Sari la conținut

stefanlucian82

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre stefanlucian82

  • Dată Naștere 07.02.1982

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Craiova
  • Interese
    Pasarika

Informatii de Contact

  • Telefon:
    lucians70

stefanlucian82's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. Buna ziua azi am decis sa aleg o escorta nerecenzata http://anunturi.gds.ro/anunturi/erotice/doamna-pasionala-care-stie-sa/12188595.. locatia intre el greco si orange...Dameza este inalta cu sani mari , lasati ..are si burta iar ca varsta ...peste 40 ani ....Pozele din anunt nu sunt reale..Atitudinea este buna...se supune la ce ii ceri.... Tarif 100 lei pe finalizare Are o colega blonda blonda are si ea recenzie pe sait Am ales sa fac cunnilingus si m-am jucat cu sanii ei....100 lei ma costat.Inainte de acctiune sa spalat...un plus Note: Atitudine :8 Corp :6 Locatie 7 curatenie De revenit ..m-am dus pt a vedea cum sa face cu o plinuta ...a fost ok ....si atat.
  2. Buna ziua ...m-am hotarat sa incerc ceva si am fost la doamna din anunthttp://anunturi.gds.ro/anunturi/erotice/doamna-pasionala-care-stie-sa/12188595....locatia este in spatele lu El Greco ( este vorba de cel de langa orange) Locatia curata , aerisita ....nu este singura are o colega... am vazut-o este ok...Ca aspect fizic..este inalta cred ca 1.80, ...sani mari si lasati ..are si burtica. ..atitudinea este buna se conformeaza cand vrei ceva.....La ea finalizarea este 100 roni...am optat pentru cunnilingus si o repriza de atins sani si sarutat sfarcuri Actiunea a durat 10-15 min ...cadoul a fost de 100 lei.Nu este de etnie ..si foarte sociabila.Pozele din anunt nu sunt valabile.Varsta ei este peste 40 ani. Note: Atitudine:8 corp:6 Locatie :7 De recomandat doar pentru cei ce vor altceva...eu la ea nu mai revin (mi-am indeplinit fantezia de a fi cu o femeie plinuta si matura)
  3. Buna ziua ...m-am hotarat sa incerc ceva si am fost la doamna din anunthttp://anunturi.gds.ro/anunturi/erotice/doamna-pasionala-care-stie-sa/12188595....locatia este in spatele lu El Greco ( este vorba de cel de langa orange) Locatia curata , aerisita ....nu este singura are o colega... am vazut-o este ok...Ca aspect fizic..este inalta cred ca 1.80, ...sani mari si lasati ..are si burtica. ..atitudinea este buna se conformeaza cand vrei ceva.....La ea finalizarea este 100 roni...am optat pentru cunnilingus si o repriza de atins sani si sarutat sfarcuri Actiunea a durat 10-15 min ...cadoul a fost de 100 lei.Nu este de etnie ..si foarte sociabila.Pozele din anunt nu sunt valabile.Varsta ei este peste 40 ani. Note: Atitudine:8 corp:6 Locatie :7 De recomandat doar pentru cei ce vor altceva...eu la ea nu mai revin (mi-am indeplinit fantezia de a fi cu o femeie plinuta si matura)
  4. Flory..lasa ce zice lumea ..nu merita sa te certi...bine ca ai revenit..
  5. O fi intervenit o problema....am fost la jasmine...este foarte frumoasa si merita vizitata. Mai incearca...Mie mi-a cazut cu troc , am sa o mai vizitez. Peace man!
  6. Hallo...la ora 10:38 m-am prezentat la Lili.... pentru o distractie.Locatia este langa Liceul Titulescu in brazda..apartament de servici... un pat mare cu un televizor dat pe un post de muzica..atmosfera draguta..Cand am intrat ma intampinat Lili , bruneta era in bucatarie.Cand vorbesti la telefon cu Lili.. iti da impresia unei infumurate..dar nu este asa....ma intampinat cu o voce calda..rabdatoare.... nu ma grabit...este foarte calma.Fizic arata bine...are sani frumosi ...iar fundul e dragut...este tatuata ..are si ochi frumosi...este curata..nici un fel de miros.Pozele puse pe sait sunt reale.... Am optat pentru un cunnilingus 50 lei -15 minute. Note: Locatie : 6 Atitudine:9 corp:9 (are un abdomen frumos mi-a spus ca face sport , pentru asta are un plus de la mine) De revenit: da ( pentru cei care nu au trecut pe la Lili...e o fata ce merita vizitata ). Numai bine
  7. Ce program ai saptamana ce vine?...azi te-am cautat...
  8. Maine lucrati.....ce program aveti saptamana asta...in paricular vreau sa stiu cum lucreaza Lili.Multumesc.
  9. id-ul de mes pus la profil mai e valabil? Id-ul meu este lucians70...poop dulke
  10. Dupa 23 e vreo sansa sa mai ramai ceva zile in Craiova?
  11. Am optat pentru cunnilingus ...15-20 minute ... 60 lei , de altceva nu am intrebat
  12. Heloo prieteni , dupa o programare pentru ora 17 ajunsai la yvette... pana in camera de scandal dadui de Flory intinsa pe canapea...hmmmmm....Sa imi descriu partenera...sani mari daca sunt siliconati zau ca nu se simte la pipaiala , iar sfarcurile tari si bune de supt...fundul frumos mare cu tatuaj te indeamna sa il pedepsesti iar pasarica moale si zemoasa. Atitudinea este ook , ii pasa daca de simti bine . Pozele puse pe sait sunt reale. Am optat pentru un cunnilingus 20 minute 60 lei ...Sa dau note locatia se gaseste usor inauntru este caldura ... camera curata cu servetele umede dau nota 8 ... Pentru yvette nota 9 plus ii pasa de tine , comunica ...dupa actiune am stat de vorba ...nu te scoate pe usa una doua... si zambeste frumos...are vocea de pisicuta dar zau nu vreau sa vad cum zgarie dei suparata. Inaintea actiunii a facut dus , un plus pentru igiena ..De revenit ...cu siguranta.Mult noroc..
×
×
  • Creează nouă...