Sari la conținut

krakanatu

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre krakanatu

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

krakanatu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. Referitor la sclavul care ia bataie , palme peste față, în timp ce Stăpâna se pișă pe moaca lui , ăsta e stilul lui de viață pe care îl caută și îl dorește.
  2. Si pe mine m-ai blocat si nu inteleg de ce.Mai ales ca imi plac grasutele si in plus am si loc.
  3. O experienta mai bine descrisa cu Stapana Emmy ? Pret , fetishuri ?
  4. Cine cunoaste escorte active , care ling in fund , la un pret decent ? Preferabil o cunoscatoare care sa faca treaba faina.
  5. Am sa iti storc o lamaie intreaga, in gura aia pe care o casti toata ziua pe aici, sclav neputincios si fara folos, limbist, muist, labagiu si poponar ! Am sa picur ceara fierbinte pe penisul si pe testiculele tale lenese si nefolositoare si apoi am sa ti le frec cu sare si am sa ma pis pe ele ... Mi-ar place sa fiu tratat in acest fel de Dvs.
  6. Doresc Stapana din Timisoara pentru exploatare in folosul Ei.Sunt dispus sa mi pun la bataie , tot ce imi va sta in putinta.0720207568.Sunt deschis multor fantezii si fetishuri.
  7. ...ma simt de parca as avea un buttplug in cur !
  8. Doresc o Stapana din tara care ma poate folosi ca sclav pentru satisfacerea clientilor/clientelor Ei. In principiu as dori sa fiu folosit ca sclav muist si in bdsm , cu conditiile ca sa nu fiu abuzat in public , fara urme si sa port in permanenta o cagula sau masca.Singura plata va fi o suma pentru 2 calatorii dus intors , cazare si mancare.Astept eventuale raspunsuri pe email [email protected] . Multumesc !
  9. Au ajuns sa ceara atata ca le cautati voi atata in coarne de zici ca cine stie ce e de capul lor.Nu sunt decat niste panarame si muiste .
  10. O sa primesti raspuns in weekend... de obicei atunci intra nebunu. Ai rabdare-n pula mea.
  11. Pfuaiii , ce de vis e tipa din filmulet ! Parca i-as trage cateva limbi !
×
×
  • Creează nouă...