Sari la conținut

krisruji

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre krisruji

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

krisruji's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputație

  1. Am fost azi la dsoara, confirm ca e cea din poze. Mie mi-a plăcut, note de la 9 in sus, si locatia e moderna cu aer conditionat cum le place la unii, la mine nu conteaza. Fata sa fie ce trebe. Am luat o oră cu anal inclus si n-am regretat. De revenit da, desi nu cred ca o sa revin ca eu nu prea merg la acceasi escorta de 2 ori. Da cine stie...
  2. da, tot in summerland, blocul 10 vizavi de restaurantul italian. Am pus si poze cu ea, dar nu stiu de ce nu se vad
  3. Fatza: 8 Corp: 4 GFE: 2 Am tinut neaparat sa o trec aici pt ca nu vreau ca si altcineva sa-si ia tzeapa ca si mine. Datorita silicoanelor are nota 4 la corp, altfel i-as fi dat nota 2. Fund aproape ca nici nu are, si fundu mai e si cu bube &cicatrici. Cere 200lei finalizare si 400 lei ora, oral normal, ceea ce e foarte mult avand in vedere cum arata. E genu de fata care se supraapreciaza, de-aia cu nasu pe sus. Mai mult a stat pe telefon si nici n-au trecut 5 minute si zicea ca mai are si alti clienti. La sfarsit m-am certat serios cu ea, am vrut sa o si bat, dar m-am abtinut pt ca eu din principiu nu dau in femei.
  4. Fatza: 8 Corp: 4 GFE: 2 Am tinut neaparat sa o trec aici pt ca nu vreau ca si altcineva sa-si ia tzeapa ca si mine. Datorita silicoanelor are nota 4 la corp, altfel i-as fi dat nota 2. Fund aproape ca nici nu are, si fundu mai e si cu bube &cicatrici. Cere 200lei finalizare si 400 lei ora, oral normal, ceea ce e foarte mult avand in vedere cum arata. E genu de fata care se supraapreciaza, de-aia cu nasu pe sus. Mai mult a stat pe telefon si nici n-au trecut 5 minute si zicea ca mai are si alti clienti. La sfarsit m-am certat serios cu ea, am vrut sa o si bat, dar m-am abtinut pt ca eu din principiu nu dau in femei.
×
×
  • Creează nouă...