe Bianca deasupra, eram încinși amândoi, aproape transpirați și epuizați. Un mare plus ar fi faptul că imediat după finalizare nu sare din penis, așteaptă să iasă ultimul strop, până la ultima zvâcnire/pulsație a soldatului. • În tot acest timp a fost foarte lipicioasă, încontinuu i-am simțit respirația la urechea mea, primind și sărutări corporale din belșug. ACHITAT 250 lei = 1h NOTE: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ • Credeți-mă că i-aș acorda maximul notei doar pentru simpla ei prezență, toate celelalte aspecte n-ar face decât să tindă nota către infinit. DE REVENIT? BINEÎNȚELES, PERIODIC !
  9. Nu cred c-ar recunoaște careva c-o are mică... sau cel puțin medie...
  10. Ne-a părăsit! Am contactat-o acum câteva ore pentru a mă programa pentru după-amiaza asta, mi-a răspuns: "nu mai lucrez". Pe Antonia am prins-o exact în ultimul moment, însă pe fata asta, din păcate, am ratat-o!
  11. Mie nu mi-a părut sictirită, ba din contră, mi-a răspuns frumos la întrebări... m-a apelat și video ca să mă ghideze către locație, fără să-mi arate chipul. N-am găsit locația, drept urmare n-am mai intrat, instinctul m-a făcut să dau înapoi. Nu mai contează dacă mi-aș fi luat țeapă sau nu, până la urmă i-am răpit din timp, așadar vreau să-i transmit scuze!
  12. Astăzi am trecut și eu pe la CristinElla, cel puțin așa s-a prezentat domnișoara cu care mi-am petrecut timpul. Pe la orele prânzului am sunat la numărul 0727580635, număr ce a fost postat chiar de CristinElla cu câteva zile înainte de brakedown'ul forumului. DESPRE FATĂ: pozele vorbesc de la sine, totuși... fata la care am fost, arăta și se comportă astfel: • chip vesel, zâmbitoare pe tot parcursul timpului • vopsită blond • nu-i nici skinny, nici..., este potrivită • înălțimea / greutatea aproximativă: 167 cm / 50 kg = ochiometric • fund măricel • sânii mari [aici'șa mi-a dat de gândit, credeam că le are mai mici] • pielea albă și curată [a făcut duș între numere] • vorbește frumos, povestește, glumește, râde, nu se / te grăbește, te binedispune. LOCAȚIE: Strada Cișmelei, vis-a-vis de ING Bank. ACȚIUNEA: primul număr a debutat cu un oral neprotejat, soft, fără deep, însă cu câteva sărutări în zona adiacentă. Tot aici îți mai aruncă câte o privire porno. Pus condom'ul cu mâna și trecut LOT, poziție de care m-am bucurat doar câteva minute, atât am rezistat. Deși eu terminasem de ceva timp, domnișoara a continuat mișcările... storcându-mă efectiv. Al doilea număr: oralul tras la indigo, însă condom'ul, de data asta, a fost pus cu gurița... La normal am schimbat două poziții, ambele din picioare: prima poziție a fost face-to-face, iar a doua poziție pe la spate, unde am și finalizat. TARIF : 200 lei pentru 1 oră. ALTE DETALII: sper ca persoana recenzată să fie chiar titulara topicului, dacă nu, chiar nu mai contează dacă este X sau Y, important este că ne-am înțeles bine. Cu toate că locația ca și zonă nu-mi place, fata merită revizitată periodic.
  13. Bună dimineața! Am mers și eu la Antonia, joi după-amiază. Nu m-am informat prea mult despre ea, pur și simplu aveam o presimțire că merită vizitată, cum de altfel am intuit bine. Citind că și-a anunțat plecarea, iar faptul că nu apucaserăm să o vizitez, îmi venea să mor de ciudă. Ei bine, asta a fost ca un imbold, împingându-mă să o contactez de urgență. Inițial anulaserăm programarea făcută anunțând-o din timp ( aici mi-a acordat o bilă albă ), pentru ca mai apoi să-mi reâncerc norocul, cu succes, pentru același interval. ASPECT: pe gustul meu, curată, înaltă, brunetă, bronzată uniform, sânii perfecți, piercing'uri, tatuată simetric. ACȚIUNEA: primul număr s-a consumat cu un ON lent. Atenția la satelit simțindu-se regește. Mi-a plăcut poziția pe care a adoptat-o în tot acest timp, poziție ce mi-a oferit o panoramă completă a corpului. Al doilea și al treilea număr au început ca și primul și s-au terminat schimbând două poziții. Parcă atunci când am experimentat LOT s-a simțit mai bine față de misionar. SERVICII: fără reproș. TARIF: 300 pentru 3 numere, numere care s-au consumat cam în 1h și puțin. ALTE DETALII: mă bucur că am vizitat-o, a fost o experiență reușită. Mie personal îmi pare rău că pleacă. În ciuda celor afirmate de ea, sper să revină măcar câteva zile anual. Țin să-i urez sănătate și succes în tot ce și-a propus în viață.
×
×
  • Creează nouă...