Sari la conținut

ketomanu1984

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    56
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre ketomanu1984

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    ARAD

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

ketomanu1984's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done

Recent Badges

16

Reputație

  1. Am văzut că nimeni nu a mai fost sau nu vrea sa spună nimica așa că vă povestesc eu cum stă treaba. Mi-am făcut programare ajuns la fața locului în vlaicu pe Ștefan Luchian la domnișoare și doamna. Se poate opta pentru masaj de relaxare la 2 mâini sau la 4 mâini 80 respectiv 160 lei sau jumătate din timp cu una și jumătate cu cealaltă la 80. Eu am ales-o pe domnisoara. Mi sa spus sa rămân în boxeri și că este masaj de relaxare și reflexoterapie deci se masează spatele, mâinile , picioarele. Masajul a fost ok pentru mine și probabil voi mai merge când voi simți nevoia de relaxare. Deci care doriți doar masaj să știți cum stă treaba. Numărul la care am sunat este 0770 607 712. Hai noroc și o zi faina sa aveți !!!
  2. Bună seara colegii ! A mai fost careva la fetele din vlaicu de lângă jisk?
  3. https://www.olx.ro/d/oferta/masaj-de-relaxare-IDhU0FB.html aveți idee dacă sunt aceleași maseoze cu anunțul actualizat?
  4. Ați mai ajuns careva la masaj ? Sa schimbat ceva în oferta 😉? Eu nu am mai avut timp ca aș fi vrut sa mai merg odată, că na poate la prima ședință știți cum e de acomodare 🤣. Care ați mai fost dați va rog niște detalii nu fiți zgârciți 😁👍.
  5. După mai multe încercări eșuate cu telefonul închis , am reușit și eu sa ajung la masaj. Întradevăr este doar masaj de relaxare chiar dacă ,de la telefon mi sa specificat acest aspect am întrebatși la fața locului dacă nu se poate mai mult ,răspunsul a fost același. Masajul a fost destul de ok pentru mine cu reflexoterapie în talpa bun pentru durerile mele de spate. Locația este în vlaicu pe strada Ștefan Luchian pe lângă jisk. Am ales doamna învârsta deoarece am considerat ca e mai cu experiență. 80 lei masajul dar am lăsat 20 lei ciubuc pentru ca am cerut sa fac un duș sa dau jos uleiul . Barbati însurați știu de ce 😂 Ca nota as da 8 pentru masaj. De revenit pentru o relaxare după o săptămână de muncă.
  6. Am vrut sa ajung vineri dar când am sunat era telefonul închis. Voi mai încerca când îmi va permite timpul.
  7. Maseuze, efectuăm masaj de relaxare sau reflexoterapie. Ședința la 2 mâini e de 80 de lei, iar la patru mâini este de 160. Pentru mai multe detalii așteptăm telefonul dumneavoastră 0730576221
  8. https://www.olx.ro/d/oferta/masaj-de-relaxare-IDhugMd.html Dacă ne poate spune un coleg mai multe detalii . Mulțumesc
  9. În ce zona prestează doamna? Nu sunt de prin zona dar mai am drumuri din când în când la Târgu Jiu. Mersi
  10. ketomanu1984

    Bank post

    Pe strada ogorului .așa se numeste strada.
  11. Mai multe detalii despre acțiune te rog... mersi
×
×
  • Creează nouă...